Horoscopul sanatatii in 2015 in functie de zodie! Uite ce te asteapta!

Horoscopul sanatatii in 2015 in functie de zodie! Uite ce te asteapta!
Horoscopul sanatatii in 2015 in functie de zodie! Uite ce te asteapta!

Sanatatea noastra trebuie sa fie intotdeauna o prioritate! Sanatosi sa fim ca restul vine de la sine!

 

Cristina Demetrescu detine acest mestesug al astrelor si ne creioneaza impecabil fiecare zodie in parte, din punct de vedere al sanatatii.
Berbec. In prima faza, tocmai pentru ca pleaca de la gradul zero berbec, aceasta zodie a fecioarei este exact acolo, in zona sanatatii, pentru berbeci si  in prima parte a anului trebuie sa fie mai atenti la erorile medicale, sa nu se grabeasca, mai bine, cu anumite tratamente si  sa nu-si administreze medicamente singuri.
Din partea a doua a anului, mai precis din luna august incolo, poate sa gaseasca o serie de solutii de vindecare, chiar vorbind despre boli vechi, boli cronice, cum ar fi sinusurile, vederea, anumite probleme abdominale, gastro-intestinale. Berbecul va avea, oricum, un an 2015 mai bun in ceea ce priveste starea de sanatate, insa, mare atentie sa nu ia decizii radicale in prima parte a anului, cand s-ar putea sa se greseasca foarte mult, ma refer la diagnostice puse gresit, afectiuni tratate gresit.
Taur. S-ar putea sa aiba nevoie de mai multa energie, sa substituie
problemele pe care le are, si spun asta pentru ca,  aici,  taurul s-ar putea sa stea mai putin bine din punct de vedere medical. Exista si o serie de eclipse (lectii karmice si spirituale), undeva in martie, aprilie si septembrie,  pentru taur. Şi trece printr-o perioada in care un aport de energie, chiar si din punct de vedere spiritual trebuie, mai ales taurii care sunt trecuti de o anumita varsta, sa incerce sa se ajute cumva, sa nu duca bolile pe
picioare! Şi exista, intr-adevar,  posibilitatea de a gasi remedii autentice pentru problemelor lor. Luna septembrie, insa,  zic eu ca este foarte critica! Sa nu ia decizii majore privind interventiile chirurgicale. Acolo unde se taie si nu se mai poate repara nimic.
Gemeni. Gemenii termina, acum, la sfarsit de an 2014, o perioada grea, care a tinut cam  doi ani si ceva, poate chiar mai mult, in anumite cazuri, si care le-a afectat sanatatea si a generat niste functii mai putin bune organismului lor.
Din pacate, undeva, intre luna iunie si  luna septembrie 2015, aceste probleme, acolo unde nu au fost vindecate in totalitate, ar putea reaparea.
Vorbesc despre boli mai serioase. S-ar putea sa apara si risc de operatii in 2015, in ceea ce ii priveste pe gemeni. Daca este vorba de a le solutiona, de a ale finaliza, atunci mai bine sa mearga pe aceasta cale.
Rac.
Racii trebuie sa invete despre bolile lor, sa devina mai intelepti.
As spune ca unii raci chiar se apuca serios sa-si studieze problema medicala. Poate, multi vor fi atrasi chiar de medicina sau, poate, vor fi atrasi de medicina alternativa de data aceasta.
Au la dispozitie cam doi ani si ceva de cunoastere, de invatare. Orice boala, pentru Rac, ar putea sa reprezinte o lectie de viata.
Este si ceea ce ar trebui sa-i conduca pe unii, vorbesc chiar si de racii mai tineri, spre studiul medicinei sau spre psihologie, spre preocupari inalte si sa fie, cumva, meniti sa-i ajute pe ceilalti.
Leu. In ceea ce ii priveste pe Lei, in prima parte a anului trebuie sa fie atenti la problemele dentare. Anul 2015 va conduce spre rezolvarea multor probleme de sanatate pe care le au leii.
Luna iulie, pentru Lei, poate sa fie putin critica, acolo unde sunt probleme acute de sanatate, care ar putea necesita niste interventii putin mai radicale. Nu vorbesc doar de operatii, vorbesc de niste tratamente, cumva, complexe si asumate. In rest, anul pare sa fie bun pentru Lei pentru ca si Jupiter, cea mai buna planeta, este in leu, cel putin pana in luna august. Motiv pentru care, zic eu, ca  sunt protejati de o energie buna. Mai ales acei Lei care se canalizeaza spre sport si spre mancare sanatoasa. Este important sa nu se faca anumite excese. Sunt unii care trec prin niste regimuri alimentare radicale, care nu intotdeauna sunt benefice pentru organismul lor.
Fecioara. In ceea ce priveste zodia Fecioarei, foarte bun anul va fi pana in august, pentru vindecare. In primele luni ale lui 2015 este o perioada optima pentru tratamente.
Pentru gasirea unor medici compatibili cu acele Fecioare care au probleme de sanatate. Chimia creata intre medic si pacient va genera un rezultat si mai bun. S-ar putea, dupa o perioada in care Fecioarele bolnave nu mai vedeau neaparat o solutie, vorbesc despre afectiuni cronice, sa gaseasca remedii viabile! Ma gandesc chiar la  posibilitatea existentei unor vindecari miraculoase, de ce nu! Unii oameni se pot vindeca si prin credinta.
Balanta. Daca vorbim despre zodia Balantei, primele luni ale anului, mai precis pana in august, avem tranzite proaste. Posibile erori medicale, posibile efecte adverse ale unor medicamente, fie luate dupa ureche, fie prescrise gresit. Din august incolo lucrurile se schimba, in sfarsit, dupa o perioada ceva mai lunga de timp, vorbesc despre o perioada care a inceput undeva in 2007 si se finalizeaza  cu bine 2015. Jumatatea anului viitor vine solutii de vindecare. Şi spun asta pentru  ca avem destinul in semnul Balantei. In momentul  care Balantele nu au gasit un remediu, este bine sa-l caute,  poate,  pe mai multe planuri. Sa caute medicul potrivit, sa caute cauza problemei! In acest mod vor aparea solutiile de vindecare! Asta, probabil, ca vor rezolva Balantele in 2015.
Scorpion. 2015 poate sa aduca si ceva probleme pentru semnul Scorpionului.
Pentru el, eclipsele stau in zona sanatatii in lunile martie, aprilie si septembrie. In luna septembrie, din nou vorbim de o situatie care, odata luata o decizie gresita,  s-ar putea, cumva sa se lase cu consecinte nedorite. Este vorba de afectiuni pe coloana vertebrala,  poate  si pe aparatul urinar. Trebuie sa caute solutii medicale. Scorpionul este o zodie foarte rezistenta si, in general,  isi duce  bolile pe picioare, pana cand ajung intr-un punct terminus. 2015 nu este cel mai bun an in ceea ce ii priveste, din punct de vedere medical. S-ar putea ca multi dintre ei sa acuze tot felul de incidente, accidente, operatii venite peste noapte, apendicite. Genul de probleme medicale bruste, pe care nu le anticipeaza.
Sagetator. Pentru Sagetator, intre iunie si septembrie, revine acel Saturn pe zona sanatatii, care le-a cam dat de cap in ultimii doi ani. Cred ca tot anul ar trebui sa fie mai precauti, avand in vedere ca aceasta planeta revine in acest punct. Este vorba doar de trei luni, dar sa nu spuna hop, pana n-au sarit gardul. Mai ales cei care au fost diagnosticati, stiu eu, cu boli cronice,
cu boli de ficat, cei care ar trebui sa tina anumite regimuri, mai ales ca sagetatorul este o zodie foarte gurmanda si nu accepta foarte usor anumite restrictii sau schimbarea stilului de viata.
Capricorn. Pentru Capricorni pot interveni unele semne ale batranetii. Barbatii tineri se pot confrunta cu probleme de calvitie. Unele dintre femei vor fi, poate, deranjate de faptul ca albesc sau ca le-au aparut noi riduri. Important este sa nu se amplifice starile emotionale generate de aceste realitati naturale omului in relatia cu timpul. Probleme mai serioase pot aparea la capricornii care sunt mai in varsta. Ar putea sa existe si o perioada de spitalizare pentru ei. Problemele trebuie luate din pripa. Totodata,  in cazul capricornilor pot exista ceea ce generic numim  concedii medicale. As spune ca, mai degraba,  femeile  Capricorn care vor naste sau au nascut si stau acasa, in concediu pre si post natal vor beneficia de un  certificat medical.
Varsator. Pentru Varsatori primele luni ale anului ar putea sa fie critice in ceea ce priveste unele toxiinfectii alimentare. Sa aiba foarte mare grija ce mananca! Le sugerez sa incerce sa faca un sport. Sa nu tina neaparat in interiorul lor anumite probleme care le pot cauza ulcere. Nu este un an semnificativ, pentru varsatori, din punct de vedere medical. In anumite circumstante, si vorbesc despre varsatorii mai in varsta, s-ar putea sa se trezeasca in situatia in care  le-au fost prescrise un set prea mare de medicamente. Trebuie sa incerce si metode alternative de vindecare pentru ca, la un moment dat, organismul s-ar putea sa clacheze de la atatea medicamente.
Pesti. In ceea ce ii priveste pe Pesti, prima parte a anului 2015 este foarte buna pentru sanatate. Pestele, oricum,  este o zodie care are a face cu planul medical. El pare preocupat sa gaseasca solutii chiar si dincolo de granitele tarii. Pot aparea, pentru Pesti, asemenea tipuri de deplasari, in interesul sanatatii sale. Sau vor beneficia de medicamente importate, doar pentru a gasi cea mai eficienta metoda de tratament. Pestii care au probleme medicale, cu siguranta, in prima parte a anului vor gasi solutii pentru acestea: medici, tratamente, sfaturi. Cateodata, nici nu te gandesti de unde poate sa vina o solutie medicala, cu atat mai mult, cu cat nici  nu-ti pui problema ca o vei gasi.
Sursa: Elacraciun.ro

Cristina Demetrescu detine acest mestesug al astrelor si ne creioneaza impecabil fiecare zodie in parte, din punct de vedere al sanatatii.

Berbec. In prima faza, tocmai pentru ca pleaca de la gradul zero berbec, aceasta zodie a fecioarei este exact acolo, in zona sanatatii, pentru berbeci si  in prima parte a anului trebuie sa fie mai atenti la erorile medicale, sa nu se grabeasca, mai bine, cu anumite tratamente si  sa nu-si administreze medicamente singuri. Din partea a doua a anului, mai precis din luna august incolo, poate sa gaseasca o serie de solutii de vindecare, chiar vorbind despre boli vechi, boli cronice, cum ar fi sinusurile, vederea, anumite probleme abdominale, gastro-intestinale. Berbecul va avea, oricum, un an 2015 mai bun in ceea ce priveste starea de sanatate, insa, mare atentie sa nu ia decizii radicale in prima parte a anului, cand s-ar putea sa se greseasca foarte mult, ma refer la diagnostice puse gresit, afectiuni tratate gresit.

Taur. S-ar putea sa aiba nevoie de mai multa energie, sa substituieproblemele pe care le are, si spun asta pentru ca,  aici,  taurul s-ar putea sa stea mai putin bine din punct de vedere medical. Exista si o serie de eclipse (lectii karmice si spirituale), undeva in martie, aprilie si septembrie,  pentru taur. Şi trece printr-o perioada in care un aport de energie, chiar si din punct de vedere spiritual trebuie, mai ales taurii care sunt trecuti de o anumita varsta, sa incerce sa se ajute cumva, sa nu duca bolile pe picioare! Şi exista, intr-adevar,  posibilitatea de a gasi remedii autentice pentru problemelor lor. Luna septembrie, insa,  zic eu ca este foarte critica! Sa nu ia decizii majore privind interventiile chirurgicale. Acolo unde se taie si nu se mai poate repara nimic.

Gemeni. Gemenii termina, acum, la sfarsit de an 2014, o perioada grea, care a tinut cam  doi ani si ceva, poate chiar mai mult, in anumite cazuri, si care le-a afectat sanatatea si a generat niste functii mai putin bune organismului lor. Din pacate, undeva, intre luna iunie si  luna septembrie 2015, aceste probleme, acolo unde nu au fost vindecate in totalitate, ar putea reaparea.Vorbesc despre boli mai serioase. S-ar putea sa apara si risc de operatii in 2015, in ceea ce ii priveste pe gemeni. Daca este vorba de a le solutiona, de a ale finaliza, atunci mai bine sa mearga pe aceasta cale.

Rac. Racii trebuie sa invete despre bolile lor, sa devina mai intelepti.As spune ca unii raci chiar se apuca serios sa-si studieze problema medicala. Poate, multi vor fi atrasi chiar de medicina sau, poate, vor fi atrasi de medicina alternativa de data aceasta.Au la dispozitie cam doi ani si ceva de cunoastere, de invatare. Orice boala, pentru Rac, ar putea sa reprezinte o lectie de viata. Este si ceea ce ar trebui sa-i conduca pe unii, vorbesc chiar si de racii mai tineri, spre studiul medicinei sau spre psihologie, spre preocupari inalte si sa fie, cumva, meniti sa-i ajute pe ceilalti.

Leu. In ceea ce ii priveste pe Lei, in prima parte a anului trebuie sa fie atenti la problemele dentare. Anul 2015 va conduce spre rezolvarea multor probleme de sanatate pe care le au leii.Luna iulie, pentru Lei, poate sa fie putin critica, acolo unde sunt probleme acute de sanatate, care ar putea necesita niste interventii putin mai radicale. Nu vorbesc doar de operatii, vorbesc de niste tratamente, cumva, complexe si asumate. In rest, anul pare sa fie bun pentru Lei pentru ca si Jupiter, cea mai buna planeta, este in leu, cel putin pana in luna august. Motiv pentru care, zic eu, ca  sunt protejati de o energie buna. Mai ales acei Lei care se canalizeaza spre sport si spre mancare sanatoasa. Este important sa nu se faca anumite excese. Sunt unii care trec prin niste regimuri alimentare radicale, care nu intotdeauna sunt benefice pentru organismul lor.

Fecioara. In ceea ce priveste zodia Fecioarei, foarte bun anul va fi pana in august, pentru vindecare. In primele luni ale lui 2015 este o perioada optima pentru tratamente.Pentru gasirea unor medici compatibili cu acele Fecioare care au probleme de sanatate. Chimia creata intre medic si pacient va genera un rezultat si mai bun. S-ar putea, dupa o perioada in care Fecioarele bolnave nu mai vedeau neaparat o solutie, vorbesc despre afectiuni cronice, sa gaseasca remedii viabile! Ma gandesc chiar la  posibilitatea existentei unor vindecari miraculoase, de ce nu! Unii oameni se pot vindeca si prin credinta.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Balanta. Daca vorbim despre zodia Balantei, primele luni ale anului, mai precis pana in august, avem tranzite proaste. Posibile erori medicale, posibile efecte adverse ale unor medicamente, fie luate dupa ureche, fie prescrise gresit. Din august incolo lucrurile se schimba, in sfarsit, dupa o perioada ceva mai lunga de timp, vorbesc despre o perioada care a inceput undeva in 2007 si se finalizeaza  cu bine 2015. Jumatatea anului viitor vine solutii de vindecare. Şi spun asta pentru  ca avem destinul in semnul Balantei. In momentul  care Balantele nu au gasit un remediu, este bine sa-l caute,  poate,  pe mai multe planuri. Sa caute medicul potrivit, sa caute cauza problemei! In acest mod vor aparea solutiile de vindecare! Asta, probabil, ca vor rezolva Balantele in 2015.

Scorpion. 2015 poate sa aduca si ceva probleme pentru semnul Scorpionului.Pentru el, eclipsele stau in zona sanatatii in lunile martie, aprilie si septembrie. In luna septembrie, din nou vorbim de o situatie care, odata luata o decizie gresita,  s-ar putea, cumva sa se lase cu consecinte nedorite. Este vorba de afectiuni pe coloana vertebrala,  poate  si pe aparatul urinar. Trebuie sa caute solutii medicale. Scorpionul este o zodie foarte rezistenta si, in general,  isi duce  bolile pe picioare, pana cand ajung intr-un punct terminus. 2015 nu este cel mai bun an in ceea ce ii priveste, din punct de vedere medical. S-ar putea ca multi dintre ei sa acuze tot felul de incidente, accidente, operatii venite peste noapte, apendicite. Genul de probleme medicale bruste, pe care nu le anticipeaza.

Sagetator. Pentru Sagetator, intre iunie si septembrie, revine acel Saturn pe zona sanatatii, care le-a cam dat de cap in ultimii doi ani. Cred ca tot anul ar trebui sa fie mai precauti, avand in vedere ca aceasta planeta revine in acest punct. Este vorba doar de trei luni, dar sa nu spuna hop, pana n-au sarit gardul. Mai ales cei care au fost diagnosticati, stiu eu, cu boli cronice,cu boli de ficat, cei care ar trebui sa tina anumite regimuri, mai ales ca sagetatorul este o zodie foarte gurmanda si nu accepta foarte usor anumite restrictii sau schimbarea stilului de viata.

Capricorn. Pentru Capricorni pot interveni unele semne ale batranetii. Barbatii tineri se pot confrunta cu probleme de calvitie. Unele dintre femei vor fi, poate, deranjate de faptul ca albesc sau ca le-au aparut noi riduri. Important este sa nu se amplifice starile emotionale generate de aceste realitati naturale omului in relatia cu timpul. Probleme mai serioase pot aparea la capricornii care sunt mai in varsta. Ar putea sa existe si o perioada de spitalizare pentru ei. Problemele trebuie luate din pripa. Totodata,  in cazul capricornilor pot exista ceea ce generic numim  concedii medicale. As spune ca, mai degraba,  femeile  Capricorn care vor naste sau au nascut si stau acasa, in concediu pre si post natal vor beneficia de un  certificat medical.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Varsator. Pentru Varsatori primele luni ale anului ar putea sa fie critice in ceea ce priveste unele toxiinfectii alimentare. Sa aiba foarte mare grija ce mananca! Le sugerez sa incerce sa faca un sport. Sa nu tina neaparat in interiorul lor anumite probleme care le pot cauza ulcere. Nu este un an semnificativ, pentru varsatori, din punct de vedere medical. In anumite circumstante, si vorbesc despre varsatorii mai in varsta, s-ar putea sa se trezeasca in situatia in care  le-au fost prescrise un set prea mare de medicamente. Trebuie sa incerce si metode alternative de vindecare pentru ca, la un moment dat, organismul s-ar putea sa clacheze de la atatea medicamente.

Pesti. In ceea ce ii priveste pe Pesti, prima parte a anului 2015 este foarte buna pentru sanatate. Pestele, oricum,  este o zodie care are a face cu planul medical. El pare preocupat sa gaseasca solutii chiar si dincolo de granitele tarii. Pot aparea, pentru Pesti, asemenea tipuri de deplasari, in interesul sanatatii sale. Sau vor beneficia de medicamente importate, doar pentru a gasi cea mai eficienta metoda de tratament. Pestii care au probleme medicale, cu siguranta, in prima parte a anului vor gasi solutii pentru acestea: medici, tratamente, sfaturi. Cateodata, nici nu te gandesti de unde poate sa vina o solutie medicala, cu atat mai mult, cu cat nici  nu-ti pui problema ca o vei gasi.

Sursa: Elacraciun.ro

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies