Horoscopul iubirii pentru luna mai! O zodie îşi găseşte dragostea adevărată

Horoscopul dragostei pentru luna mai.
Horoscopul dragostei pentru luna mai.

Afla de la noi ce ti-au pregatit astrele pentru luna care vine pe plan sentimental si cum sa te asiguri ca norocul este de partea ta.

Horoscopul dragostei pentru luna mai. Afla de la noi ce ti-au pregatit astrele pentru luna care vine pe plan sentimental si cum sa te asiguri ca norocul este de partea ta.

Horoscopul dragostei pentru luna mai.
Horoscopul dragostei pentru luna mai.[Sursa foto: PixaBay]

Berbec

Este o luna care iti aduce foarte multa fericire. Daca ai un partener care sa iti fie alaturi, atunci lucrurile vor decurge de minune intre voi. Este o perioada in care va veti intelege din priviri, prin urmare veti avea o luna grozava, in care veti face tot ce va face fericiti.

Daca esti singura insa, vei incerca sa recuperezi timpul pe care l-ai pierdut si iti vei contacta toti prietenii ca sa iesi si sa te distrezi. Daca te arunci acum intr-o relatie, aceasta iti va aduce foarte multe probleme si prea putine satisfactii.

Taur

Este o luna in care iti va merge foarte bine in dragoste. Te vei simti foarte atractiva pentru sexul opus.

Daca te afli deja intr-o relatie ori esti casatorita, te vei descurca mult mai bine decat luna trecuta. Daca esti singura insa, admiratorii tai te vor remarca si te vor urma. Sfatul primit de la astre este sa nu te grabesti sa te implici intr-o relatie, ci sa iti iei timpul necesar pentru a-l cunoaste pe cel de langa tine si a va distra impreuna.

Gemeni

Cand vine vorba de situatia ta amoroasa, aceasta va fi stabila dar monotona. Nu inseamna neaparat ca este ceva rau, atat ca nu vei avea parte de schimbari, pasiune ori distractie. Te vei bucura de ceea ce inseamna sa iti fie alaturi persoana iubita si te vei simti extrem de confortabil acasa, fara sa depui eforturi pentru a duce relatia de cuplu la alt nivel.

Rac

Luna mai nu va avea surprize pentru tine. Daca te afli intr-o relatie de cuplu, atmosfera va fi foarte linistita. Este insa posibilsa ai totusi cateva dispute cu persoana pe care o iubesti, cauzate de stresul de la birou. In ciuda acestui aspect, ai parte de sustinerea celui de langa tine. Daca insa esti singura, barbatii roiesc in jurul tau, fara ca tu sa faci ceva.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 25 aprilie- 1 mai 2021. Trei zodii află secrete care le zdruncină existența

Leu

Viata ta amoroasa devine tot mai buna in luna mai. Daca te afli intr-un cuplu, lucrurile functioneaza foarte bine intre tine si persoana iubita. Partenerul tau de viata va fi mai afectuos decat de obicei si te va pune pe prim plan.

Acest aspect imbunatateste relatia pe care o ai. Daca insa esti singura, la sfarsitul lunii vei fi abordata de cineva care te va face sa uiti de altcineva.

Fecioara

In luna mai stai foarte bine cu dragostea. Daca te afli intr-o relatie, lucrurile vor functiona in limita normalitatii. Nu vei avea parte de urcusuri ori coborasuri, ci doar de sprijin reciproc. Daca insa esti singura, nu este un moment bun sa te indragostesti, ar trebui mai degraba insa sa te inconjori de prieteni.

Balanta

Daca te afli intr-o relatie ori esti casatorita, lucrurile vor decurge normal. Vei avea parte de multa iubire si mult romantism, lucrurile ti se vor parea frumoase si vei dori sa traiesti totul din plin. Daca nu ai pe cineva in viata ta, luna aceasta vei avea parte de multe aventuri, insa nimeni nu ti se va potrivi.

 Scorpion

Luna aceasta dragostea este foarte importanta pentru tine. Daca ai pe cineva in viata ta, relatia iti va merge din ce in ce mai bine si va evolua spre ceva mai intens de atat. Romantismul si relatiile intime vor fi prezente si te vor umple de bucurie si fericire. Daca insa esti singura, vei face ravagii in jurul tau. Ai de unde alege.

Sagetator

Luna aceasta iubirea merge cot la cot cu distractia. Daca ai pe cineva in viata ta, relatia iti va fi placuta, distractiva si cu multa draggoste si afectiune. Daca nu ai pe cineva in viata ta, vei fi atrasa de oameni amuzanti, oameni care sa te invete lucruri noi. Este posibil sa te indragostesti la prima vedere de o persoana care iti ofera aceste lucruri.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Capricorn

Daca te afli intr-o relatie, vei avea parte de foarte multe certuri. Este o batalie de forte intre tine si partenerul tau. Daca insa esti singura, vei iesi si vei cunoaste oameni. Te vor atrage oamenii cu profil clasic si cu valori traditionale.

Varsator

Viata ta  sentimentala va fi foarte calma si te vei descurca foarte bine. Daca te afli intr-o relatie, vei primi comunicare eficienta si schimburi productive de idei. Daca esti insa singura, tot abilitatile tale de comunicare te vor ajuta sa intalnesti foarte usor oameni noi. Este posibil chiar sa iti intalnesti dragostea luna aceasta.

Pesti

Luna aceasta vei avea parte de o atmosfera romantica. Daca te afli intr-o relatie, vei fi foarte bine si vei fi foarte indragostita. Daca esti insa singura, totul va fi minunat pentru ca vei intalni foarte multi oameni si este posibil chiar sa te indragostesti la prima vedere.

 

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Ce va face Gabriela Cristea cu jumătate din garderoba sa. Prezentatoarea TV a început să sorteze o parte din haine. „Nu mai am loc în dulap sub nicio formă.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies