Horoscopul lunii martie! Afla care sunt cele mai norocoase zodii si care au noroc in dragoste!

Horoscopul lunii martie! Afla care sunt cele mai norocoase zodii si care au noroc in dragoste!
Horoscopul lunii martie! Afla care sunt cele mai norocoase zodii si care au noroc in dragoste!

Citeste previziunile tale astrologice pentru luna martie 2015. Afla ce ti se intampla.

 

Berbec
Foarte importanta este aceasta luna, pentru ca este inceputul unui an nou astrologic, iar tu dai tonul la tot ce va urma. Esti un soi de leader, pe care ceilalti s-ar putea sa il urmeze cu mult entuziasm. De aceea este bine sa fii prudent vizavi de ceea ce spui, realizezi sau arati lumii inconjuratoare. Debodezi de energie, iar aceasta energie ar trebui canalizata in scopuri constructive, de genul imbunatatirea competentelor tale profesionale si relationarea corecta cu ceilalti.
Este o perioada excelenta pentru a-ti alcatui planuri de viitor. Renunta la obiceiuri, situatii sau relatii care iti obstructioneaza progresul. In domeniul profesional se va incheia o etapa importanta, fie prin schimbarea conditiilor de munca, a salarizarii, fie pur si simplu tu vei aborda altfel munca si implicatiile ei. Fereste-te de grupurile alcatuite ad-hc la serviciu! Pe de alta parte este bine sa acorzi atentie sanatatii intregului organism. Consultatiile medicale, analizele sau interventiile chirurgicale pot fi la ordinea zilei.
Taur
Prima parte a lunii iti aduce lumina in relatiile cu prietenii, protectorii si sustinatorii socio-profesionali. Sunt posibile relatii noi, antrenarea in activitati de anvergura alaturi de oameni interesanti si progresisti. Totusi este bine sa studiezi pe indelete ofertele de colaborare si oamenii care vin in preajma ta, deoarece se pot strecura neplaceri greu de observat deocamdata. Pe toata durata lunii sunt active conflictele ascunse din sfera muncii.
In aparenta ai sustinerea sefilor, dar este doar o aparenta. Sunt posibile discutii aprinse la locul de munca in special in preajma datei de 21 martie, cand incepe un an nou astrologic. Daca la aceasta data exista neplaceri majore in domeniul profesional, ele vor dura cel putin un an de zile, de aceea fii prudent. Detaseaza-te de tumultul profesional. Daca observi ca unele contexte profesionale vechi se destrama, lasa-le sa se duca, pentru ca astfel faci loc in viata ta, altora noi de o mai buna calitate.
Ingrijeste-ti sanatatea, mergi la controale medicale regulate si inconjoara-te de oameni dragi si de incredere.
Gemeni
In domeniul socio-profesional se anunta deschiderea unei etape noi. Sunt posibile responsabilitati de anvergura, chiar o functie de conducere, relatii prospere cu sefi, autoritati. Imaginea ta publica si statutul social vor cunoaste schimbari, in functie de eforturile pe care le dupui tu in acest sens.
Fii prudent, deoarece exista detalii ascunse in tot acest carusel stralucitor de evenimente din sfera muncii. Evita sa iti asumi sarcini de lucru care te depasesc sau te suprasolicita. Pe de alta parte apare riscul sa te indepartezi de familie, de cei dragi si sa te afunzi in treburile profesionale. Forfota de la locul de munca va duce la schimbari in plan domestic, atat in relatiile cu membrii familiei, cat si in rezolvarea chestiunilor domestice.
Ai grija si de nevoile sau doleantele celor dragi! Relatiile cu prietenii sunt interesante. Cu unii prieteni sunt posibile discutii aprinse, chiar conflicte in toata regula. Fii mai discret vizavi de aceste persoane si renunta la relatiile inoportune. Exista sanse sa ti se alature, atat in plan profesional, cat si in plan personal oameni noi, de buna calitate, pentru cel putin un an de zile de acum incolo.
Rac
Esti preocupat de subiecte filozofice, de abordarea unor alte scari de valori morale si spirituale.
Mentalitatea ta se schimba frecvent, in urma dialogurilor cu persoane erudite sau in urma observatiilor adunate din varii experiente de viata. Controleaza-ti gandurile si emotiile, deoarece exista un risc marit de subiectivism si reactii exagerate. A doua parte a lunii anunta deschiderea unei etape profesionale noi. Relatiile cu sfii sunt tensionate, fiind posibile discutii aprinse, controverse, verificari la locul de munca. Eforturile depuse in campul muncii vor fi incununate de succes, fie prin imbunatatirea imaginii tale in ochii celorlalti, fie printr-o promovare intr-o functie. Oricum se vor anunta modificari ale regimului muncii, sarcini de lucru noi, poate colaborari care se vor desfasura pe cel putin un an de zile de acum incolo. Chibzuieste bine tot ce se petrece la serviciu si la nevoie sfatuieste-te cu specialisti in chestiunile respective. Minunate vor fi relatiile cu prietenii dupa 17 martie.
Leu
Capitolul financiar iti atrage in mod deosebit atentia pe tot parcursul lunii. Pe de o parte, in preajma datei de 5 martie poti primi o suma de bani importanta din activitatea desfasurata la serviciu sau diverse favoruri. Fereste-te de cheltuieli nefondate, pentru ca deocamdata este o perioada cu mari fluctuatii financiare. Pe de alta parte insa se contureaza venituri noi de la si prin altii. Iti sunt favorizate colaborarile, discutiile cu partenerul de viata sau de afaceri. Posibil sa te implici in actiuni comune cu altii, actiuni care sa iti mareasca veniturile. Se deschide o etapa noua de castig cu ajutorul altora. De asemenea pot intra in discutie partajele, separarile materiale in cazul unor afaceri sau rezolvarea demersurilor specifice unor mosteniri. Nu se recomanda investitii financiare, credite, demararea afacerilor de anvergura. A doua parte a lunii iti accentueaza dorinta de rafinare sufleteasca, de calatorii in locuri deosebite, dar si de dialoguri pe teme filozofice. Apropierea de domeniile artei iti este de mare folos.
Fecioara
Inca din primele zile ale lunii te vei gandi serios sa iti reformulezi programul de viata, felul in care te raportezi la evenimentele cotidiene si in care relationezi cu ceilalti. Sunt zile tensionate pana pe 6 martie, insa cu putin efort si bunavointa le poti depasi cu bine. Starile tale de spirit vor fi fluctuante, celorlalti fiindu-le dificil sa ti le inteleaga. De aceea controleaza-te, mai ales ca ai o doza mare de subiectivism. La serviciu sunt posibile discutii fructuoase, atat cu sefii, cat si cu colegii, in special pana pe data de 12 martie. Iti sunt sustinute colaborarile si relatia cu partenerul de viata. Pot aparea oferte de colaborare interesante. Dar este bine sa verifici atent ce ti se ofera. La nevoie, sfatuieste-te cu cineva de incredere si decide in consecinta. Financiar se contureaza o perioada favorabila. In special poti obtine bani si bunuri de la altii, din colaborari sau din mosteniri. Insa evita sa te gandesti la investitii sau la asocieri in afaceri, pentru ca iti sunt sustinute castigurile modeste. Ingrijeste-ti sanatatea si plimba-te regulat in aer liber!
Balanta
Relatiile cu persoana iubita si copiii este buna, in prima parte a lunii. Discuta pe indelete cu cei dragi, planuieste distractii impreuna, ba chiar ocupa-te si de un hobby. Pe de o parte te relaxezi, pe de alta parte astfel iti imbunatatesti relatiile cu aceste persoane. Foarte importante sunt evenimentele de la serviciu. Vor iesi la iveala unele conflicte ascunse, insa se vor lamuri intr-o anumita masura. Totusi fii prudent vizavi de tot ce se petrece in domeniul socio-profesional. Discordia domneste in umbra si oricand iti poate crea neplaceri. Se deschide o etapa profesionala noua, fie prin modificarea conditiilor de lucru, fie apar colegi noi, activitati diverse. Sunt posibile multe elemente noi la serviciu, atat ca ambient de lucru, cat si ca activitate propriu-zisa. Colaborarile se anima, mai ales in a doua parte a lunii. Pot aparea oferte noi, dar verifica-le atent, pentru ca pot exista detalii importante ascunse si nefavorabile tie. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele sistemului digestiv si extremitatile picioarelor.
Scorpion
In prima parte a lunii sunt active relatiile cu persoana iubita si cele cu copiii. Sunt favorizate discutiile si desfasurarea unor activitati de recreere sau de genul hobby. Prietenii iti sunt alaturi, dar fii prudent in preajma datei de 5 martie, cand sunt posibile conflicte. Unii se pot amesteca in relatiile tale sentimentale, lucru total neindicat. De asemenea este bine sa te feresti de sfaturile sau indemnurile altora in intervalul 03 – 06 martie, pentru ca exista riscul unor vorbe si decizii nepotrivite. Ar fi bine sa renunti la prietenii care iti pun bete in roate. In plan amoros, gustul dulce-amar predomina. Exista romantism, poate chiar flori, ciocolata, zorii unei idele promitatoare. Totusi, sub aceasta mantie stralucitoare se ascund detalii neplacute. Ţine-ti in frau reactiile, verifica contextul si persoana careia ai dori sa-i oferi incredere si sentimente. Captitolul sentimental este pentru tine, deocamdata, un taram al iluziilor si deziluziilor mascate frumos. La serviciu ai multe si marunte de facut. Relatiile colegiale sunt disonante, insa dupa 21 ale lunii vei avea mult suport astral pentru a depasi totul cu brio.
Sagetator
Accentele lunii martie sunt pe domeniul familial si pe cel profesional. Ceva mai multa atentie este bine sa acorzi relatiilor cu familia si treburilor gospodaresti. Contextul astral al lunii iti ofera multe posibilitati de a rezolva demersuri necesare achizitionarii sau vanzarii unor bunuri patrimoniale. De asemenea ai avea succes in materializarea unor planuri de imbunatatire a conditiilor de locuit. Sfatuieste-te cu membrii familiei si tine cont de recomandarile sau doleantele lor. Se deschide o noua etapa domestica, care va dura cel putin un an de zile de acum incolo, de aceea implica-te serios in tot ce tine de acest segment. In plan profesional, relatiile cu sefii sunt tensionate. Incepand cu 5 martie, unele relatii cu persoane cu functie se vor incheia definitiv. Fii prudent la serviciu, pentru ca exista riscul deteriorarii imaginii publice si a statului tau in cadrul unei echipe de lucru oficiale. Colegii te sustin, mai ales dupa 17 martie. Tumultul din planul familial te solicita din plin, atfel ca iti este dificil sa te desfasori si in plan socio-profesional. Insa cu putin efort si bunavointa vei putea depasi totul cu bine.
Capricorn
Evenimentele importante ale lunii sunt in relatiile cu anturajul apropiat si in segmentul domestic. Multe intalniri, discutii cu rudele si prietenii apropiati, dar si calatorii pe distante scurte in diverse scopuri. Schimbul de informatii este benefic, dar mai ales cel care vizeaza domeniul profesional in care activezi sau iti doresti sa activezi. De retinut ca pe baza celor aflate in aceasta luna iti vei putea cladi un alt parcurs profesional de lunga durata. Pe de alta parte, mentalul tau va fi destul de solicitat, asa incat, rezerva-ti momente de relaxare. Pur si simplu aranjeaza-ti programul cotidian, astfel incat sa alternezi orele de munca, de dialog cu ceilalti, cu ore de liniste, singuratate, plimbari in aer liber. Este posibil chiar sa iti schimbi scara valorilor morale, pe care sa o urmezi de acum incolo. A doua parte a lunii accentueaza relatiile cu membrii familiei si treburile gospodaresti. Implica-te cu drag in tot ce tine de casa si familie, pentru ca sunt sanse deosebite de imbunatatire, atat a relatiilor, cat si a conditiilor de locuit.
Varsator
Capitolul financiar iti aduce multe surprize. Se pare ca iti vor creste veniturile din activitatea desfasurata la serviciu. Poate fi vorba si despre primirea unor plati restante din colaborari. Insa exista sanse de a semna contracte noi care iti vor aduce castiguri pentru cel putin un an de zile de acum incolo. Fii prudent in tot ce tine de bani sau bunuri dobandite prin eforturi proprii, deoarece exista un risc crescut de pierderi, frauda sau cheltuieli neasteptate. Pe de alta parte, verifica situatia achitarii facturilor, taxelor, datoriilor de orice fel. Posibil sa fi scapat din vedere unele datorii si sa se adune penalizari. De asemenea, relatiile cu institutiile financiare pot lua o turnura deosebita. Prudenta, rabdare, informarea corecta asupra situatiei tale financiare si achitarea la timp a tuturor datoriilor! Relatiile cu persoanele din anturajul apropiat sunt dinamice dar interesante si aducatoare de informatii pretioase. Calatoriile in scop profesional sau de agrement sunt o alta tema importanta si frecventa a lunii martie.
Pesti
Este o perioada favorabila modelarii personalitatii tale si a felului in care relationezi cu ceilalti. Totul porneste de la tine si numai tu iti poti aranja ploile, astefl incat, de acum incolo, lucrurile sa se petreaca in viata ta asa cum doresti. De aceea, mai intai trebuie sa incepi cu desprinderea de conceptii, idei, relatii si situatii care sunt perimate si total nefolositoare pentru evolutia ta de acum incolo. Gandeste-te pe indelete la noi planuri de viitor. Evita sa discuti despre aceasta transformare personala majora. Exista o tendinta de a vorbi prea mult si mai ales cu cine nu trebuie. Controleaza-ti reactiile si actiunile. Financiar este o perioada favorabila. Iti vin bani din munca desfasurata la serviciu, insa si cheltuielile sunt de anvergura. Fii prudent vizavi de bani, bunuri, investitii. Dupa 17 martie se imbunataesc relatiile cu anturajul apropiat, dar iti vor fi favorizate si calatoriile de agrement. In planul relatiilor parteneriale exista sanse de a se destrama fie relatia cu partenerul de viata, fie o colaborare veche.

Berbec

Foarte importanta este aceasta luna, pentru ca este inceputul unui an nou astrologic, iar tu dai tonul la tot ce va urma. Esti un soi de leader, pe care ceilalti s-ar putea sa il urmeze cu mult entuziasm. De aceea este bine sa fii prudent vizavi de ceea ce spui, realizezi sau arati lumii inconjuratoare. Debodezi de energie, iar aceasta energie ar trebui canalizata in scopuri constructive, de genul imbunatatirea competentelor tale profesionale si relationarea corecta cu ceilalti. Este o perioada excelenta pentru a-ti alcatui planuri de viitor. Renunta la obiceiuri, situatii sau relatii care iti obstructioneaza progresul. In domeniul profesional se va incheia o etapa importanta, fie prin schimbarea conditiilor de munca, a salarizarii, fie pur si simplu tu vei aborda altfel munca si implicatiile ei. Fereste-te de grupurile alcatuite ad-hc la serviciu! Pe de alta parte este bine sa acorzi atentie sanatatii intregului organism. Consultatiile medicale, analizele sau interventiile chirurgicale pot fi la ordinea zilei.

Taur

Prima parte a lunii iti aduce lumina in relatiile cu prietenii, protectorii si sustinatorii socio-profesionali. Sunt posibile relatii noi, antrenarea in activitati de anvergura alaturi de oameni interesanti si progresisti. Totusi este bine sa studiezi pe indelete ofertele de colaborare si oamenii care vin in preajma ta, deoarece se pot strecura neplaceri greu de observat deocamdata. Pe toata durata lunii sunt active conflictele ascunse din sfera muncii. In aparenta ai sustinerea sefilor, dar este doar o aparenta. Sunt posibile discutii aprinse la locul de munca in special in preajma datei de 21 martie, cand incepe un an nou astrologic. Daca la aceasta data exista neplaceri majore in domeniul profesional, ele vor dura cel putin un an de zile, de aceea fii prudent. Detaseaza-te de tumultul profesional. Daca observi ca unele contexte profesionale vechi se destrama, lasa-le sa se duca, pentru ca astfel faci loc in viata ta, altora noi de o mai buna calitate. Ingrijeste-ti sanatatea, mergi la controale medicale regulate si inconjoara-te de oameni dragi si de incredere.

Gemeni

In domeniul socio-profesional se anunta deschiderea unei etape noi. Sunt posibile responsabilitati de anvergura, chiar o functie de conducere, relatii prospere cu sefi, autoritati. Imaginea ta publica si statutul social vor cunoaste schimbari, in functie de eforturile pe care le dupui tu in acest sens. Fii prudent, deoarece exista detalii ascunse in tot acest carusel stralucitor de evenimente din sfera muncii. Evita sa iti asumi sarcini de lucru care te depasesc sau te suprasolicita. Pe de alta parte apare riscul sa te indepartezi de familie, de cei dragi si sa te afunzi in treburile profesionale. Forfota de la locul de munca va duce la schimbari in plan domestic, atat in relatiile cu membrii familiei, cat si in rezolvarea chestiunilor domestice. Ai grija si de nevoile sau doleantele celor dragi! Relatiile cu prietenii sunt interesante. Cu unii prieteni sunt posibile discutii aprinse, chiar conflicte in toata regula. Fii mai discret vizavi de aceste persoane si renunta la relatiile inoportune. Exista sanse sa ti se alature, atat in plan profesional, cat si in plan personal oameni noi, de buna calitate, pentru cel putin un an de zile de acum incolo.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Rac

Esti preocupat de subiecte filozofice, de abordarea unor alte scari de valori morale si spirituale. Mentalitatea ta se schimba frecvent, in urma dialogurilor cu persoane erudite sau in urma observatiilor adunate din varii experiente de viata. Controleaza-ti gandurile si emotiile, deoarece exista un risc marit de subiectivism si reactii exagerate. A doua parte a lunii anunta deschiderea unei etape profesionale noi. Relatiile cu sfii sunt tensionate, fiind posibile discutii aprinse, controverse, verificari la locul de munca. Eforturile depuse in campul muncii vor fi incununate de succes, fie prin imbunatatirea imaginii tale in ochii celorlalti, fie printr-o promovare intr-o functie. Oricum se vor anunta modificari ale regimului muncii, sarcini de lucru noi, poate colaborari care se vor desfasura pe cel putin un an de zile de acum incolo. Chibzuieste bine tot ce se petrece la serviciu si la nevoie sfatuieste-te cu specialisti in chestiunile respective. Minunate vor fi relatiile cu prietenii dupa 17 martie.

Leu

Capitolul financiar iti atrage in mod deosebit atentia pe tot parcursul lunii. Pe de o parte, in preajma datei de 5 martie poti primi o suma de bani importanta din activitatea desfasurata la serviciu sau diverse favoruri. Fereste-te de cheltuieli nefondate, pentru ca deocamdata este o perioada cu mari fluctuatii financiare. Pe de alta parte insa se contureaza venituri noi de la si prin altii. Iti sunt favorizate colaborarile, discutiile cu partenerul de viata sau de afaceri. Posibil sa te implici in actiuni comune cu altii, actiuni care sa iti mareasca veniturile. Se deschide o etapa noua de castig cu ajutorul altora. De asemenea pot intra in discutie partajele, separarile materiale in cazul unor afaceri sau rezolvarea demersurilor specifice unor mosteniri. Nu se recomanda investitii financiare, credite, demararea afacerilor de anvergura. A doua parte a lunii iti accentueaza dorinta de rafinare sufleteasca, de calatorii in locuri deosebite, dar si de dialoguri pe teme filozofice. Apropierea de domeniile artei iti este de mare folos.

Fecioara

Inca din primele zile ale lunii te vei gandi serios sa iti reformulezi programul de viata, felul in care te raportezi la evenimentele cotidiene si in care relationezi cu ceilalti. Sunt zile tensionate pana pe 6 martie, insa cu putin efort si bunavointa le poti depasi cu bine. Starile tale de spirit vor fi fluctuante, celorlalti fiindu-le dificil sa ti le inteleaga. De aceea controleaza-te, mai ales ca ai o doza mare de subiectivism. La serviciu sunt posibile discutii fructuoase, atat cu sefii, cat si cu colegii, in special pana pe data de 12 martie. Iti sunt sustinute colaborarile si relatia cu partenerul de viata. Pot aparea oferte de colaborare interesante. Dar este bine sa verifici atent ce ti se ofera. La nevoie, sfatuieste-te cu cineva de incredere si decide in consecinta. Financiar se contureaza o perioada favorabila. In special poti obtine bani si bunuri de la altii, din colaborari sau din mosteniri. Insa evita sa te gandesti la investitii sau la asocieri in afaceri, pentru ca iti sunt sustinute castigurile modeste. Ingrijeste-ti sanatatea si plimba-te regulat in aer liber!

Balanta

Relatiile cu persoana iubita si copiii este buna, in prima parte a lunii. Discuta pe indelete cu cei dragi, planuieste distractii impreuna, ba chiar ocupa-te si de un hobby. Pe de o parte te relaxezi, pe de alta parte astfel iti imbunatatesti relatiile cu aceste persoane. Foarte importante sunt evenimentele de la serviciu. Vor iesi la iveala unele conflicte ascunse, insa se vor lamuri intr-o anumita masura. Totusi fii prudent vizavi de tot ce se petrece in domeniul socio-profesional. Discordia domneste in umbra si oricand iti poate crea neplaceri. Se deschide o etapa profesionala noua, fie prin modificarea conditiilor de lucru, fie apar colegi noi, activitati diverse. Sunt posibile multe elemente noi la serviciu, atat ca ambient de lucru, cat si ca activitate propriu-zisa. Colaborarile se anima, mai ales in a doua parte a lunii. Pot aparea oferte noi, dar verifica-le atent, pentru ca pot exista detalii importante ascunse si nefavorabile tie. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele sistemului digestiv si extremitatile picioarelor.

Scorpion

In prima parte a lunii sunt active relatiile cu persoana iubita si cele cu copiii. Sunt favorizate discutiile si desfasurarea unor activitati de recreere sau de genul hobby. Prietenii iti sunt alaturi, dar fii prudent in preajma datei de 5 martie, cand sunt posibile conflicte. Unii se pot amesteca in relatiile tale sentimentale, lucru total neindicat. De asemenea este bine sa te feresti de sfaturile sau indemnurile altora in intervalul 03 – 06 martie, pentru ca exista riscul unor vorbe si decizii nepotrivite. Ar fi bine sa renunti la prietenii care iti pun bete in roate. In plan amoros, gustul dulce-amar predomina. Exista romantism, poate chiar flori, ciocolata, zorii unei idele promitatoare. Totusi, sub aceasta mantie stralucitoare se ascund detalii neplacute. Ţine-ti in frau reactiile, verifica contextul si persoana careia ai dori sa-i oferi incredere si sentimente. Captitolul sentimental este pentru tine, deocamdata, un taram al iluziilor si deziluziilor mascate frumos. La serviciu ai multe si marunte de facut. Relatiile colegiale sunt disonante, insa dupa 21 ale lunii vei avea mult suport astral pentru a depasi totul cu brio.

Sagetator


Accentele lunii martie sunt pe domeniul familial si pe cel profesional. Ceva mai multa atentie este bine sa acorzi relatiilor cu familia si treburilor gospodaresti. Contextul astral al lunii iti ofera multe posibilitati de a rezolva demersuri necesare achizitionarii sau vanzarii unor bunuri patrimoniale. De asemenea ai avea succes in materializarea unor planuri de imbunatatire a conditiilor de locuit. Sfatuieste-te cu membrii familiei si tine cont de recomandarile sau doleantele lor. Se deschide o noua etapa domestica, care va dura cel putin un an de zile de acum incolo, de aceea implica-te serios in tot ce tine de acest segment. In plan profesional, relatiile cu sefii sunt tensionate. Incepand cu 5 martie, unele relatii cu persoane cu functie se vor incheia definitiv. Fii prudent la serviciu, pentru ca exista riscul deteriorarii imaginii publice si a statului tau in cadrul unei echipe de lucru oficiale. Colegii te sustin, mai ales dupa 17 martie. Tumultul din planul familial te solicita din plin, atfel ca iti este dificil sa te desfasori si in plan socio-profesional. Insa cu putin efort si bunavointa vei putea depasi totul cu bine.

Capricorn

Evenimentele importante ale lunii sunt in relatiile cu anturajul apropiat si in segmentul domestic. Multe intalniri, discutii cu rudele si prietenii apropiati, dar si calatorii pe distante scurte in diverse scopuri. Schimbul de informatii este benefic, dar mai ales cel care vizeaza domeniul profesional in care activezi sau iti doresti sa activezi. De retinut ca pe baza celor aflate in aceasta luna iti vei putea cladi un alt parcurs profesional de lunga durata. Pe de alta parte, mentalul tau va fi destul de solicitat, asa incat, rezerva-ti momente de relaxare. Pur si simplu aranjeaza-ti programul cotidian, astfel incat sa alternezi orele de munca, de dialog cu ceilalti, cu ore de liniste, singuratate, plimbari in aer liber. Este posibil chiar sa iti schimbi scara valorilor morale, pe care sa o urmezi de acum incolo. A doua parte a lunii accentueaza relatiile cu membrii familiei si treburile gospodaresti. Implica-te cu drag in tot ce tine de casa si familie, pentru ca sunt sanse deosebite de imbunatatire, atat a relatiilor, cat si a conditiilor de locuit.

Varsator

Capitolul financiar iti aduce multe surprize. Se pare ca iti vor creste veniturile din activitatea desfasurata la serviciu. Poate fi vorba si despre primirea unor plati restante din colaborari. Insa exista sanse de a semna contracte noi care iti vor aduce castiguri pentru cel putin un an de zile de acum incolo. Fii prudent in tot ce tine de bani sau bunuri dobandite prin eforturi proprii, deoarece exista un risc crescut de pierderi, frauda sau cheltuieli neasteptate. Pe de alta parte, verifica situatia achitarii facturilor, taxelor, datoriilor de orice fel. Posibil sa fi scapat din vedere unele datorii si sa se adune penalizari. De asemenea, relatiile cu institutiile financiare pot lua o turnura deosebita. Prudenta, rabdare, informarea corecta asupra situatiei tale financiare si achitarea la timp a tuturor datoriilor! Relatiile cu persoanele din anturajul apropiat sunt dinamice dar interesante si aducatoare de informatii pretioase. Calatoriile in scop profesional sau de agrement sunt o alta tema importanta si frecventa a lunii martie.

Pesti

Este o perioada favorabila modelarii personalitatii tale si a felului in care relationezi cu ceilalti. Totul porneste de la tine si numai tu iti poti aranja ploile, astefl incat, de acum incolo, lucrurile sa se petreaca in viata ta asa cum doresti. De aceea, mai intai trebuie sa incepi cu desprinderea de conceptii, idei, relatii si situatii care sunt perimate si total nefolositoare pentru evolutia ta de acum incolo. Gandeste-te pe indelete la noi planuri de viitor. Evita sa discuti despre aceasta transformare personala majora. Exista o tendinta de a vorbi prea mult si mai ales cu cine nu trebuie. Controleaza-ti reactiile si actiunile. Financiar este o perioada favorabila. Iti vin bani din munca desfasurata la serviciu, insa si cheltuielile sunt de anvergura. Fii prudent vizavi de bani, bunuri, investitii. Dupa 17 martie se imbunataesc relatiile cu anturajul apropiat, dar iti vor fi favorizate si calatoriile de agrement. In planul relatiilor parteneriale exista sanse de a se destrama fie relatia cu partenerul de viata, fie o colaborare veche.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies