HOROSCOPUL pe 2016. Astrologii anunta un an cu multe bucurii, insa atrag atentia sa avem mare grija la un aspect important

HOROSCOPUL pe 2016. Astrologii anunta un an cu multe bucurii, insa atrag atentia sa avem mare grija la un aspect important
HOROSCOPUL pe 2016. Astrologii anunta un an cu multe bucurii, insa atrag atentia sa avem mare grija la un aspect important

Pregatiti-va, urmeaza un an frumos, cu multe reusite. Este indemnul astrologilor care isi pastreaza optimismul si care spun ca, odata cu 2015, ar trebui sa se duca si vestile rele.

Berbecii vor intra intr-o relatie serioasa, care ar putea duce chiar la casatorie, iar Taurii vor fi foarte bine atat din punct de vedere emotional, cat si financiar.

Gemenii vor manifesta mult interes pentru activitatiile de casa si ar putea afla ca primesc o mostenire, in timp ce Racii se vor ocupa mai mult de copii. Oricum vor avea un an plin de reusite.

Leii vor face rost de mai multi bani, dar trebuie sa invete lectia iubirii si sa fie mai politicosi.

Iar pentru Fecioare, 2016 vine cu vesti bune. Ar putea fi avansate la locul de munca sau de ce nu ar putea sa primeasca un post nou, mai bine platit.

Si Balantele au parte de noutati. Trebuie sa se ocupe in primul rand de sanatate, iar daca vor fi atente, rasturnarile de situatie pot fi in favoarea lor, mai ales pe plan sentimental.

Pe Scorpioni ii asteapta un an in care vor capata o pozitie foarte buna in societate, dar trebuie sa fie mai cumpatati in privinta cheltuielilor.



Sagetatorii vor munci mai mult pentru proiectele in care sunt implicati, insa vor avea satisfactii deosebite. Indicat ar fi sa-si mai tempereze spiritul de aventura.

In cazul Capricornilor, 2016 sta sub semnul stabilitatii din toate punctele de vedere, iar in toamna ar putea chiar sa se casatoreasca.

Varsatorii vor invata sa castige mai bine si ar putea sa plece in strainatate in vacanta sau chiar la studii.


Pestii isi vor regla in 2016 relatia de cuplu, iar in toamna vor face rost si de suma necesara pentru o locuinta.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Sursa

 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Larisa Uță, despre momentele grele prin care a trecut: „Am avut atacuri de panică, atacuri de anxietate. Am intrat cu mașina în stâlp și m-am dus la muncă în 5 minute și am râs.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, mesaj subtil dupa acuzațiile Larisei Uță: "Copiii lui! “Biologici” sau nu, nici nu contează..."

Rețeta de salam de biscuiți a Florentinei Opriș: „Știai că un consum moderat de salam de biscuiți poate să îți aducă numeroase beneficii?”

Rebecca izbucnește în lacrimi, din cauza lui Antoni! „Mă amenință. Mă jignește”. Reacția neașteptată a concurentului de la „Casa iubirii”: „Nu e prima oară când o face”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies