Horoscopul lunii mai! Iata ce ti-au pregatit astrele in luna care incepe!

Horoscopul lunii mai! Iata ce ti-au pregatit astrele in luna care incepe!
Horoscopul lunii mai! Iata ce ti-au pregatit astrele in luna care incepe!

Citeste previziunile tale astrologice pentru luna mai 2015. Afla ce ti-au pregatit astrele.

 

Berbec
In prima parte a lunii ai sanse de a câstiga bani de pe urma eforturilor depuse in segmentul profesional in care activezi. Insa, faci ce faci si cheltuiesti destul de repede tot ce primesti. Pe de o parte esti dispus sa cheltuiesti pentru nevoile tale cotidiene. Insa, pe de alta parte, rudele si prietenii apropiati, fie iti solicita ajutor material, fie tu esti generos cu ei si le oferi cadouri scumpe.
Relatiile cu anturajul apropiat sunt frecvente si tensionate pe alocuri. In preajma datei de 19 mai se va ingreuna gândirea si comunicarea, de aceea fii prudent. Mai ales daca ai de luat decizii importante, de semnat documente care te implica pe termen lung apeleaza la cineva de incredere care sa iti ofere sprijin de specialitate. De retinut ca, fie cu rudele, fie cu prietenii se vor relua discutii vechi sau actiuni incepute demult, care au ramas neintelese sau nefinalizate.
Controleazaa-ti reactiile si vorbeste strictul necesar.
Taur
Esti preocupat mai mult de tine si de noi planuri de viitor. In primul rând ar fi bine sa-ti ingrijesti sanatatea, sa renunti la obiceiuri nepotrivite si sa-ti organizezi programul cotidian, astfel incât sa ai suficiente momente de relaxare. Relatiile cu ceilalti vor cunoaste rasturnari de situatie, fie prin finalizarea unor colaborari, fie pur si simplu te vei orienta spre persoane noi.
Se recomanda prudenta in toate relatiile, pentru ca exista riscul sa pierzi multi bani sau chiar bunuri de valoare. Capitolul financiar este foarte activ, in sensul ca ti se vor imbunatati veniturile. Dar, banii cum vor veni, la fel de repede se vor risipi pe diverse. Aproximativ in preajma datei de 19 mai va incepe o perioada in care se va pune problema achitarii unor plati restante sau rediscutarea salarizarii tale de la un loc de munca.
Pe cât posibil, pâna la finele lunii mai, evita semnarea documentelor importante sau discutiile care iti pot aduce prejudicii serioase la un moment dat.
Gemeni
Primele zece zile ale lunii sunt favorabile introspectiei, ingrijirii sanatatii si discretiei din toate punctele de vedere. In primul rând, tu iti esti cel mai bun terapeut si confident, asa incât ai incredere deplina in ceea ce iti transmite vocea ta interioara.
Pe de alta parte, in domeniul profesional se va deschide o etapa importanta, oferindu-ti noi sanse de progres. Totul este sa analizezi pe indelete ce anume ti se ofera si actionezi in consecinta. A doua parte a lunii iti aduce multa energie, de aceea aranjeaza-ti din timp activitatile, pentru a le duce la bun sfârsit pe toate. Combativitatea va fi accentuata, mai ales dupa 12 mai, existând riscul sa respingi relatii si situatii bune.
Incepând cu 19 mai, gândirea si comunicarea vor intra intr-un con de umbra. De fapt incepe o perioada bune pentru a-ti revizui conceptiile, ideile, planurile de viitor si pentru a-ti reformula relatiile. Razgândirile vor fi frecvente, adevarurile spuse pe jumatate sau trunchiat, de aceea lasa deciziile importante pentru urmatoarea luna.
Rac
Esti inconjurat de prieteni, de sustinatori, ba chiar legi prietenii noi si de buna calitate.
Sigur ca pot aparea discutii aprinse cu aceste persoane, poate chiar certuri in toata regula cu unii, insa si acestea au farmecul si rolul lor. Cumva, in umbra, fiecare are interese ascunse, care, mai ales dupa 7 mai vor iesi la iveala. A doua parte a lunii te imbie la tacere, discretie, detasare de forfota cotidiana. Este o perioada favorabila ingrijirii sanatatii si discutiilor tainice, atât cu tine, cât si cu persoanele de incredere din anturajul tau. Pe de o parte vei afla lucruri interesante legate de terapii neconventionale potrivite tie. Insa, pe de alta parte vei primi si informatii pretioase vizavi de mersul secret al situatiilor din domeniul profesional in care activezi. De aceea, in urma celor aflate, cu siguranta te vei gândi mult si bine la reformularea relatiilor si la modificarea planurilor tale de viitor. Recomandabil este sa tii totul pentru tine si sa vorbesti doar strictul necesar.
Leu
In primul rând, domeniul socio-profesional te acapareaza intru-totul pâna in preajma datei de 20 mai. Se intrezaresc intâlniri importante cu oameni de vaza, care intr-un fel sau altul te vor ajuta in demersurile tale profesionale. Posibil sa primesti responsabilitati noi, chiar o functie inalta, dar fii prudent. Exista riscul sa te indepartezi prea mult de familie si casa, aspect care va duce la conflicte serioase cu cei dragi. Relatiile cu prietenii se vor accentua dupa 12 mai. Sunt posibile multe intâlniri, discutii aprinse, chiar demararea unor proiecte comune propuse mai demult. Se vor relua teme vechi, situatii care au ramas nerezolvate sau neintelese in legatura cu anturajul tau socio-profesional. Tonul discutiilor va fi destul de zgomotos, iar uneori poti intâmpina oprobiul celor apropiati când le vei expune ideile sau parerile tale. De aceea ar fi minunat sa iti dozezi comunicarea si sa te rezumi la strictul necesar. Una se gândeste, alta se spune si cu totul altceva se intelege.
Fecioara
Foarte frumos poti imbina teoria cu practica pe tot parcursul acestei luni. Daca in prima parte a lunii te preocupa studiile, cercetarile stiintifice, poate chiar documentarea pentru segmentul profesional in care activezi, in a doua parte a lunii vei folosi cu succes ceea ce ai invatat. Abordarea unui program de instruire personala sau profesionala ti-ar prinde bine, atât sufleteste, cât si mental. La serviciu se intrezareste multa animatie pe tot parcursul lunii. Dialoguri cu sefii, intruniri importante, sarcini de lucru noi si de lunga durata. Dar, incepând cu 19 mai, comunicarea se ingreuneaza. Fii prudent mai ales la serviciu, pentru ca exista riscul deteriorarii imaginii tale publice si a pozitiei in cadrul grupului de lucru. De retinut ca tot ce se petrece in plan profesional are repercusiuni in plan familial. De aceea este bine sa ai in vedere mentinerea unui echilibru just intre sarcinile profesionale si cele domestice. Minunat este ca beneficiezi de sustinerea prietenilor si a multor persoane din anturajul socio-profesional.
Balanta
Preocuparile majore ale lunii sunt bugetul comun cu partenerul de viata, rudele, colaboratorii si calatoriile, studiile, abordarea unui stil de viata nou. In primul rând este bine sa iti selectezi cheltuielile prioritare. Posibil sa fii nevoit sa cheltuiesti sume consistente de bani pe mofturile celor dragi. Fii prudent si stabileste clar o limita financiara, care sa fie respectata de toate persoanele alaturi de care esti implicat in cheltuieli comune. A doua parte a lunii iti va aduce o mare dorinta de rafinare sufleteasca. Te vei orienta spre alcatuirea planurilor de calatorii, spre a participa la cursuri pe teme de dezvoltare personala sau chiar te poti implica intr-un grup de studii si cercetari in domeniul profesional in care activezi. Este posibil sa calatoresti sau sa lucrezi cu persoane straine. Alege-ti cu grija vorbele, pentru ca exista riscul ca tot ce spui sa iti fie rastalmacit de catre ceilalti. Pe de alta parte si tu la rândul tau te poti razgândi frecvent. De evitat deciziile majore si semnarea documentelor importante incepând cu 18 mai si pâna la finalul lunii.
Scorpion
Pe tot parcursul lunii te vei raporta la relatiile cu ceilalti, la ceea ce fac si spun acestia. A te oglindi in personalitatile altora este un lucru bun, pentru ca te ajuta sa observi unele trasaturi ale tale greu observabile. Astfel iti va fi usor sa iti corectezi acele carente, fie in comportament, fie in stil de viata, care te impiedica sa progresezi pe toate palierele vietii. Totusi, cântareste bine ceea ce doresti sa schimbi la tine sau in relatiile cu ceilalti. Pâna in preajma datei de 20 mai se pot face si desface multe colaborari. Chiar si relatia cu partenerul de viata este pusa la incercare, mai ales pâna pe 11 mai. Oricum sunt sanse bune de a revigora toate relatiile parteneriale si de a renunta la ceea ce a devenit nepotrivit pentru tine. In a doua parte a lunii se intrezaresc câstiguri de la si prin altii. Vei primi ajutor material substantial de la rude, partener de viata sau de pe urma eforturilor depuse in proiecte profesionale comune cu altii. Pe de o parte iti vin bani, dar pe de alta parte ii vei cheltui pe facturi, taxe restante, datorii sau investitii financiare.
Sagetator
Este bine sa iti ingrijesti sanatatea pe indelete in prima parte a lunii. Posibil sa descoperi terapii  noi pe care sa le folosesti pentru cel putin un an de zile de acum incolo. Pe de alta parte, la serviciu este multa animatie. Recomandabil este sa iti rezolvi singur sarcinile de lucru, pe cât posibil. Colegii de munca iti pot pune bete in roate, când te astepti mai putin. Energia ta vitala este fluctuanta, de aceea dozeaza-ti eforturile si ocupa-te numai de prioritati. Relatiile parteneriale sunt tumultoase. Unele colaborari vechi se vor finaliza definitiv, altele vor aparea discret la orizont. De retinut ca din 19 mai, gândirea si comunicarea se vor ingreuna considerabil. Se vor relua discutii vechi, chiar actiuni comune cu altii, la care mai este mult de lucrat. Beneficiile celei de a doua perioade a lunii constau in faptul ca vei putea lamuri chestiuni parteneriale, atât cu partenerul de viata, cât si partenerii de afaceri. Fereste-te de a vorbi prea mult! Daca esti nevoit sa semnezi documente importante, care te implica pe termen lung, fii prudent si cere sfatul unor specialisti in domeniul respectiv.
Capricorn
Preocuparile legate de copii si de persoana iubita continua pâna in preajma datei de 20 mai. Iti sunt favorizate activitatile comune cu acestia, dialogurile amicale, chiar si alcatuirea unor planuri marete de viitor. Totusi, pâna pe 11 mai se pot ivi tensiuni serioase in relatiile cu cei dragi. Fii prudent si tine cont de parerile si doleantele celorlalti. In segmentul profesional vor aparea multe de facut. De asemenea, in planul domestic, treburile de rutina te vor solicita mult. Caruselul de evenimente profesionale iti vor suprasolicita organsimul, astfel existând riscul aparitiei sau recidivarii unor afectiuni vechi. Consultatiile, analizele medicale, chiar si inteventiile chirurgicale vor fi frecvente pe toata durata lunii. Indiferent cu ce fel de situatii ai de-a face, atât in planul profesional, cât si in planul sanatatii este bine sa fii prudent si sa te sfatuiesti cu mai multi specialisti. Dozeaza-ti eforturile, adopta un stil de viata sanatos si odihneste-te regulat.
Varsator
Relatiile cu familia sunt animate in prima parte a lunii. Este o perioada buna pentru a alcatui planuri de imbunatatire a conditiilor din spatiul de locuit, pentru reuniuni familiale, dar si pentru a lamuri diverse chestiuni patrimoniale. Reparatiile curente in casa au succes pâna pe 11 mai, asa incât concentreaza-ti eforturile pentru a le rezolva in primele zile ale lunii. Relatiile sentimentale si cele cu copiii iti vor aduce multe surprize pe tot parcursul lunii. Sunt posibile discutii tensionate pe teme considerate undeva, cândva incheiate. De la mijlocul lunii, gândirea si comunicare devin greu de controlat, asa incât va fi dificil sa te intelegi cu cei dragi. Totusi, cu bunavointa si toleranta se va putea ajunge la un consens cu toata lumea. Totul este sa eviti asteptarile nerealiste si sa vorbesti strictul necesar. Fructifica a doua jumatate a lunii mai pentru a lamuri chestiunile sentimentale si cele care privesc copiii, dar si pentru a petrece mai mult timp cu cei dragi.
Pesti
Este o luna favorabila relationarii cu persoanele din anturajul apropiat, dar si pentru a te apropia mai mult de rude, familie si segmentul domestic. Iti sunt favorizate schimbul de idei, calatoriile pe distante scurte pentru a-ti rezolva chestiuni personale sau profesionale, dar si conversatiile amicale pe teme de larg interes. Totul este sa ai rabdare si intelegere pentru a-i asculta si pe cei din preajma ta. Membrii familiei vor avea nevoie de sprijinul tau in a doua parte a lunii. Ai succes in demararea planurilor care privesc curateniile generale, reparatiile de anvergura sau reamenajarile interioare. Este bine sa tii cont si de parerile membrilor familiei, pentru ca va exista din partea ta, tendinta de a face totul numai dupa propriile tale idei sau nevoi. Astfel, foarte usor pot aparea discutii aprinse sau chiar conflicte pe termen lung. Organizeaza-ti timpul in asa fel incât sa-i aduni pe cei dragi la serate amuzante.
https://www.kfetele.ro/horoscopul-lunii-mai-iata-ce-ti-au-pregatit-astrele-in-luna-care-incepehoroscopul-lunii-mai-iata-ce-ti-au-pregatit-astrele-in-luna-care-incepe_15017.html

Berbec

In prima parte a lunii ai sanse de a câstiga bani de pe urma eforturilor depuse in segmentul profesional in care activezi. Insa, faci ce faci si cheltuiesti destul de repede tot ce primesti. Pe de o parte esti dispus sa cheltuiesti pentru nevoile tale cotidiene. Insa, pe de alta parte, rudele si prietenii apropiati, fie iti solicita ajutor material, fie tu esti generos cu ei si le oferi cadouri scumpe. Relatiile cu anturajul apropiat sunt frecvente si tensionate pe alocuri. In preajma datei de 19 mai se va ingreuna gândirea si comunicarea, de aceea fii prudent. Mai ales daca ai de luat decizii importante, de semnat documente care te implica pe termen lung apeleaza la cineva de incredere care sa iti ofere sprijin de specialitate. De retinut ca, fie cu rudele, fie cu prietenii se vor relua discutii vechi sau actiuni incepute demult, care au ramas neintelese sau nefinalizate. Controleazaa-ti reactiile si vorbeste strictul necesar.

Taur


Esti preocupat mai mult de tine si de noi planuri de viitor. In primul rând ar fi bine sa-ti ingrijesti sanatatea, sa renunti la obiceiuri nepotrivite si sa-ti organizezi programul cotidian, astfel incât sa ai suficiente momente de relaxare. Relatiile cu ceilalti vor cunoaste rasturnari de situatie, fie prin finalizarea unor colaborari, fie pur si simplu te vei orienta spre persoane noi. Se recomanda prudenta in toate relatiile, pentru ca exista riscul sa pierzi multi bani sau chiar bunuri de valoare. Capitolul financiar este foarte activ, in sensul ca ti se vor imbunatati veniturile. Dar, banii cum vor veni, la fel de repede se vor risipi pe diverse. Aproximativ in preajma datei de 19 mai va incepe o perioada in care se va pune problema achitarii unor plati restante sau rediscutarea salarizarii tale de la un loc de munca. Pe cât posibil, pâna la finele lunii mai, evita semnarea documentelor importante sau discutiile care iti pot aduce prejudicii serioase la un moment dat.

Gemeni

Primele zece zile ale lunii sunt favorabile introspectiei, ingrijirii sanatatii si discretiei din toate punctele de vedere. In primul rând, tu iti esti cel mai bun terapeut si confident, asa incât ai incredere deplina in ceea ce iti transmite vocea ta interioara. Pe de alta parte, in domeniul profesional se va deschide o etapa importanta, oferindu-ti noi sanse de progres. Totul este sa analizezi pe indelete ce anume ti se ofera si actionezi in consecinta. A doua parte a lunii iti aduce multa energie, de aceea aranjeaza-ti din timp activitatile, pentru a le duce la bun sfârsit pe toate. Combativitatea va fi accentuata, mai ales dupa 12 mai, existând riscul sa respingi relatii si situatii bune. Incepând cu 19 mai, gândirea si comunicarea vor intra intr-un con de umbra. De fapt incepe o perioada bune pentru a-ti revizui conceptiile, ideile, planurile de viitor si pentru a-ti reformula relatiile. Razgândirile vor fi frecvente, adevarurile spuse pe jumatate sau trunchiat, de aceea lasa deciziile importante pentru urmatoarea luna.

Rac

Esti inconjurat de prieteni, de sustinatori, ba chiar legi prietenii noi si de buna calitate. Sigur ca pot aparea discutii aprinse cu aceste persoane, poate chiar certuri in toata regula cu unii, insa si acestea au farmecul si rolul lor. Cumva, in umbra, fiecare are interese ascunse, care, mai ales dupa 7 mai vor iesi la iveala. A doua parte a lunii te imbie la tacere, discretie, detasare de forfota cotidiana. Este o perioada favorabila ingrijirii sanatatii si discutiilor tainice, atât cu tine, cât si cu persoanele de incredere din anturajul tau. Pe de o parte vei afla lucruri interesante legate de terapii neconventionale potrivite tie. Insa, pe de alta parte vei primi si informatii pretioase vizavi de mersul secret al situatiilor din domeniul profesional in care activezi. De aceea, in urma celor aflate, cu siguranta te vei gândi mult si bine la reformularea relatiilor si la modificarea planurilor tale de viitor. Recomandabil este sa tii totul pentru tine si sa vorbesti doar strictul necesar.

Leu

In primul rând, domeniul socio-profesional te acapareaza intru-totul pâna in preajma datei de 20 mai. Se intrezaresc intâlniri importante cu oameni de vaza, care intr-un fel sau altul te vor ajuta in demersurile tale profesionale. Posibil sa primesti responsabilitati noi, chiar o functie inalta, dar fii prudent. Exista riscul sa te indepartezi prea mult de familie si casa, aspect care va duce la conflicte serioase cu cei dragi. Relatiile cu prietenii se vor accentua dupa 12 mai. Sunt posibile multe intâlniri, discutii aprinse, chiar demararea unor proiecte comune propuse mai demult. Se vor relua teme vechi, situatii care au ramas nerezolvate sau neintelese in legatura cu anturajul tau socio-profesional. Tonul discutiilor va fi destul de zgomotos, iar uneori poti intâmpina oprobiul celor apropiati când le vei expune ideile sau parerile tale. De aceea ar fi minunat sa iti dozezi comunicarea si sa te rezumi la strictul necesar. Una se gândeste, alta se spune si cu totul altceva se intelege.

Fecioara

Foarte frumos poti imbina teoria cu practica pe tot parcursul acestei luni. Daca in prima parte a lunii te preocupa studiile, cercetarile stiintifice, poate chiar documentarea pentru segmentul profesional in care activezi, in a doua parte a lunii vei folosi cu succes ceea ce ai invatat. Abordarea unui program de instruire personala sau profesionala ti-ar prinde bine, atât sufleteste, cât si mental. La serviciu se intrezareste multa animatie pe tot parcursul lunii. Dialoguri cu sefii, intruniri importante, sarcini de lucru noi si de lunga durata. Dar, incepând cu 19 mai, comunicarea se ingreuneaza. Fii prudent mai ales la serviciu, pentru ca exista riscul deteriorarii imaginii tale publice si a pozitiei in cadrul grupului de lucru. De retinut ca tot ce se petrece in plan profesional are repercusiuni in plan familial. De aceea este bine sa ai in vedere mentinerea unui echilibru just intre sarcinile profesionale si cele domestice. Minunat este ca beneficiezi de sustinerea prietenilor si a multor persoane din anturajul socio-profesional.

Balanta

Preocuparile majore ale lunii sunt bugetul comun cu partenerul de viata, rudele, colaboratorii si calatoriile, studiile, abordarea unui stil de viata nou. In primul rând este bine sa iti selectezi cheltuielile prioritare. Posibil sa fii nevoit sa cheltuiesti sume consistente de bani pe mofturile celor dragi. Fii prudent si stabileste clar o limita financiara, care sa fie respectata de toate persoanele alaturi de care esti implicat in cheltuieli comune. A doua parte a lunii iti va aduce o mare dorinta de rafinare sufleteasca. Te vei orienta spre alcatuirea planurilor de calatorii, spre a participa la cursuri pe teme de dezvoltare personala sau chiar te poti implica intr-un grup de studii si cercetari in domeniul profesional in care activezi. Este posibil sa calatoresti sau sa lucrezi cu persoane straine. Alege-ti cu grija vorbele, pentru ca exista riscul ca tot ce spui sa iti fie rastalmacit de catre ceilalti. Pe de alta parte si tu la rândul tau te poti razgândi frecvent. De evitat deciziile majore si semnarea documentelor importante incepând cu 18 mai si pâna la finalul lunii.

Scorpion

Pe tot parcursul lunii te vei raporta la relatiile cu ceilalti, la ceea ce fac si spun acestia. A te oglindi in personalitatile altora este un lucru bun, pentru ca te ajuta sa observi unele trasaturi ale tale greu observabile. Astfel iti va fi usor sa iti corectezi acele carente, fie in comportament, fie in stil de viata, care te impiedica sa progresezi pe toate palierele vietii. Totusi, cântareste bine ceea ce doresti sa schimbi la tine sau in relatiile cu ceilalti. Pâna in preajma datei de 20 mai se pot face si desface multe colaborari. Chiar si relatia cu partenerul de viata este pusa la incercare, mai ales pâna pe 11 mai. Oricum sunt sanse bune de a revigora toate relatiile parteneriale si de a renunta la ceea ce a devenit nepotrivit pentru tine. In a doua parte a lunii se intrezaresc câstiguri de la si prin altii. Vei primi ajutor material substantial de la rude, partener de viata sau de pe urma eforturilor depuse in proiecte profesionale comune cu altii. Pe de o parte iti vin bani, dar pe de alta parte ii vei cheltui pe facturi, taxe restante, datorii sau investitii financiare.

Sagetator

Este bine sa iti ingrijesti sanatatea pe indelete in prima parte a lunii. Posibil sa descoperi terapii  noi pe care sa le folosesti pentru cel putin un an de zile de acum incolo. Pe de alta parte, la serviciu este multa animatie. Recomandabil este sa iti rezolvi singur sarcinile de lucru, pe cât posibil. Colegii de munca iti pot pune bete in roate, când te astepti mai putin. Energia ta vitala este fluctuanta, de aceea dozeaza-ti eforturile si ocupa-te numai de prioritati. Relatiile parteneriale sunt tumultoase. Unele colaborari vechi se vor finaliza definitiv, altele vor aparea discret la orizont. De retinut ca din 19 mai, gândirea si comunicarea se vor ingreuna considerabil. Se vor relua discutii vechi, chiar actiuni comune cu altii, la care mai este mult de lucrat. Beneficiile celei de a doua perioade a lunii constau in faptul ca vei putea lamuri chestiuni parteneriale, atât cu partenerul de viata, cât si partenerii de afaceri. Fereste-te de a vorbi prea mult! Daca esti nevoit sa semnezi documente importante, care te implica pe termen lung, fii prudent si cere sfatul unor specialisti in domeniul respectiv.

Capricorn

Preocuparile legate de copii si de persoana iubita continua pâna in preajma datei de 20 mai. Iti sunt favorizate activitatile comune cu acestia, dialogurile amicale, chiar si alcatuirea unor planuri marete de viitor. Totusi, pâna pe 11 mai se pot ivi tensiuni serioase in relatiile cu cei dragi. Fii prudent si tine cont de parerile si doleantele celorlalti. In segmentul profesional vor aparea multe de facut. De asemenea, in planul domestic, treburile de rutina te vor solicita mult. Caruselul de evenimente profesionale iti vor suprasolicita organsimul, astfel existând riscul aparitiei sau recidivarii unor afectiuni vechi. Consultatiile, analizele medicale, chiar si inteventiile chirurgicale vor fi frecvente pe toata durata lunii. Indiferent cu ce fel de situatii ai de-a face, atât in planul profesional, cât si in planul sanatatii este bine sa fii prudent si sa te sfatuiesti cu mai multi specialisti. Dozeaza-ti eforturile, adopta un stil de viata sanatos si odihneste-te regulat.

Varsator

Relatiile cu familia sunt animate in prima parte a lunii. Este o perioada buna pentru a alcatui planuri de imbunatatire a conditiilor din spatiul de locuit, pentru reuniuni familiale, dar si pentru a lamuri diverse chestiuni patrimoniale. Reparatiile curente in casa au succes pâna pe 11 mai, asa incât concentreaza-ti eforturile pentru a le rezolva in primele zile ale lunii. Relatiile sentimentale si cele cu copiii iti vor aduce multe surprize pe tot parcursul lunii. Sunt posibile discutii tensionate pe teme considerate undeva, cândva incheiate. De la mijlocul lunii, gândirea si comunicare devin greu de controlat, asa incât va fi dificil sa te intelegi cu cei dragi. Totusi, cu bunavointa si toleranta se va putea ajunge la un consens cu toata lumea. Totul este sa eviti asteptarile nerealiste si sa vorbesti strictul necesar. Fructifica a doua jumatate a lunii mai pentru a lamuri chestiunile sentimentale si cele care privesc copiii, dar si pentru a petrece mai mult timp cu cei dragi.

Pesti

Este o luna favorabila relationarii cu persoanele din anturajul apropiat, dar si pentru a te apropia mai mult de rude, familie si segmentul domestic. Iti sunt favorizate schimbul de idei, calatoriile pe distante scurte pentru a-ti rezolva chestiuni personale sau profesionale, dar si conversatiile amicale pe teme de larg interes. Totul este sa ai rabdare si intelegere pentru a-i asculta si pe cei din preajma ta. Membrii familiei vor avea nevoie de sprijinul tau in a doua parte a lunii. Ai succes in demararea planurilor care privesc curateniile generale, reparatiile de anvergura sau reamenajarile interioare. Este bine sa tii cont si de parerile membrilor familiei, pentru ca va exista din partea ta, tendinta de a face totul numai dupa propriile tale idei sau nevoi. Astfel, foarte usor pot aparea discutii aprinse sau chiar conflicte pe termen lung. Organizeaza-ti timpul in asa fel incât sa-i aduni pe cei dragi la serate amuzante.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies