Horoscopul săptămânal al DRAGOSTEI pentru săptămâna 22 - 29 ianuarie 2021! O zodie are o propunere în căsătorie!

Horoscopul săptămânal al DRAGOSTEI pentru săptămâna 22 - 29 ianuarie 2021! O zodie are o propunere în căsătorie!
Horoscopul săptămânal al DRAGOSTEI pentru săptămâna 22 - 29 ianuarie 2021! O zodie are o propunere în căsătorie!

Consultă horoscopul dragostei în perioada 22 – 29 ianuarie 2021 şi află ce ţi-au rezervat astrele! Nativii zodiei Taur trebuie să se implice mai mult în relație!

Horoscopul dragostei în perioada 22- 29 ianuarie 2021! O atitudine pozitivă este unul dintre cele mai bune atuuri pe care tu le ai in aceasta perioadă. Weekend-ul este aglomerat și nu lasă prea mult loc pentru întâlniri, dar un mesaj sau o atitudine neașteptată îți transmit mesajul exact cum îți dorești. Iată previziunile acestei saptamani pentru toate semnele zodiacale!   

 

Zodia Berbec- Horoscop dragoste

Pentru nativii singuri: Ai foarte multe lucruri de oferit cuiva, într-o relație sau căsnicie. Doar pentru că o relație din trecutul tău nu a funcționat așa cum ți-ai dorit, nu înseamnă că nu o să poți găsi fericirea în viitorul apropiat.

Pentru nativii aflăţi într-o relaţie: Poți face ceva neobișnuit pentru că poate fi la fel de distractiv ca a face ceva extravagant.

Trebuie să te joci puțin cu mintea și o să îți stârnești și partenerul!

Zodia Taur- Horoscop dragoste

Pentru nativii singuri: Mereu contează ce părere au prietenii și familia ta despre cineva care îți place. Poți să ții cont de sfaturi, dar mai bine ia inițiativa singur.

Pentru nativii aflaţi într-o relaţie: Dacă ești căsătorit cu partenerul tău sau formezi o familie, nu lasă luarea deciziilor fără să te implici, mai ales dacă sunt foarte importante pentru familie.

Zodia Gemeni- Horoscop dragoste

Pentru nativii singuri: O perioadă aglomerată pentru tine nu lasă prea mult loc pentru întâlniri, dar poți începe o sesiune de conversații pe internet.

Pentru nativii aflăţi într-o relaţie: Ignorarea este probabil cea mai bună atitudine dacă nu mai simți iubirea și apreciarea. Dacă vrei să te exprimi, poți folosi mesajele pentru că sunt o cale bună de ieșire.

Citeste si: Horoscop zilnic luni, 25 ianuarie 2021! O zodie are are mari probleme în cuplu!

Zodia Rac- Horoscop dragoste

Pentru nativii singuri: Nu poți împiedica lucrurile să se întâmple, dar le poți evita suficient pentru a avea despărțirea în parametrii normalului și de a rămâne cu o relație de prietenie.

Pentru nativii aflaţi într-o relaţie: Ești foarte perspicace săptămâna această când vine vorba de „citirea” stării de spirit a partenerului tău de viață. O să aprecieze foarte mult calmul și răbdarea ta.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Horoscopul dragostei pentru zilele 22- 29 ianuarie 2021  vine cu recomandări în privința relațiilor sentimentale pentru câteva zodii

Zodia Leu- Horoscop dragoste

Pentru nativii singuri: Perspectiva relației pentru tine nu poate apărea în acest moment, dar există întotdeauna o rază de soare la capătul tunelului.

Pentru nativii care se află într-o relaţie: Dacă ai o problemă și relația începe să fie dificilă, nu lăsă emoțiile negative să controleze situația.

Citeste si: Horoscop 24 ianuarie 2021! O zodie are parte de o surpriză!

Zodia Fecioară- Horoscop dragoste

Pentru nativii singuri:  Ar trebuie să nu îți mai pese de ceea ce cred alții despre tine și de faptul că nu ești într-o relație. Cu cât te eliberezi mai mult de energia această și presiune mai ales, cu atât va fi mai ușor să găsești noua iubire.

Pentru nativii care se află într-o relaţie: Încerca să fii fericit profitând de ceea ce aduce momentul în loc să încerci să o faci conform standardelor tale.

Zodia Balanță- Horoscop dragoste ianuarie 2021

Pentru nativii singuri: Dai o luptă cu tine în privința a ceea ce simți. Ai vrea să îți să îți dicteze mai mult creierul și nu inima.

Pentru nativii care se află într-o relaţie: Poți încerca tot posibilul să nu fii emoțional, dar problemele inimii nu pot fi întotdeauna rezolvate în termeni „logici și clari”.

Zodia Scorpion- Horoscop dragoste

Pentru nativii singuri: Poate ar trebuie să experimentezi o aventură sau o dragoste de scurtă durata. Nu te mai gândi la "consecințe".

Pentru nativii care se află într-o relaţie: Îți place să deții controlul, dar prima parte a săptămânii te ajută să scapi de acest sentiment. O propunere în căsătorie o să te emoționeze până la lacrimi!

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Zodia Săgetător- Horoscop dragoste

Pentru nativii singuri: Cele mai bune întâlniri venite într-un mod neașteptat de plăcut și suprinzător la începutul săptămânii implică să faci ceva diferit și unic pentru tine.

Pentru nativii aflăţi într-o relaţie:  Explică ceva ce vrei să faci alături de partenerul tău de viață în privința proiectiilor tale și invită-l la plimbare. Cu cât trăiți mai multe lucruri romantice împreună, cu atât relația voastră va fi mai puternică și fără „fisuri”.

Zodia Capricorn- Horoscop dragoste ianuarie 2021

Pentru nativii singuri: Ultimele tale ieșiri alături de alte cupluri te-au făcut să te simți singur într-o mare de cupluri și nu a fost prea „distractiv” pentru tine.

Pentru nativii care se află într-o relaţie: Deși ești într-o relație, parcă simți că nu mai aparții acelei pesoane și te simți singur. Cel mai trist sentiment într-un cuplu este singurătatea!

Zodia Vărsător- Horoscop dragoste

Pentru nativii singuri: Trăieșți prea mult în trecut și nu mai știi cum să ieși din “bula” pe care tu singur ți-ai creat-o. Socializarea cu alte persoane este cheia pentru tine!

Pentru nativii care se află într-o relaţie: O dezamăgire în relație este exact un prim obstacol pe care trebuie să îl depășești pentru a te simți mai aproape de partenerul tău.

Zodia Pești- Horoscop dragoste

Pentru nativii singuri: Te gândești prea mult al ceea ce spun alții! Ieși cu oricine dorești și nu vă face griji de părerea altor persoane pentru că nu trăiesc ei viața ta.

Pentru nativii care se află într-o relaţie: Deși ai început să fii critic cu partenerul de viață, tot pare a fi contructiv. Nu mai promite lucruri dacă nu te poți ține de cuvânt!



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Top 3 zodii care se îmbogățesc în luna februarie Ce spune zodiacul?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies