Horoscopul iubirii si sexului pentru 2018: O zodie se casatoreste, alta isi pierde iubirea

Horoscopul iubirii si sexului pentru 2018: O zodie se casatoreste, alta isi pierde iubirea
Horoscopul iubirii si sexului pentru 2018: O zodie se casatoreste, alta isi pierde iubirea

Unele semne, cum ar fi Săgetătorul, pe de altă parte, poate să nu găsească partenerul pe termen lung potrivit, dar dacă sunteţi în căutarea unei aventuri este posibil să reuşiţi în 2018.

TAUR- Horoscopul dragostei în 2018

Prezenţa lui Marte va juca un rol important în problemele relaţiilor de dragoste. Vi se va cere să vă ridicaţi nivelul de compatibilitate pentru a vă menţine un nivel standard de armonie.

Planeta indică necesitatea înţelegerii partenerului. Această creştere a compatibilităţii va fi bună pentru consolidarea încrederii în partenerul tău. Poziţia lui Jupiter în a şaptea casă nu arată fericirea în viaţa cuplurilor căsătorite.

Va trebui să aveţi grijă de sensibilităţile partenerului.

Pe de altă parte, în general, anul este bun pentru îndrăgostiţi, dar care nu sunt căsătoriţi până acum. Vor avea un timp plăcut împreună. Cu toate acestea, anul nu este foarte favorabil pentru cei care doresc să să căsătorească.

Citeste continuarea pe pagina 3 >>>



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Horoscop Cassandra 27 noiembrie - 3 decembrie: Doua zodii sunt favorizate, altele au parte de tensiuni

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies