Horoscopul lunii ianuarie 2015! Uite ce la ce trebuie sa te astepti in prima luna a anului viitor!

Horoscopul lunii ianuarie 2015! Uite ce la ce trebuie sa te astepti in prima luna a anului viitor!
Horoscopul lunii ianuarie 2015! Uite ce la ce trebuie sa te astepti in prima luna a anului viitor!

Pentru ca vrem sa fii pregatita, ne-am gandit sa-ti oferim horoscopul lunii ianuarie 2015.

 

Horoscop ianuarie 2015, Berbec:
Pana in 3 a lunii, ambitiile voastre pe termen lung sau pe plan social intra in conflict cu multitudinea dorintelor voastre de moment sau de ordin personal. In zilele urmatoare, mai exact intre 7 si 16 ale lunii, sunt favorizate investitiile in proiectele de lunga durata, colective sau in parteneriatele cu prietenii. Pot aparea la orizont sponsori, iar viata voastra sociala se anima intens.
Totul merge ca uns!
In mod normal, dati curs confruntarilor sau chiar voi le provocati, dar loviturile voastre pot ricosa in a doua decada si nu va va fi usor sa le parati pe cele venite din exterior, fie ca sunt administrate de partener ori competitie. Senzatia ca plutiti in deriva si nu va gasiti ceva ferm de care sa va agatati va poate determina sa va implicati in scheme de afaceri ilicite sau paguboase intre 13-21 ale lunii.
In 19 si 20, interesele si dorintele voastre se bat cap in cap cu cele ale anturajului. Din 21 incolo, revizuiti-va atitudinea in raport cu prietenii. Incepand cu data de 27 ianuarie 2015, partenerul cucereste pana si ultima reduta a inimii voastre, facandu-va pe nesimtite sa renuntati la valorile voastre, materiale ori spirituale, pentru a-i face pe plac, dar candva intre 29 si 31, va reveniti in simtiri, nu fara regrete.
Horoscop ianuarie 2015, Taur:
In primele trei zile ale lunii ianuarie 2015, realizati ca nu-i usor sa fiti, in acelasi timp, afaceristi si familisti si ca atunci cand incercati sa jucati ambele roluri la superlativ, se lasa cu haos. Daca reusiti sa ramaneti fideli valorilor voastre, constientizandu-va atuurile si combinand utilul cu placutul pe plan profesional, cresc exponential sansele de a fi promovati ori de a urca pe scara sociala in intervalul zilelor 7-16.
In a doua decada, anturajul vostru se inmulteste cu membrii a caror reputatie este cel putin indoielnica. Nu contesta nimeni ca intentia voastra de a-i reintegra in societate nu e de laudat, dar va lamuriti si voi candva in intervalul 13-21 ca v-ati irosit energia si banii inutil, v-ati pus de-a curmezisul tuturor degeaba si ca n-aveti cum sa-i schimbati daca nu sunt dispusi si ei sa evolueze.
Viata de familie si cea de cariera reintra in conflict intre 19 si 20 ale lunii, cu mentiunea ca, incepand din 21, ar fi bine s-o lasati mai moale cu lupta pentru recunoastere sociala si profesionala. Din 27 ale lunii, va bucurati de popularitate in anturaj, mai ales atunci cand va ajutati prietenii aflati la ananghie. Totusi, unii dintre ei pot profita de pe urma resurselor si bunatatii voastre intre 29 si 31.
Horoscop ianuarie 2015, Gemeni:
De cateva luni incoace, ati devenit un fel de vedete locale, sunteti cunoscuti si apreciati in comunitatea in care traiti, dar in ultima vreme, ati devenit destul de elitisti, chiar daca voi aveti impresia ca nu-i abordati pe ceilalti cu un aer de superioritate, fapt care va poate veni de hac in 1 si 3 ianuarie 2015.
Biletul de intrare in cercurile selecte il obtineti candva intre 7-16 daca va amintiti de unde ati plecat.
Aveti grija ce va doriti incepand cu data de 12 pentru ca s-ar putea sa se intample, in special daca urmariti ascensiunea sociala sau profesionala. Iar concurenta se va indarji direct proportional cu dimensiunea statutului pe care-l detineti sau il ravniti, cel putin in intervalul 13-21. tineti cont ca, intre 19 si 20, se va profita de orice lacuna sau scapare de care dati dovada in cadrul sedintelor.
Daca s-a intors roata in 19 sau 20 si cineva a tinut sa va demonstreze ca nu le stiti pe toate, poate e cazul ca, din 21 incolo, sa va puneti serios cu burta pe carte/pe treaba. Poate n-ar strica sa va inscrieti la un training sau sa studiati individual. Fiti fara grija, veti elimina acest dezavantaj dupa 27. Se anunta o proba finala din partea competitiei candva intre 29 si 31. Cautati sa veniti cu lectia invatata!
Horoscop ianuarie 2015, Rac:
Pana in data de 3, pot interveni dezechilibre financiare, semn ca n-ar trebui sa socotiti banii drept o masura a valorii personale sau a celorlalti. Din 7 pana in 16 ale lunii, descoperiti ca ceea ce (nu) primiti in relatiile cu cei de langa voi, mai ales in cele cu prietenii si familia, este o reflexie a ceea ce (nu) sunteti voi dispusi sa oferiti. tineti cont de acest lucru si faceti ajustarile necesare!
Incepand cu 12 a lunii, responsabilitatile sociale, profesionale, dar relatia cu copiii sau partenerul va deschid ochii intr-o anumita privinta si va pozitioneaza pe culoarul vostru de destin. In intervalul de zile 13-21, nu deviati de la calea voastra, intorcandu-va la vechile tipare de conduita care va opreau din evolutie. In 19 si 20, tineti-va departe de posesivitate, atat in raport cu cei dragi, cat si cu banii!
Din 21, tineti o evidenta clara a platilor, pastrand cotoarele facturilor si chitantele pentru ca riscati sa va achitati darile de doua ori. In plus, evitati sa semnati contracte si sa faceti imputerniciri. Incepand cu 27, familia si prietenii isi pun amprenta pe filozofia voastra de viata, reiterand lectiile primite in a doua decada a lunii, dar din 29 pana-n 31, feriti-va sa reveniti la vechile obiceiuri.
Horoscop ianuarie 2015, Leu:
Cel putin pana-n 3 a lunii ianuarie 2015, orgoliul vostru supradimensionat se poate pune de-a curmezisul relatiei de cuplu, cu asociatii sau clientii. In intervalul 7-16 ianuarie, cautati sa reparati pagubele de la inceputul acestei decade, oferindu-le spatiu celor din jur si regasindu-va spiritul de echipa. Din 12 incolo, investiti timp si energie in relatiile cu ceilalti, dar pastrati in minte ideea de echilibru.
In perioada cuprinsa intre 13 si 21 ale lunii, se asterne ceata peste relatia de cuplu. Poate ca initial va place sa va lasati dusi de val, dar aceasta lipsa de perspectiva si traiectorie va poate afecta mai tarziu, poate chiar in jurul zilelor de 19 si 20, cand nevoia voastra de atentie se loveste de dorinta partenerului de a se bucura de libertate personala. Se cer trasate si respectate granitele dintre voi.
Incepand cu 21 a lunii, parca nu mai vorbiti pe aceeasi limba cu partenerul, asociatii sau clientii, iar efectele acestui decuplaj ajung sa se vada cu ochiul liber. Pe plan sentimental, din 27 incolo, tindeti sa va lasati din nou in voia curentilor, iar in intervalul 29-31 al lunii va treziti plutind in deriva, tragandu-l si pe cel drag dupa voi. Se cere sa consolidati numaidecat fundatia cuplului.
Horoscop ianuarie 2015, Fecioara:
Daca sanatatea va joaca feste pana in data de 3 ianuarie 2015, se prea poate ca acest dezechilibru sa aiba ca sursa psihosomatica lupta care se duce in interiorul vostru intre conformism si individualism. Intre 7 si 16 ale lunii, va asteapta o perioada aglomerata la serviciu, dar daca simtiti ca va ajunge oboseala, incetiniti ritmul. Nu va faceti griji, colegii vostri de munca nu va vor desconsidera din acest motiv.
Din 12 incolo, accentul cade pe planul relational, dar din 13 ianuarie, tindeti sa adoptati o atitudine pasiv-agresiva, impunandu-va cand ar trebui sa lasati de la voi sau asteptand cu mainile-n san sa se schimbe ceva cand s-ar cuveni sa preluati initiativa. Daca nu v-ati pozitionat corect in raport cu colegii de munca, risca sa apara frustrari si chiar probleme de sanatate in 19 si 20.
Incepand cu 21, pot aparea erori de comunicare pe plan profesional care duc la incurcaturi, decalaje si chiar la sistari temporare. Din data de 27 incolo, revine in actualitate sfera relatiilor, cu precadere a celei sentimentale, prefigurandu-se cateva zile de poveste pana in 29 cand, pana la sfarsitul lunii, indatoririle de parinte sau familia de origine va readuc cu picioarele pe pamant.
Horoscop ianuarie 2015, Balanta:
Poate ca miza planurilor voastre de viitor este aducerea voastra in atentia publica, dar in primele trei zile ale lunii ianuarie 2015, tindeti sa deviati de pe aceasta directie, dat fiind ca cea mai mare satisfactie personala o obtineti de pe urma preocuparilor de moment. Nu va strica sa va bucurati de prezent si sa dedicati o parte din timpul vostru hobby-urilor si momentelor cu copiii si partenerul, cel putin intre 7 si 16 ianuarie.
Chiar daca, incepand cu data de 12, sunteti motivati sa va puneti ordine in viata, atat in cea personala, cat si profesionala, riscati sa va lasati furati de peisaj, de deruta in care se complac ceilalti colegi de munca, cultivand un stil de viata lipsit de productivitate intre 13 si 21 ale lunii. Astfel, ajungeti sa va refugiati din nou, in 19 si 20 ianuarie, in activitati recreative, lasandu-va proiectele de izbeliste.
Din 21 incolo, parca nu va mai gasiti placerea in nimic, se evidentiaza diferentele de mentalitate dintre voi si copii, iar scanteia din cuplu incepe sa se stinga. Pe de alta parte, sarcinile care vi se delega la serviciu dupa data de 27 va starnesc interesul si va stimuleaza creativitatea, dar daca nu va construiti o strategie clara, s-ar putea sa va imbatati cu apa rece candva intre 29 si 31 ianuarie.
Horoscop ianuarie 2015, Scorpion:
Cel putin pana in 3 a lunii ianuarie 2015, nu reusiti sa impacati familia si cariera, poate pentru ca la serviciu va bucurati de popularitate, in timp ce acasa sunteti nevoiti sa trageti cot la cot cu cei dragi fara a vi se recunoaste eforturile. In consecinta, in intervalul 7-16 al lunii, se intrevad schimbari in dinamica familiei, reconfigurandu-se rolul pe care-l jucati acasa, dar si directia voastra de evolutie pe acest plan.
Din 12 incolo, ispitele de tot soiul va pandesc la toate colturile. Poate ca nu va strica sa dati curs unora dintre ele, dar tineti cont de faptul ca, in perioada cuprinsa intre 13-21 ale lunii, puteti pierde increderea partenerului sau sume considerabile de bani pentru ca n-ati apelat la simtul masurii. Din 19 pana-n 20, nu va luati pe umeri mai mult decat puteti duce in sfera muncii si a familiei.
Incepand cu 21, parca nu mai rezonati pe aceeasi frecventa cu rudele apropiate, rastalmacindu-vi-se vorbele si trimitand, la randul vostru, mesaje confuze. Odata cu data de 27, revin in peisaj tentatiile zilelor trecute, probabil sub o noua infatisare. Cel putin intre 29 si 31 ale lunii, acestea va pot prinde cu garda jos, desi nu demult ati simtit pe propria piele ce inseamna lipsa moderatiei.
Horoscop ianuarie 2015, Sagetator:
Ori va purtati cum vi-e vorba, ori vorbiti cum vi-e portul par sa va transmita astrele in primele trei zile ale lui ianuarie 2015. Altfel, ii puteti deruta pe cei din jur, dar si pe voi, in aceeasi masura. In perioada cuprinsa intre 7 si 16 ale lunii, abilitatile voastre de comunicare vor cantari greu in sfera carierei, atragand sustinatori de partea voastra, recunoastere sociala, dar si proiecte pe masura.
Pareti la fel de pusi pe fapte mari si in sectorul familial, mai ales incepand cu data de 12, dar daca nu sunteti suficienti de motivati sa descurcati itele acestui domeniu de viata, taiati nodul gordian candva intre 13 si 21 ianuarie si propuneti-le celor dragi s-o luati de la capat, oricat de complicat ar parea. Important este sa ramaneti fideli acestui angajament, desi puteti fi tentati, in 19 si 20, sa va dati batuti.
Mizati pe fapte si nu pe vorbe din 21 incolo, caci altfel riscati sa spuneti lucruri care v-ar putea taia craca de sub picioare. In plus, evitati semnarea contractelor ori manipularea inscrisurilor oficiale pentru ca riscati sa treceti cu vederea clauzele ascunse sau sa rataciti documente. In familie, se arata o perioada de acalmie dupa 27, dar realizati candva intre 29 si 31 ca mai aveti inca de lucrat.
Horoscop ianuarie 2015, Capricorn:
Intr-un fel sau altul, se cere sa admiteti candva intre 1-3 ale lunii ca, fara sprijinul colegilor de echipa, asociatilor sau clientilor fideli, n-ati fi reusit sa va puneti in practica strategiile si deci sa generati profit. Fiti deschisi si invitati-i sa imparta castigurile si podiumul cu voi. Daca dati dovada de fair-play, aveti numai de castigat din 7 pana-n 16 ianuarie 2015, nu numai pe plan social, ci si la nivel material.
Cea mai incarcata perioada a lunii debuteaza odata cu data de 12, dar daca nu va setati prioritatile si nu va inarmati cu ambitie, riscati sa va disipati energia in toate directiile sau sa va cramponati de temeri imaginare, lovindu-va candva intre 13 si 21 de ziduri pe care vi le-ati construit de unii singuri. In 19 si 20, poate fi nevoie sa achitati taxe, sa restituiti un imprumut sau procent din vanzari.
Robinetul de lichiditati se strange treptat din 21 incolo, semn ca banii vor veni cu taraita in a treia decada a lunii. Indicat ar fi sa tineti contabilitatea riguroasa a economiilor, astfel incat sa nu va treziti cu gauri in buget. Incepand din 27, straluciti in cadrul sedintelor de creatie si va vin tot felul de idei salvatoare, dar din 19 pana-n 31 riscati sa va cramponati de aceleasi frici inexplicabile.
Horoscop ianuarie 2015, Varsator:
Cel putin in primele trei zile ale lunii ianuarie 2015, incercarile partenerului de a va atrage atentia va lasa complet rece sau, dimpotriva, va sufoca si va creeaza o stare de disconfort. In intervalul 7-16, se creeaza premisele unor zile in care va veti simti din nou in pielea voastra. Multe din realizarile acestei perioade vor depinde de imaginea pe care o proiectati in societate, dar ramaneti naturali si autentici.
Se anunta oportunitati, din 12 incolo, de a va suplimenta veniturile din mici comisioane sau va alegeti cu o prima ori cu un salariu majorat pentru ca ati muncit ore suplimentare in decembrie 2014. Nu va faceti planuri inainte de a va vedea cu banii in mana pentru ca riscati sa ramaneti cu buza umflata candva intre 13 si 21. In 19 si 20, apar din nou tensiuni intre voi si partener, aparent din acelasi motiv.
Incepand cu data de 21, acordati o mai mare atentie felului in care va prezentati in societate si nu pretindeti ca sunteti altceva decat in realitate pentru ca cei din jur va vor taxa falsitatea. Dupa 27, parintii, cumnatii/cumnatele sau cineva din strainatate se arata dispus sa va sprijine financiar pentru a va relua proiectele sistate, dar candva intre 29 si 31 realizati ca mai aveti nevoie de fonduri.
Horoscop ianuarie 2015, Pesti:
Probabil ca nu incepeti anul 2015 cu bateriile incarcate, dar daca va pricopsiti cu vreo afectiune pana-n data de 3, inseamna ca asa intelege corpul vostru sa atraga atentia atunci cand voi va simtiti ignorati, dar nu faceti nimic in aceasta privinta. Intre 7-16, sunteti oarecum coplesiti de asteptarile familiei, ale rudelor sau partenerului si tindeti sa va ascundeti dupa o masca doar pentru a le face lor pe plac.
Dupa data de 12, parca va gasiti mai usor curajul de a va pune in aplicare proiectele, oricat de nebunesti ar parea din perspectiva altora, dar frica exagerata de ridicol sau de respingere risca sa va dejoace planurile candva in intervalul de zile 13-21. Nu-i permiteti acestei angoase sa va consume pe interior, caci altfel riscati sa va epuizati fizic si psihic complet pana in 19 sau 20.
Poate ca intuitia voastra nu a dat gres pana in 21, dar in a treia decada a lunii, daca ratiunea va spune altceva, nu luati mesajele subconstientului drept litera de lege. Ceea ce nu ati obtinut gratie initiativelor proprii la mijlocul lui ianuarie, va parvine prin carisma si sarm dupa 27. Folositi-va intelept de aceste atuuri si nu-i permiteti concurentei sa va atace cu propriile arme intre 29 si 31.
Sursa: horoscop-urania.org

Horoscop ianuarie 2015, Berbec:

Pana in 3 a lunii, ambitiile voastre pe termen lung sau pe plan social intra in conflict cu multitudinea dorintelor voastre de moment sau de ordin personal. In zilele urmatoare, mai exact intre 7 si 16 ale lunii, sunt favorizate investitiile in proiectele de lunga durata, colective sau in parteneriatele cu prietenii. Pot aparea la orizont sponsori, iar viata voastra sociala se anima intens. Totul merge ca uns!

In mod normal, dati curs confruntarilor sau chiar voi le provocati, dar loviturile voastre pot ricosa in a doua decada si nu va va fi usor sa le parati pe cele venite din exterior, fie ca sunt administrate de partener ori competitie. Senzatia ca plutiti in deriva si nu va gasiti ceva ferm de care sa va agatati va poate determina sa va implicati in scheme de afaceri ilicite sau paguboase intre 13-21 ale lunii.

In 19 si 20, interesele si dorintele voastre se bat cap in cap cu cele ale anturajului. Din 21 incolo, revizuiti-va atitudinea in raport cu prietenii. Incepand cu data de 27 ianuarie 2015, partenerul cucereste pana si ultima reduta a inimii voastre, facandu-va pe nesimtite sa renuntati la valorile voastre, materiale ori spirituale, pentru a-i face pe plac, dar candva intre 29 si 31, va reveniti in simtiri, nu fara regrete.

Horoscop ianuarie 2015, Taur:

In primele trei zile ale lunii ianuarie 2015, realizati ca nu-i usor sa fiti, in acelasi timp, afaceristi si familisti si ca atunci cand incercati sa jucati ambele roluri la superlativ, se lasa cu haos. Daca reusiti sa ramaneti fideli valorilor voastre, constientizandu-va atuurile si combinand utilul cu placutul pe plan profesional, cresc exponential sansele de a fi promovati ori de a urca pe scara sociala in intervalul zilelor 7-16.

In a doua decada, anturajul vostru se inmulteste cu membrii a caror reputatie este cel putin indoielnica. Nu contesta nimeni ca intentia voastra de a-i reintegra in societate nu e de laudat, dar va lamuriti si voi candva in intervalul 13-21 ca v-ati irosit energia si banii inutil, v-ati pus de-a curmezisul tuturor degeaba si ca n-aveti cum sa-i schimbati daca nu sunt dispusi si ei sa evolueze.

Viata de familie si cea de cariera reintra in conflict intre 19 si 20 ale lunii, cu mentiunea ca, incepand din 21, ar fi bine s-o lasati mai moale cu lupta pentru recunoastere sociala si profesionala. Din 27 ale lunii, va bucurati de popularitate in anturaj, mai ales atunci cand va ajutati prietenii aflati la ananghie. Totusi, unii dintre ei pot profita de pe urma resurselor si bunatatii voastre intre 29 si 31.

Horoscop ianuarie 2015, Gemeni:

De cateva luni incoace, ati devenit un fel de vedete locale, sunteti cunoscuti si apreciati in comunitatea in care traiti, dar in ultima vreme, ati devenit destul de elitisti, chiar daca voi aveti impresia ca nu-i abordati pe ceilalti cu un aer de superioritate, fapt care va poate veni de hac in 1 si 3 ianuarie 2015. Biletul de intrare in cercurile selecte il obtineti candva intre 7-16 daca va amintiti de unde ati plecat.

Aveti grija ce va doriti incepand cu data de 12 pentru ca s-ar putea sa se intample, in special daca urmariti ascensiunea sociala sau profesionala. Iar concurenta se va indarji direct proportional cu dimensiunea statutului pe care-l detineti sau il ravniti, cel putin in intervalul 13-21. tineti cont ca, intre 19 si 20, se va profita de orice lacuna sau scapare de care dati dovada in cadrul sedintelor.

Daca s-a intors roata in 19 sau 20 si cineva a tinut sa va demonstreze ca nu le stiti pe toate, poate e cazul ca, din 21 incolo, sa va puneti serios cu burta pe carte/pe treaba. Poate n-ar strica sa va inscrieti la un training sau sa studiati individual. Fiti fara grija, veti elimina acest dezavantaj dupa 27. Se anunta o proba finala din partea competitiei candva intre 29 si 31. Cautati sa veniti cu lectia invatata!

Horoscop ianuarie 2015, Rac:

Pana in data de 3, pot interveni dezechilibre financiare, semn ca n-ar trebui sa socotiti banii drept o masura a valorii personale sau a celorlalti. Din 7 pana in 16 ale lunii, descoperiti ca ceea ce (nu) primiti in relatiile cu cei de langa voi, mai ales in cele cu prietenii si familia, este o reflexie a ceea ce (nu) sunteti voi dispusi sa oferiti. tineti cont de acest lucru si faceti ajustarile necesare!

Incepand cu 12 a lunii, responsabilitatile sociale, profesionale, dar relatia cu copiii sau partenerul va deschid ochii intr-o anumita privinta si va pozitioneaza pe culoarul vostru de destin. In intervalul de zile 13-21, nu deviati de la calea voastra, intorcandu-va la vechile tipare de conduita care va opreau din evolutie. In 19 si 20, tineti-va departe de posesivitate, atat in raport cu cei dragi, cat si cu banii!

Din 21, tineti o evidenta clara a platilor, pastrand cotoarele facturilor si chitantele pentru ca riscati sa va achitati darile de doua ori. In plus, evitati sa semnati contracte si sa faceti imputerniciri. Incepand cu 27, familia si prietenii isi pun amprenta pe filozofia voastra de viata, reiterand lectiile primite in a doua decada a lunii, dar din 29 pana-n 31, feriti-va sa reveniti la vechile obiceiuri.

Horoscop ianuarie 2015, Leu:

Cel putin pana-n 3 a lunii ianuarie 2015, orgoliul vostru supradimensionat se poate pune de-a curmezisul relatiei de cuplu, cu asociatii sau clientii. In intervalul 7-16 ianuarie, cautati sa reparati pagubele de la inceputul acestei decade, oferindu-le spatiu celor din jur si regasindu-va spiritul de echipa. Din 12 incolo, investiti timp si energie in relatiile cu ceilalti, dar pastrati in minte ideea de echilibru.

In perioada cuprinsa intre 13 si 21 ale lunii, se asterne ceata peste relatia de cuplu. Poate ca initial va place sa va lasati dusi de val, dar aceasta lipsa de perspectiva si traiectorie va poate afecta mai tarziu, poate chiar in jurul zilelor de 19 si 20, cand nevoia voastra de atentie se loveste de dorinta partenerului de a se bucura de libertate personala. Se cer trasate si respectate granitele dintre voi.

Incepand cu 21 a lunii, parca nu mai vorbiti pe aceeasi limba cu partenerul, asociatii sau clientii, iar efectele acestui decuplaj ajung sa se vada cu ochiul liber. Pe plan sentimental, din 27 incolo, tindeti sa va lasati din nou in voia curentilor, iar in intervalul 29-31 al lunii va treziti plutind in deriva, tragandu-l si pe cel drag dupa voi. Se cere sa consolidati numaidecat fundatia cuplului.

Horoscop ianuarie 2015, Fecioara:

Daca sanatatea va joaca feste pana in data de 3 ianuarie 2015, se prea poate ca acest dezechilibru sa aiba ca sursa psihosomatica lupta care se duce in interiorul vostru intre conformism si individualism. Intre 7 si 16 ale lunii, va asteapta o perioada aglomerata la serviciu, dar daca simtiti ca va ajunge oboseala, incetiniti ritmul. Nu va faceti griji, colegii vostri de munca nu va vor desconsidera din acest motiv.

Din 12 incolo, accentul cade pe planul relational, dar din 13 ianuarie, tindeti sa adoptati o atitudine pasiv-agresiva, impunandu-va cand ar trebui sa lasati de la voi sau asteptand cu mainile-n san sa se schimbe ceva cand s-ar cuveni sa preluati initiativa. Daca nu v-ati pozitionat corect in raport cu colegii de munca, risca sa apara frustrari si chiar probleme de sanatate in 19 si 20.

Incepand cu 21, pot aparea erori de comunicare pe plan profesional care duc la incurcaturi, decalaje si chiar la sistari temporare. Din data de 27 incolo, revine in actualitate sfera relatiilor, cu precadere a celei sentimentale, prefigurandu-se cateva zile de poveste pana in 29 cand, pana la sfarsitul lunii, indatoririle de parinte sau familia de origine va readuc cu picioarele pe pamant.

Horoscop ianuarie 2015, Balanta:

Poate ca miza planurilor voastre de viitor este aducerea voastra in atentia publica, dar in primele trei zile ale lunii ianuarie 2015, tindeti sa deviati de pe aceasta directie, dat fiind ca cea mai mare satisfactie personala o obtineti de pe urma preocuparilor de moment. Nu va strica sa va bucurati de prezent si sa dedicati o parte din timpul vostru hobby-urilor si momentelor cu copiii si partenerul, cel putin intre 7 si 16 ianuarie.

Chiar daca, incepand cu data de 12, sunteti motivati sa va puneti ordine in viata, atat in cea personala, cat si profesionala, riscati sa va lasati furati de peisaj, de deruta in care se complac ceilalti colegi de munca, cultivand un stil de viata lipsit de productivitate intre 13 si 21 ale lunii. Astfel, ajungeti sa va refugiati din nou, in 19 si 20 ianuarie, in activitati recreative, lasandu-va proiectele de izbeliste.

Din 21 incolo, parca nu va mai gasiti placerea in nimic, se evidentiaza diferentele de mentalitate dintre voi si copii, iar scanteia din cuplu incepe sa se stinga. Pe de alta parte, sarcinile care vi se delega la serviciu dupa data de 27 va starnesc interesul si va stimuleaza creativitatea, dar daca nu va construiti o strategie clara, s-ar putea sa va imbatati cu apa rece candva intre 29 si 31 ianuarie.

Horoscop ianuarie 2015, Scorpion:

Cel putin pana in 3 a lunii ianuarie 2015, nu reusiti sa impacati familia si cariera, poate pentru ca la serviciu va bucurati de popularitate, in timp ce acasa sunteti nevoiti sa trageti cot la cot cu cei dragi fara a vi se recunoaste eforturile. In consecinta, in intervalul 7-16 al lunii, se intrevad schimbari in dinamica familiei, reconfigurandu-se rolul pe care-l jucati acasa, dar si directia voastra de evolutie pe acest plan.

Din 12 incolo, ispitele de tot soiul va pandesc la toate colturile. Poate ca nu va strica sa dati curs unora dintre ele, dar tineti cont de faptul ca, in perioada cuprinsa intre 13-21 ale lunii, puteti pierde increderea partenerului sau sume considerabile de bani pentru ca n-ati apelat la simtul masurii. Din 19 pana-n 20, nu va luati pe umeri mai mult decat puteti duce in sfera muncii si a familiei.

Incepand cu 21, parca nu mai rezonati pe aceeasi frecventa cu rudele apropiate, rastalmacindu-vi-se vorbele si trimitand, la randul vostru, mesaje confuze. Odata cu data de 27, revin in peisaj tentatiile zilelor trecute, probabil sub o noua infatisare. Cel putin intre 29 si 31 ale lunii, acestea va pot prinde cu garda jos, desi nu demult ati simtit pe propria piele ce inseamna lipsa moderatiei.

Horoscop ianuarie 2015, Sagetator:

Ori va purtati cum vi-e vorba, ori vorbiti cum vi-e portul par sa va transmita astrele in primele trei zile ale lui ianuarie 2015. Altfel, ii puteti deruta pe cei din jur, dar si pe voi, in aceeasi masura. In perioada cuprinsa intre 7 si 16 ale lunii, abilitatile voastre de comunicare vor cantari greu in sfera carierei, atragand sustinatori de partea voastra, recunoastere sociala, dar si proiecte pe masura.

Pareti la fel de pusi pe fapte mari si in sectorul familial, mai ales incepand cu data de 12, dar daca nu sunteti suficienti de motivati sa descurcati itele acestui domeniu de viata, taiati nodul gordian candva intre 13 si 21 ianuarie si propuneti-le celor dragi s-o luati de la capat, oricat de complicat ar parea. Important este sa ramaneti fideli acestui angajament, desi puteti fi tentati, in 19 si 20, sa va dati batuti.

Mizati pe fapte si nu pe vorbe din 21 incolo, caci altfel riscati sa spuneti lucruri care v-ar putea taia craca de sub picioare. In plus, evitati semnarea contractelor ori manipularea inscrisurilor oficiale pentru ca riscati sa treceti cu vederea clauzele ascunse sau sa rataciti documente. In familie, se arata o perioada de acalmie dupa 27, dar realizati candva intre 29 si 31 ca mai aveti inca de lucrat.

Horoscop ianuarie 2015, Capricorn:

Intr-un fel sau altul, se cere sa admiteti candva intre 1-3 ale lunii ca, fara sprijinul colegilor de echipa, asociatilor sau clientilor fideli, n-ati fi reusit sa va puneti in practica strategiile si deci sa generati profit. Fiti deschisi si invitati-i sa imparta castigurile si podiumul cu voi. Daca dati dovada de fair-play, aveti numai de castigat din 7 pana-n 16 ianuarie 2015, nu numai pe plan social, ci si la nivel material.

Cea mai incarcata perioada a lunii debuteaza odata cu data de 12, dar daca nu va setati prioritatile si nu va inarmati cu ambitie, riscati sa va disipati energia in toate directiile sau sa va cramponati de temeri imaginare, lovindu-va candva intre 13 si 21 de ziduri pe care vi le-ati construit de unii singuri. In 19 si 20, poate fi nevoie sa achitati taxe, sa restituiti un imprumut sau procent din vanzari.

Robinetul de lichiditati se strange treptat din 21 incolo, semn ca banii vor veni cu taraita in a treia decada a lunii. Indicat ar fi sa tineti contabilitatea riguroasa a economiilor, astfel incat sa nu va treziti cu gauri in buget. Incepand din 27, straluciti in cadrul sedintelor de creatie si va vin tot felul de idei salvatoare, dar din 19 pana-n 31 riscati sa va cramponati de aceleasi frici inexplicabile.

Horoscop ianuarie 2015, Varsator:

Cel putin in primele trei zile ale lunii ianuarie 2015, incercarile partenerului de a va atrage atentia va lasa complet rece sau, dimpotriva, va sufoca si va creeaza o stare de disconfort. In intervalul 7-16, se creeaza premisele unor zile in care va veti simti din nou in pielea voastra. Multe din realizarile acestei perioade vor depinde de imaginea pe care o proiectati in societate, dar ramaneti naturali si autentici.

Se anunta oportunitati, din 12 incolo, de a va suplimenta veniturile din mici comisioane sau va alegeti cu o prima ori cu un salariu majorat pentru ca ati muncit ore suplimentare in decembrie 2014. Nu va faceti planuri inainte de a va vedea cu banii in mana pentru ca riscati sa ramaneti cu buza umflata candva intre 13 si 21. In 19 si 20, apar din nou tensiuni intre voi si partener, aparent din acelasi motiv.

Incepand cu data de 21, acordati o mai mare atentie felului in care va prezentati in societate si nu pretindeti ca sunteti altceva decat in realitate pentru ca cei din jur va vor taxa falsitatea. Dupa 27, parintii, cumnatii/cumnatele sau cineva din strainatate se arata dispus sa va sprijine financiar pentru a va relua proiectele sistate, dar candva intre 29 si 31 realizati ca mai aveti nevoie de fonduri.

Horoscop ianuarie 2015, Pesti:

Probabil ca nu incepeti anul 2015 cu bateriile incarcate, dar daca va pricopsiti cu vreo afectiune pana-n data de 3, inseamna ca asa intelege corpul vostru sa atraga atentia atunci cand voi va simtiti ignorati, dar nu faceti nimic in aceasta privinta. Intre 7-16, sunteti oarecum coplesiti de asteptarile familiei, ale rudelor sau partenerului si tindeti sa va ascundeti dupa o masca doar pentru a le face lor pe plac.

Dupa data de 12, parca va gasiti mai usor curajul de a va pune in aplicare proiectele, oricat de nebunesti ar parea din perspectiva altora, dar frica exagerata de ridicol sau de respingere risca sa va dejoace planurile candva in intervalul de zile 13-21. Nu-i permiteti acestei angoase sa va consume pe interior, caci altfel riscati sa va epuizati fizic si psihic complet pana in 19 sau 20.

Poate ca intuitia voastra nu a dat gres pana in 21, dar in a treia decada a lunii, daca ratiunea va spune altceva, nu luati mesajele subconstientului drept litera de lege. Ceea ce nu ati obtinut gratie initiativelor proprii la mijlocul lui ianuarie, va parvine prin carisma si sarm dupa 27. Folositi-va intelept de aceste atuuri si nu-i permiteti concurentei sa va atace cu propriile arme intre 29 si 31.

Sursa: horoscop-urania.org

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

 

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies