Horoscopul săptămânal 8 - 12 august 2022 cu astrologul Ana Maria Ticea. O zodie este pusă pe fapte mari

Horoscopul saptamanii 8 - 14 august 2022
Horoscopul saptamanii 8 - 14 august 2022

Consultă horoscopul 8 - 12 august 2022 şi află ce ţi-au rezervat astrele! Nativii zodiei Vărsător observă faptul că anumite persoane doresc să îi manipuleze.

Pe data de 8 august, se pare că Marte îl influențează pe Saturn. Mai exact, acest aspect va face ca toate lucrurile din perioada 8 – 12 august 2022, să se miște mai greu decât ne-am dori. Pe de ață parte, pe data de 12 august este Lună Plină în Vărsător. Aspect ce ne va determina să ne gândim mai mult la viitor, decât la trecut sau prezent.

Horoscopul   oferă previziuni pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

 

Horoscop 8- 12 august 2022 -Zodia Berbec

Nativii Berbec au tendința să muncească mai mult decât le permite organismul. În ciuda efortului depus, se pare că unele proiecte vor lua sfârșit mai repede decât te așteptai.

Acum este momentul în care vei afla care sunt adevărații tăi prieteni, ceea ce te va determina să îi mai triezi din când în când. Mare atenție la sănătate!

Horoscop 8- 12 august 2022 -Zodia Taur

Nativii Taur sunt puși pe fapte mari în această perioadă. Aspect ce îi va determina să devină mai vocali decât au fost până acum.

Poate că acesta este și motivul principal pentru care anumite drumuri care erau în plan, nu vor mai avea loc. În cele din urmă, tot de cei dragi vei avea nevoie să fie lângă tine.

Horoscop 8- 12 august 2022 -Zodia Gemeni

Nativii Gemeni sunt foarte preocupați de tot ceea ce înseamnă plan profesional, motiv pentru care aleg să depună mai multă muncă în această privință.

Cu toate acestea, se pare că rezultatele nu vor fi pe măsura așteptărilor, ceea ce te va face să te simți dezamăgit. Astfel, vei realiza că tot ceea ce ai nevoie, sunt chiar cei apropiați, alături de care vei începe să te ocupi de casă.

Horoscop 8- 12 august 2022 -Zodia Rac

Nativii Rac își doresc din ce în ce mai mult să pună ideile pe care le au, în practică.

Cu toate acestea, se tem de rezultate, ceea ce îi va face să se simtă puțin stânjeniți. Vei avea nevoie de validare, pentru a-ți duce ideile la bun sfârșit.

horoscop zilnic dragoste
Horoscopul saptamanii 8 - 14 august 2022[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Calendar ortodox 11 august 2022. Ce sărbătoare este joi?

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

 

Horoscopul din 8- 12 august 2022 vine cu recomandări pentru câteva zodii

Horoscop 8- 12 august 2022 -Zodia Leu

Nativii Leu ar trebui să ia o pauză de la rutina care nu le provoacă decât foarte multă oboseală. Ai pus mereu munca pe primul plan, motiv pentru care s-a instalat oboseala și vei amâna anumite călătorii pe care le aveai în plan.

Cu toate acestea, cheltuielile continuă și sunt unele chiar foarte mari.

Horoscop 8- 12 august 2022 -Zodia Fecioară

Nativii Fecioară au tendința să se ocupe mai mult de organizarea de la locul de muncă. Acest aspect va crea mai multe discuții, pentru că odată cu această organizare, vei dori să ai control și asupra celor din jurul tău. Pe plan financiar, se pare că o sumă de bani mult așteptată, va întârzia.

Horoscop 8- 12 august 2022 -Zodia Balanță

Nativii Balanță au nevoie de echilibru, mai mult ca niciodată. Prin urmare, vor exista momente în care te vei certa cu anumite persoane, însă cel mai bine ar fi să eviți tot ce înseamnă discuții în contradictoriu. Astfel, vei reuși să păstrezi echilibrul de care ai nevoie.

Horoscop 8- 12 august 2022 -Zodia Scorpion

Nativii Scorpion își doresc să devină mai vizibili oriunde pășesc. Acesta este și motivul pentru care se axează mai mult pe planul profesional și depun mai multă muncă. Cu toate acestea, vei realiza că nu mai ai timp de alte activități și va trebui să găsești un echilibru între planul profesional și cel din care fac parte și prietenii tăi.

horoscop 2022
Horoscopul saptamanii 8 - 14 august 2022[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Calendar ortodox 8 august 2022. "Sfinte Părinte Emilian, roagă-te lui Dumnezeu pentru noi"

Horoscop 8- 12 august 2022 -Zodia Săgetător

Nativii Săgetător vor avea parte de o perioadă în care munca le va ocupa tot timpul. Se pare că sarcinile tot continuă să apară și ai nevoie din ce în ce mai mult să dai randament. Vei reuși cu succes, însă totodată ar trebui să acorzi atenție și relației de cuplu.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Horoscop 8- 12 august 2022 -Zodia Capricorn

Nativii Capricorn își doresc să își ducă la bun sfârșit planurile de vacanță pe care le au. Cu toate acestea, simți nevoia să te reinventezi, motiv pentru care vor exista șanse mari să îți poți schimba locuința. Atenție însă la planul financiar!

Horoscop 8- 12 august 2022 -Zodia Vărsător

Nativii Vărsător simt faptul că anumite persoane din jurul lor încearcă să le manipuleze. Acesta este și motivul pentru care ar trebui să acorzi mai multă atenție la intențiile pe care le au cei din jur, indiferent că vorbim despre cele pe față sau cele ascunse. Îți vei schimba planurile după această experiență trăită.

Horoscop 8- 12 august 2022 -Zodia Pești

Nativii Pești se axează și aceștia pe planul profesional, ceea ce înseamnă că volumul mare de muncă nu va lipsi nici în această perioadă. Cu toate acestea, observi că cei din familie îți duc lipsa, motiv pentru care vor exista anumite discuții cu aceștia. Astfel, vei realiza și faptul că ai mai multă nevoie de ei, decât credeai.

horoscop kfetele azi
Horoscopul saptamanii 8 - 14 august 2022[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Calendar creștin- ortodox 6 august 2022. „Doamne Iisuse Hristoase mă rog Ție în această zi de mare sărbătoare"

 

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, să consulţi horoscopul zilnic şi să vezi ce surprize ţi-au pregătit astrele.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Calendar ortodox 8 august 2022. "Sfinte Părinte Emilian, roagă-te lui Dumnezeu pentru noi"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies