Horoscopul săptămânal 25 - 31 iulie 2022 cu astrologul Ana Maria Ticea. O zodie face schimbări în casă

Horoscopul saptamanii 25 - 31 iulie 2022
Horoscopul saptamanii 25 - 31 iulie 2022

Consultă horoscopul 25 - 31 iulie 2022 şi află ce ţi-au rezervat astrele! Nativii zodiei Leu se axează pe îmbunătățirea propriei imagini.

Pe data de 28 iulie 2022, se pare că Luna Nouă își va face apariția în Leu. Acest aspect poate avea legătură cu faptul că se simt tot mai energici. În plus, nu trebuie să uităm nici de trigonul cu Jupiter, care este Retrograd în Berbec. Aspect ce are legătură cu pasiunea, curajul și surprizele de care vor avea parte acești nativi.

Horoscopul   oferă previziuni pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

 

Horoscop 25- 31 iulie 2022 -Zodia Berbec

Nativii Berbec își doresc să rezolve anumite probleme ale prietenilor, pentru că se gândesc la binele lor. Există șanse mari să pleci în vacanță, motiv pentru care vor apărea unele cheltuieli destul de mari. Încearcă totuși să te bucuri de concediu.

Horoscop 25- 31 iulie 2022 -Zodia Taur

Nativii Taur își doresc să petreacă din ce în ce mai mult timp alături de cei dragi. Cu toate acestea, simt nevoia să petreacă timp și cu propria persoană, pentru a se ocupa de anumite aspecte care țin doar de ei. Nu sunt excluse unele schimbări în casă.

Horoscop 25- 31 iulie 2022 -Zodia Gemeni

Nativii Gemeni încep să se simtă puțin stresați din cauza planului profesional.

Există anumite sarcini care îți dau bătăi de cap, motiv pentru care vei simți nevoia să te retragi pentru o perioadă. Cel mai bine ar fi să îți iei puțin timp de odihnă, pentru a reveni cu forțe proaspete.

Horoscop 25- 31 iulie 2022 -Zodia Rac

Nativii Rac vor avea parte de nenumărate schimbări în această perioadă.

Aceste schimbări au legătură directă cu planul financiar. Indiferent de faptul că simți nevoia să faci anumite investiții pe termen lung sau te decizi să pleci într-o vacanță, tot la cheltuieli vei ajunge. Un prilej perfect pentru a schimba locul de muncă.

horoscop 2022
Horoscopul saptamanii 25 - 31 iulie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Calendar ortodox 27 iulie 2022. Ce sărbătoare este miercuri?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

 

Horoscopul din 25- 31 iulie 2022 vine cu recomandări pentru câteva zodii

Horoscop 25- 31 iulie 2022 -Zodia Leu

Nativii Leu se axează pe îmbunătățirea propriei imagini. Acesta este și motivul pentru care își canalizează toată energia pentru a scoate tot ce e mai bun din ei. Surprizele se vor ține lanț, în special în cariera ta, ținând cont de faptul că există șanse mari să îți schimbi locul de muncă actual, cu unul mult mai bun.

Horoscop 25- 31 iulie 2022 -Zodia Fecioară

Nativii Fecioară se focusează pe partea spirituală a lucrurilor, pentru a-și încărca bateriile. Deși ai tras din greu până în acest moment, în ceea ce privește munca, poate că ai nevoie și de mai multă odihnă. Somnul este cel care te va ajuta să îți revii cu adevărat.

Horoscop 25- 31 iulie 2022 -Zodia Balanță

Nativii Balanță încep să își facă griji cu privire la propria relație de cuplu. Deși totul părea că merge într-o direcție mai mult decât bună, se pare că există șanse mari ca respectiva relație să se termine. Nu ar trebui să îți canalizezi toată energia în acea direcție, ci mai degrabă pe prietenii care te vor ajuta să înțelegi mai bine situația.

Horoscop 25- 31 iulie 2022 -Zodia Scorpion

Nativii Scorpion nu se află nici ei într-o situație mai bună, din punct de vedere al relațiilor. Se pare că ți-ai îndreptat atenția, în ultima perioadă, asupra locului de muncă. Acesta este și motivul pentru care poți termina o relație, fie că este vorba de romantism sau simplă prietenie. Ar trebui totuși să privești partea bună a lucrurilor, pentru că pot apărea noi oportunități profesionale, datorită efortului depus.

horoscop zilnic dragoste
Horoscopul saptamanii 25 - 31 iulie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Horoscop 25 iulie 2022. Află ce zodie se află în mijlocul conflictului

Horoscop 25- 31 iulie 2022 -Zodia Săgetător

Nativii Săgetător simt că pot fi flexibili, în adevăratul sens al cuvântului. Indiferent că este vorba despre viața personală sau cea profesională, ar trebui să știe că vor apărea noi interese la mijloc. Datorită acestora, te vei axa mai mult pe muncă, ceea ce îți va aduce noi condiții de lucru sau chiar un nou job.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Horoscop 25- 31 iulie 2022 -Zodia Capricorn

Nativii Capricorn nu sunt atât de norocoși la capitolul iubire. Se pare că vor întâlni un partener de viață care nu dispune de atât de multe resurse financiare, motiv pentru care își vor face apariția și anumite discuții în familie. Cu toate acestea, ar trebui să acorzi atenție și în jur, pentru că există șanse mari să câștigi la loto.

Horoscop 25- 31 iulie 2022 -Zodia Vărsător

Nativii Vărsător vor avea parte de evenimente majore în viața lor. Se pare că sunt determinați să se implice în cât mai multe parteneriate, la locul de muncă. Acestea din urmă le vor oferi șansa de a-și face chiar și o nouă casă și nu este imposibil chiar să se îndrăgostească de o nouă persoană.

Horoscop 25- 31 iulie 2022 -Zodia Pești

Nativii Pești au parte numai de vești bune. Acestea au legătură în special cu planul profesional. Totul pare că merge din ce în ce mai bine la locul de muncă, motiv pentru care își vor dori să se reinventeze. Multe surprize financiare sunt pe cale să își facă apariția, însă nu ar trebui să ignorați nici sănătatea.

horoscop kfetele azi
Horoscopul saptamanii 25 - 31 iulie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Horoscop Pești August 2022. Nativii Pești au de luat decizii importante

 

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, să consulţi horoscopul zilnic şi să vezi ce surprize ţi-au pregătit astrele.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Horoscop 25 iulie 2022. Află ce zodie se află în mijlocul conflictului

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți are Açelya Devrim Yılhan, actrița care joacă rolul Hasibe, mama celor patru frați Derenoglu din serialul Vinovați de iubire! Iată cum arăta celebra actriță în urmă cu 14 ani, la început de carieră

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies