Horoscopul lunii octombrie 2022. O zodie are parte de iubirea vietii sale

Horoscopul lunii octombrie. O zodie este ceruta in casatorie
Horoscopul lunii octombrie. O zodie este ceruta in casatorie

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru luna octombrie 2022 si cum te vei situa pe plan emotional, financiar si de sanatate.

Horoscopul lunii octombrie. O zodie este ceruta in casatorie. Afla de la noi ce ti-au pregatit astrele pentru luna octombrie si cum te vei situa pe plan emotional, financiar si de sanatate.

Berbec

Dragoste

Luna octombrie va fi o luna linistita pentru tine, nimic notabil care sa iti strice fericirea. Toate merg bine, in special pe plan amoros si ai sansa de a construi o conexiune minunata intre tine si partener.

Acum este perioada perfecta in care sa petreceti clipe frumoase in doi acasa.

Bani

Situatia banilor nu este una care sa te ingrijoreze, dar nici una roz. Esti pe linia de plutire si nu ar trebui sa te arunci in cheltuieli impulsive. Luna octombrie iti cere sa stai mai mult acasa si sa economisesti pentru zile negre. 

Taur

Dragoste

Luna octombrie iti aduce multe ocazii in care sa ii faci fericiti pe cei apropiati tie. Ar trebui sa iti pastrezi un mic buget de cheltuieli, astfel incat sa petreci clipe frumoase in oras cu partenerul tau. Nu ar strica nici un city break undeva in Europa, in perioada in care natura devine rosie. Pe langa partenerul tau, nu uita ca in viata ta se afla si prieteni dragi, frati, surori, parinti.

Este momentul sa faci cate un gest frumos pentru fiecare.

Horoscopul lunii octombrie. O zodie este ceruta in casatorie
Horoscopul lunii octombrie. O zodie este ceruta in casatorie[Sursa foto: PixaBay]

Bani

Luna octombri iti aduce foloase materiale pentru care ai muncit atat de mult. Asta nu inseamna ca trebuie sa ii arunci pe toti pe distractii. Acum este perioada in care sa iti folosesti banii in scopuri utile, poate chiar de investitii.

Gemeni

Dragoste

Nu te asteptai sa primesti inelul atat de repede. Ei bine, uite ca se intampla. Va fi un moment magic pentru tine si vei avea parte de cea mai mare fericire din viata ta. El este alesul si simte ca isi doreste sa isi petreaca toata viata alaturi de tine.

Bani

Pe plan financiar nu o duci foarte bine.

Poti insa sa te distrezi si cu buget mic. Poti oricand sa iesi in parc sau sa faci un traseu cu bicicleta. Poti sa iti inviti prietenii acasa la un ceai fierbinte sau o seara de film. Sunt atatea posibilitati. Trebuie doar sa iti pui imaginatia la incercare.

Rac

Dragoste

Este o luna perfecta pentru tine sa construiesti relatii noi.

Poti sa iesi in oras cu iubirea ta si alte cupluri si sa va bucurati de double dates. In felul acesta vei consolida atat relatia ta de iubire, cat si relatiile cu prietenii tai.

Horoscopul lunii octombrie. O zodie este ceruta in casatorie
Horoscopul lunii octombrie. O zodie este ceruta in casatorie[Sursa foto: PixaBay]

Bani

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Luna octombrie va fi extraordinara pe plan financiar.

Acel job la care mult visai se intampla in sfarsit si te vei bucura in curand de foloase materiale. Nu uita sa fii recunoscatoare cu cei care te-au ajutat in trecut si sa te revansezi fata de ei cand vei avea ocazia.

Leu

Dragoste

Luna octombrie va fi plina de emotii puternice pentru tine. Te vei distra de minune alaturi de cei dragi si vei uita complet despartirea prin care ai trecut. E timpul sa te vindeci si sa mergi mai departe. E timpul sa fii fericita.

Bani

Ai castigat din greu acei bani si meriti sa te rasfeti putin. Nu te mai gandi asa mult la responsabilitati. Poti sa faci o mica pauza si sa iti cumperi acea rochie pe care ti-o doreai sau sa pleci in acea vacanta cu prietenele tale.

Fecioara

Dragoste

S-au strans atat de multe frustrari in relatia ta incat nu mai stii cum sa o scoti la capat. Luna octombrie este potrivita pentru tine sa stai linistita acasa si sa reflecti asupra situatiei. Gandeste cu calm, gandeste constructiv si vei gasi solutii.

Bani

Financiar vei fi ok. Nu vei avea asemenea griji. Vei dormi bine stiind ca toate sunt platite si nu ai probleme financiare. Acum este momentul sa mergi la acel spa si sa te bucuri de un masaj de relaxare. Te va ajuta sa iti mai iei din grijile de pe plan amoros.

Balanta

Dragoste

Luna octombrie va fi luna vacantelor pentru tine si te vei distra de minune alaturi de partenerul tau. Bucura-te de discounturile de toamna si plecati impreuna in lume sa descoperiti aventuri.

Bani

Jobul merge ok, nu este nimic special, nici bine nici rau. Acum este momentul sa il pastrezi fix asa cum e. Te poti gandi la schimbari de cariera abia la anul prin martie.

Scorpion

Dragoste

Luna octombrie va fi extrem de pasionala pentru tine. Vei avea parte de multe seri romantice si te vei bucura mult de aceasta toamna minunata. Este timpul sa fii fericita.

Bani

Nu stai bine pe plan financiar dar nici nu ar trebui sa iti pese prea mult pentru ca situatia se va redresa din iarna, cand vei primi acel bonus mult asteptat la job. Atunci nu doar ca iti vei mai plati din datorii, dar te vei si rasfata putin.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Sagetator

Dragoste

Vei cunoaste oameni noi in aceasta toamna si iti vei da seama ca meriti mai mult si poti mai mult cand vine vorba de dragoste. Ar trebui sa te gandesti serios la o despartire pentru ca ai tolerat destule si sa te faci disponibila pe piata.

Bani

E timpul sa te ocupi si de investitii. Te-ai rasfatat destul in aceasta vara. Acum ar trebui sa iti calculezi acele cheltuieli importante si sa te gandesti serios la viitorul tau.

Capricorn

Dragoste

Relatiile tale te vor duce in locuri complet noi si interesante. Un partener potential va aparea la orizont in cercurile tale sociale si ar trebui sa il iei in serios, daca iti doresti o relatie.

Bani

Banii nu aduc fericirea dar o intretin. Muncesti din greu pentru un trai decent si meriti sa te rasfeti. E timpul sa mergi la acel salon de frumusete, te va face sa te simti bine.

Varsator

Dragoste

Este posibil ca unele persoane interesante să comunice cu tine în această săptămână. Una dintre aceste discuții s-ar putea dovedi deosebit de fascinantă, deoarece puterea conversației face unele schimbări înfricoșătoare, dar interesante.

Bani

Este o perioadă tensionată pentru tine tine. Se întâmplă atât de multe în viața ta acum, încât te poți simți copleșita, prost plătita sau subapreciata. Încearcă să fii mai raționala, să privești obiectiv fiecare situație în parte și să nu iei decizii la nervi sau să acționezi impulsiv.

Pești

Dragoste

Dacă vrei să impresionezi pe cineva special, atunci lucru este cu siguranță posibil, cu condiția să vorbești despre o problemă pe care o aveți în comun, dar pe care nu ați putut niciodată să o discutați.

Bani

Deși mintea îți zboară tot la vacanță, astrele trag un semnal de alarmă și îți recomandă să te concentrezi pe studiu în acest moment. Poate fi lozul tău câștigător. Perfecționările îți pot aduce mai mulți bani și te pot face să fii mai respectat/ă la locul de muncă actual sau în meseria în care activezi în prezent. De asemenea, poți obține o funcție mai bună. 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Sibel Taşçıoğlu, actrita din serialul „O dragoste”, vizitează România pentru un motiv surprinzător

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies