Horoscopul lunii: Zodia care riscă să piardă totul în luna august

horoscop august
acest nativ riscă să piardă tot în luna august

Aceasta este zodia care riscă să piardă totul în luna august. Mai are vreo șansă de scăpare?

Chiar dacă este vară, această zodie va avea parte de multe pierderi pe toate planurile. Nu va fi ușor, însă cu răbdare și motivație totul va ieși la lumină. Astrele prevăd tristețe și supărare pentru acest nativ, însă cine poate spune cu siguranță? Iată ce îi așteaptă în luna august pe nativii Leu.

Horoscopul lunii: Zodia care riscă să piardă totul în luna august

Leu

Toate eforturile pe care le-ai făcut de-a lungul timpului și mai precis în această vară, vor ajunge pe apa sâmbetei. Ai muncit din greu pentru aceste rezultate, dar nimeni nu ți-a fost alături, așa că acum îți dai seama ce-ai greșit. Arată-le șefilor că tu trebuie să fii pe primul loc, indiferent ce se va întâmpla. Trebuie să analizezi destul de mult situația în câmpul muncii, căci e posibil ca în luna august să fii dat afară de la job.

Citeste si: Horoscopul pentru luna august. Schimbări majore la final de sezon pentru majoritatea zodiilor

zodia care pierde tot
aceasta este zodia care riscă să piardă totul în luna august[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Descoperi un domeniu nou, care te atrage și te împlinește sufletește, dar nu poți să duci task-urile la bun sfârșit, având în vedere că motivația financiară nu este mare.

Absorbi cu nerăbdare informații noi, însă nu îți poți lua gândul de la munca fără pauză pe care ai făcut-o înainte de a fi dat afară. Nu trebuie să acționezi la nervi, chiar dacă nu a fost vina ta! Pleacă de la locul de muncă în care nu ești dorit!

Citeste si: //CITEȘTE// Femeia Berbec. Cum gândește, ce personalitate are, compatibilitate cu alte zodii

Te conectezi la lumea spirituala în luna august și încerci să iei calea liniștii, însă prietenii te atrag spre petreceri și voie bună, că doar vara n-a trecut.. Atenție la vise sau idealuri pe care nu poți să le atingi, luna august este destul de periculoasă și s-ar putea să cazi în capcană. Pierzi tot ce credeai că este mai important pentru tine chiar la sfârșit de vară, astfel că trebuie să o iei întotdeauna de la capăt, pe toate planurile.

horoscop luna august zodia care pierde tot
luna august vine cu pierderi pe toate planurile pentru acest nativ[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Incearca să nu lași grijile financiare să te preocupe și fă-ți timp și pentru sport! Leii vor avea multe probleme în august 2021 și vor suferi cel mai mult din dragoste. Această zodie riscă să piardă tot în luna august. 

Divorțul și despărțirea ar putea să fie principalele evenimente din august 2021 în viața celor din zodia Leu. Chiar dacă această vară se anunță una dezastroasă pe final, nu uita că au mai rămas câteva luni bune în care poți să iei totul de unde ai început.

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

De ce se umflă picioarele. Care sunt cauzele

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies