Horoscopul saptamanii 1 - 7 decembrie! Vezi ce ti-a pregatit prima saptamana din decembrie!

Horoscopul saptamanii 1 - 7 decembrie! Vezi ce ti-a pregatit prima saptamana din decembrie!
Horoscopul saptamanii 1 - 7 decembrie! Vezi ce ti-a pregatit prima saptamana din decembrie!

Daca vrei sa stii ce ti se intampla saptamana viitoare, consulta horoscopul!

 

BERBEC
Sanatate
Luna Plina de sambata poate predispune suprasolicitarea cailor respiratorii, semn ca in zilele care preced si se succed lunatiei nu e indicat sa schimbi aerul sau sa te expui mirosurilor puternice, nocive care ti-ar dauna. Mai mult, faza lunara interconecteaza casele calatoriilor din horoscopul tau general, indiciu ca ar fi bine sa eviti deplasarile pe o perioada sau distanta lunga zilele acestea.
Bani si cariera
Cam de joi pana martea viitoare, Luna Plina isi va pune amprenta pe calitatea comunicarii tale cu ceilalti, dar si pe procesele de invatare. In consecinta, nu e recomandat sa participi la interviuri de angajare, sa trimiti CV-uri sau sa te lansezi in declaratii spinoase in timpul sedintelor sau al audientelor. Fii cu bagare de seama daca ai de semnat un contract sau te lupti cu birocratia!
Familie si cuplu
Luna Plina de sambata isi propune sa-ti demonstreze
ca Prin cuvintele tale te vei salva, prin cuvintele tale te vei condamna. E de asteptat ca atmosfera dintre tine si fratii ori surorile tale sau rudele apropiate ale partenerului sa depinda de modul in care-ti verbalizezi gandurile si de reactiile sau schimbarile pe care urmaresti sa le obtii. Nu-i permite porumbelului sa-ti scape!
TAUR
Sanatate
Inca de la inceputul saptamanii, se simte briza schimbarii pentru tine.
Probabil ca in zilele de luni si marti clocotesti de energie ori simti mai acut ca niciodata ca s-a acumulat prea multa tensiune si stres in interiorul tau. Cert e ca-ti poti face involuntar mult rau tie insuti, dar si celorlalti daca nu-ti gasesti un obiectiv spre care sa-ti directionezi toata energia de care dispui. Fii practic!
Bani si cariera
Luna Plina de sambata aduce in prim plan axa finantelor, cu mentiunea ca accentul cade pe casa posesiunilor si a valorilor personale.
Chestiuni precum dividendele, taxa pe viciu, accizele la lux si impozitarea mostenirii par sa te preocupe intens incepand cu mijlocul acestei saptamani. In orice caz, ai sansa de a gasi noi metode de a-ti suplimenta veniturile daca esti dispus sa risti.
Familie si cuplu
Nu intotdeauna albul si negrul pot descrie fidel conjuncturile in care te regasesti la un moment dat.
Candva in jurul zilelor de joi si vineri, ar fi bine sa realizezi si tu acest lucru, caci altfel se poate adanci prapastia dintre tine si partener. Incearca sa vezi situatia cu care se confrunta din perspectiva lui, sa fii mai atent la semnalele pe care le trimite si mai profund in gandire.
GEMENI
Sanatate
Alaturi de nativii Sagetator, cei nascuti sub acest semn vor fi cei mai receptivi la energia Lunii Pline de sambata ca urmare a faptului ca le activeaza axa personalitatii si
a interactiunii cu ceilalti. Poti avea senzatia ca toata lumea asteapta ceva de la tine si ca se trage de tine din toate partile ca de un resort. Este vital pentru tine sa-ti mentii echilibrul mental ca sa nu clachezi.
Bani si cariera
Cu ocazia Lunii Pline de sambata, vezi daca nu cumva unii asociati sau colegi de echipa au ajuns sa vanda informatii pretioase competitiei.
Poate chiar tu ai furnizat inconstient concurentei date importante cu privire la publicul-tinuta caruia ar trebui sa se adreseze produsele sau serviciile pe care le furnizezi si ei au descoperit cum anume sa le vanda. Recapata-ti avantajul urgent!
Familie si cuplu
Influenta Lunii Pline de sambata se resimte si pe plan sentimental, iar scopul sau e acela de a-ti reaminti faptul ca tu si partenerul trebuie sa functionati ca o echipa si nu sa va sabotati unul pe celalalt. Poate ca tu crezi ca persoana iubita evita sa spuna lucrurilor pe nume si este adesea evaziv/a, in timp ce el/ea crede ca tu suferi de logoree. Acordati-va pe aceeasi lungime de unda!
RAC
Sanatate
Luna Plina de sambata poate exercita o presiune suplimentara pe axa sanatatii tale zilele acestea, dar urmareste sa-ti aduca in atentie faptul ca majoritatea dezechilibrelor si disfunctiilor cu care te-ai putea confrunta rezulta in urma neatentiei, neglijentei si a neindemanarii. In perioada urmatoare, cele mai vizate segmente ale corpului tau sunt membrele superioare si cele inferioare.
Bani si cariera
Nu numai axa sanatatii este susceptibila efectelor Lunii Pline de sambata, ci si cea profesionala. In zilele care urmeaza, te poti confrunta cu un deficit acut de atentie sau calitatea muncii tale poate suferi de pe urma faptului ca nu cunosti toate aspectele problemei sau ai fost prost informat deliberat, fapt care lucreaza in avantajul concurentilor neloiali. Cere clarificari daca e cazul!
Familie si cuplu
Emotional vorbind, te simti la adapost in compania prietenilor, chiar daca anturajul tau nu este unul numeros, iar joia sau vinerea aceasta poti fi tentat sa evadezi incertitudinii care-ti marcheaza relatia cu partenerul sau copiii si sa te refugiezi in compania cercului tau de tovarasi. Tine minte insa ca nu aceasta este rezolvarea, ba chiar poate genera complicatii pe care nu ti le doresti.
LEU
Sanatate
Daca inceputul de saptamana te surprinde departe de casa, in compania unei persoane de la care ai multe de invatat sau in plin proces de constientizare a beneficiilor de care ai parte in aceasta perioada, nimic nu te poate opri. Nu-ti irosi energia pe distractii efemere, riscand exagerat prin practicarea unor sporturi extreme sau renuntand la stilul de viata echilibrat. Moderatia e cheia!
Bani si cariera
In lumina unor aprobari, vesti bune din partea conducerii sau ca urmare a unei delegatii care si-a atins scopul ori a obtinerii unei certificari, se intrevede luminita de la capatul tunelului profesional luni sau marti. Nu te entuziasma prea tare pentru ca au mai ramas batalii de purtat cu colegii de serviciu conservatori sau cu unele tehnici ori echipamente vechi care te limiteaza.
Familie si cuplu
Luna Plina de sambata leaga casa prietenilor si a activitatilor de grup de cea a iubirii, copiilor si a preocuparilor personale. In zilele urmatoare, aceste domenii de viata se intrepatrund. Rezista tentatiei de a incepe o relatie cu un/o amic/a si incearca sa-ti redescoperi hobby-urile proprii. Cele pe care le impartasesti cu prietenii nu-ti vor aduce niciodata aceeasi satisfactie interioara.
FECIOARA
Sanatate
In dimineata zilei de vineri, Marte intra in Varsator caruia ii corespunde casa sanatatii fizice din horoscopul tau general. Intrucat energia unei planete tinde sa-si faca mai puternic simtita prezenta cand trece dintr-un semn in altul, creste riscul accidentelor si al luxatiilor in regiunea gleznelor si a gambelor, dar si la fluctuatii severe ale temperaturii corporale. Relaxeaza-te!
Bani si cariera
Luna Plina de sambata cade pe axa responsabilitatilor care le inglobeaza atat pe cele familiale, cat si pe cele profesionale. Cresc sansele de a resimti influenta acestei lunatii daca activezi intr-o afacere de familie ori daca printre colegii de munca se numara si cei dragi. Ai fler si-ti merge mintea si acum ai ocazia de a scoate nasul din hartii si de a le arata tuturor cat de capabil esti.
Familie si cuplu
Asa cum am spus, efectele Lunii Pline de sambata se vor face simtite si pe plan familial. Daca te-ai apucat recent sa-ti renovezi casa, poate chiar sa construiesti o anexa in plus sau urmaresti sa investesti intr-un apartament mai mare, te poti pierde in detalii ori chiar sa ajungi sa faci lucruri de mantuiala daca te abati prea multe de la obiectivele principale. Cauta sa-ti maresti familia!
BALANTA
Sanatate
Avand in vedere ca Luna Plina de sambata poate tensiona axa calatoriilor, dar si pe cea a comunicarii din horoscopul tau general, nu este indicat ca in intervalul de zile joi-lunea viitoare sa-ti programezi deplasari pe distante lungi sau drumuri du-te-vino prin oras. De asemenea, s-ar putea ca vizitele la cabinetul specialistului sa nu-ti ofere raspunsuri fara echivoc. Ai rabdare!
Bani si cariera
Luna Plina de sambata poate incurca strasnic limbile la birou, fie ca esti tu cel care nu reuseste sa-si expuna ideile in cel mai fericit mod ori colegii de munca sau superiorii nu se fac deloc intelesi. Pentru a te scuti de frustrarile pe care le-ai putea experimenta la ghiseele institutiilor publice, nu le vizita zilele acestea. Pe joi sau vineri, poti fi pus in fata unui mic impas financiar.
Familie si cuplu
Cautati sa va faceti planuri si sa visati in doi luni si marti. Cele mai inspirate sunt cuplurile tinere sau proaspetii casatoriti, desi marti sau miercuri pot aparea piedici din partea familiei de origine. Luna Plina de sambata ii da curajul sa va scoata ochii cu unele lucruri, dar daca nu se bazeaza pe argumente si nu este interesata sa va ajute sa gasiti solutii, nu ii da o prea mare importanta.
SCORPION
Sanatate
Prima parte a saptamanii se anunta a fi una dinamica pentru tine, dar norocul face ca si tu esti cel putin la fel de pus pe treaba ca si premisele zilelor de luni si marti. Daca esti in convalescenta, dar sanatatea ta pare sa se fi imbunatatit considerabil in aceste zile, nu face greseala de a renunta la tratament sau la regimul de alimentatie ori de odihna. Altfel, weekendul te surprinde extenuat.
Bani si cariera
Luna Plina de sambata cheama la flexibilitate in relatie cu asociatii, clientii sau sponsorii, dar si la adaptabilitate pe plan financiar. Atata timp cat exista comunicare in raport cu aceia de care depinde, mai mult sau mai putin, siguranta ta materiala, poti inregistra profituri nesperat de consistente in urmatoarele zile. Conditia esentiala ramane insa aceea de a colabora productiv.
Familie si cuplu
Nimic din atitudinea partenerului fata de tine sau in raport cu circumstantele in care acesta se regaseste sau cu situatiile in care va aflati ca si cuplu nu pare sa te multumeasca joi sau vineri. Ti se pare ca nu vede dincolo de aparente, ca este prea incapatanat ori ca, pur si simplu, nu face nimic sa ii/va fie mai bine. Nu cumva se intampla ceva in interiorul tau de vezi lucrurile asa?
SAGETATOR
Sanatate
In afara nativilor Gemeni, cei nascuti sub acest semn nu raman deloc impasibili la explozia de energii generata de Luna Plina de sambata. Relatiile cu cei din jur, dar in special cele de afaceri, cu sponsorii, superiorii sau competitia, va supun unei tensiuni nervoase sustinute in zilele care urmeaza. Nu va sfiiti sa luati pauze ocazional pentru a va aduna gandurile si pentru a va linisti.
Bani si cariera
Relatia cu publicul si contactul cu oamenii sunt domenii tale profesionale forte, dar ce se intampla atunci cand ai parte de clienti nehotarati, asociati care fac gargara fara a spune nimic relevant si sponsori ori colegi de serviciu care nu fac decat sa te asalteze cu nimicuri? Luna Plina de sambata te provoaca sa gasesti solutia oricarora dintre aceste probleme in zilele care urmeaza.
Familie si cuplu
Este important ca, in relatia ta de cuplu, inaintea sentimentelor sa vina conexiunea mentala perfecta intre tine si partener. Daca ati inceput sa ganditi in paralel si nu mai reusiti sa va conectati in serie, Luna Plina de sambata va propune sa lucrati intens la acest aspect in zilele care preced si se succed acestei lunatii. Aveti multe de castigat daca conlucrati eficient la acest nivel.
CAPRICORN
Sanatate
Luna Plina de sambata se perfecteaza pe axa sanatatii tale, dar cu precadere cea a articulatiilor si incheieturilor. Nativilor nascuti sub acest semn si trecuti de prima tinerete le e recomandat sa ia in serios sfatul de a adopta un stil de viata activ si o alimentatie sanatoasa. Altfel, se trezesc intr-o zi din viitorul apropiat cu spatele sau genunchii in piuneze. Mizati pe exercitii fizice usoare!
Bani si cariera
Efectele Lunii Pline de sambata nu ocolesc nici axa muncii, indiciu clar ca saptamana aceasta nu se arata a fi una lipsita de evenimente notabile. Poti inregistra progrese remarcabile in cadrul proiectelor pe care ai preferat sa le tii departe de ochii lumii, cel putin deocamdata. Desi fara risc nu exista castig, nu folosi usile judiciare din dos pentru ca se pot dovedi a fi fost porti batante.
Familie si cuplu
In ultimii ani, s-a cam triat anturajul tau, indiferent daca ai fost tu cel care a pus punct relatiilor de prietenie sau, pur si simplu, au disparut din peisaj cei care n-au rezistat testului timpului. Viata ta sociala nu se va reface daca anulezi aranjamentele facute alaturi de tovarasii care ti-au mai ramas pentru a-ti petrece timpul liber cu partenerul sau copiii. Nu-ti parasi cu totul amicii!
VARSATOR
Sanatate
De data aceasta, mai exact in prima jumatate a saptamanii, miza de a lupta impotriva maniei controlului si a senzatiei ca nu esti destul de interesant in viziunea celorlalti este una concreta. In primele zile ale saptamanii, ai sansa de a cunoaste persoane noi, progresiste si care iti impartasesc viziunile, dar depinde numai de tine daca vei stabili legaturi solide cu acesti oameni.
Bani si cariera
Luna Plina de sambata creeaza o punte de legatura intre casa afacerilor de suflet si a proiectelor personale si cea a planurilor antreprenoriale de grup si a precuparilor pe care le ai in comun cu prietenii sau sustinatorii. Daca intentionezi sa transformi un hobby in cariera, profita de aceasta lunatie si fa primele demersuri. Gandeste-te bine insa cat de fezabil este si ce riscuri implica!
Familie si cuplu
Cu ocazia Lunii Pline de sambata, s-ar putea sa fii mai interesat sa-ti maresti cercul de prieteni si sa te bucuri de beneficiile burlaciei decat sa arunci ancora sau sa te gandesti la extinderea familiei. N-ai nimic de pierdut daca nu esti implicat intr-o relatie, ba dimpotriva, dar daca partenerul nu vede cu ochi buni perspectiva unei relatii fara complicatii, se pot isca scantei.
PESTI
Sanatate
Odata cu primele ore ale diminetii, Marte isi face intrarea in Varsator, zodie care coincide cu casa bolilor cronice, dar si a subconstientului din horoscopul tau general. Dat fiind faptul ca influenta acestui ingres se simte inca din primele zile in care planeta actiunii a poposit in acest semn, te poti confrunta cu episoade recurente de neliniste, nervozitate si excitabilitate excesiva.
Bani si cariera
Pe nepusa, dar binevenita masa, poti intra in posesia unei sume de bani deloc de neglijat la inceputul saptamanii, ceea ce te incredinteaza ca ai perspective in cadrul actualului loc de munca sau in domeniul in care activezi. Totusi, ai motive intemeiate sa crezi ca acest influx neasteptat de capital nu-ti poate sustine la infinit proiectele si nici nu inlatura teama zilei de maine.
Familie si cuplu
Ca si in cazul Fecioarelor, Luna Plina de sambata activeaza axa responsabilitatilor din horoscopul tau general, cu mentiunea ca, in ceea ce te priveste, accentul cade pe chestiunile familiale si locative. Asadar, nu uza de atentia ta distributiva doar pe plan profesional, ci cauta sa o folosesti si in relatie cu membrii familiei, rudele apropiate si partenerul sau in domeniul casnic.
Sursa: astrodex.ro

BERBEC

Sanatate

Luna Plina de sambata poate predispune suprasolicitarea cailor respiratorii, semn ca in zilele care preced si se succed lunatiei nu e indicat sa schimbi aerul sau sa te expui mirosurilor puternice, nocive care ti-ar dauna. Mai mult, faza lunara interconecteaza casele calatoriilor din horoscopul tau general, indiciu ca ar fi bine sa eviti deplasarile pe o perioada sau distanta lunga zilele acestea.

Bani si cariera
Cam de joi pana martea viitoare, Luna Plina isi va pune amprenta pe calitatea comunicarii tale cu ceilalti, dar si pe procesele de invatare. In consecinta, nu e recomandat sa participi la interviuri de angajare, sa trimiti CV-uri sau sa te lansezi in declaratii spinoase in timpul sedintelor sau al audientelor. Fii cu bagare de seama daca ai de semnat un contract sau te lupti cu birocratia!

Familie si cuplu
Luna Plina de sambata isi propune sa-ti demonstreze ca Prin cuvintele tale te vei salva, prin cuvintele tale te vei condamna. E de asteptat ca atmosfera dintre tine si fratii ori surorile tale sau rudele apropiate ale partenerului sa depinda de modul in care-ti verbalizezi gandurile si de reactiile sau schimbarile pe care urmaresti sa le obtii. Nu-i permite porumbelului sa-ti scape!

TAUR

Sanatate

Inca de la inceputul saptamanii, se simte briza schimbarii pentru tine. Probabil ca in zilele de luni si marti clocotesti de energie ori simti mai acut ca niciodata ca s-a acumulat prea multa tensiune si stres in interiorul tau. Cert e ca-ti poti face involuntar mult rau tie insuti, dar si celorlalti daca nu-ti gasesti un obiectiv spre care sa-ti directionezi toata energia de care dispui. Fii practic!

Bani si cariera

Luna Plina de sambata aduce in prim plan axa finantelor, cu mentiunea ca accentul cade pe casa posesiunilor si a valorilor personale. Chestiuni precum dividendele, taxa pe viciu, accizele la lux si impozitarea mostenirii par sa te preocupe intens incepand cu mijlocul acestei saptamani. In orice caz, ai sansa de a gasi noi metode de a-ti suplimenta veniturile daca esti dispus sa risti.

Familie si cuplu
Nu intotdeauna albul si negrul pot descrie fidel conjuncturile in care te regasesti la un moment dat. Candva in jurul zilelor de joi si vineri, ar fi bine sa realizezi si tu acest lucru, caci altfel se poate adanci prapastia dintre tine si partener. Incearca sa vezi situatia cu care se confrunta din perspectiva lui, sa fii mai atent la semnalele pe care le trimite si mai profund in gandire.

GEMENI

Sanatate

Alaturi de nativii Sagetator, cei nascuti sub acest semn vor fi cei mai receptivi la energia Lunii Pline de sambata ca urmare a faptului ca le activeaza axa personalitatii si a interactiunii cu ceilalti. Poti avea senzatia ca toata lumea asteapta ceva de la tine si ca se trage de tine din toate partile ca de un resort. Este vital pentru tine sa-ti mentii echilibrul mental ca sa nu clachezi.

Bani si cariera
Cu ocazia Lunii Pline de sambata, vezi daca nu cumva unii asociati sau colegi de echipa au ajuns sa vanda informatii pretioase competitiei. Poate chiar tu ai furnizat inconstient concurentei date importante cu privire la publicul-tinuta caruia ar trebui sa se adreseze produsele sau serviciile pe care le furnizezi si ei au descoperit cum anume sa le vanda. Recapata-ti avantajul urgent!

Familie si cuplu
Influenta Lunii Pline de sambata se resimte si pe plan sentimental, iar scopul sau e acela de a-ti reaminti faptul ca tu si partenerul trebuie sa functionati ca o echipa si nu sa va sabotati unul pe celalalt. Poate ca tu crezi ca persoana iubita evita sa spuna lucrurilor pe nume si este adesea evaziv/a, in timp ce el/ea crede ca tu suferi de logoree. Acordati-va pe aceeasi lungime de unda!

RAC

Sanatate

Luna Plina de sambata poate exercita o presiune suplimentara pe axa sanatatii tale zilele acestea, dar urmareste sa-ti aduca in atentie faptul ca majoritatea dezechilibrelor si disfunctiilor cu care te-ai putea confrunta rezulta in urma neatentiei, neglijentei si a neindemanarii. In perioada urmatoare, cele mai vizate segmente ale corpului tau sunt membrele superioare si cele inferioare.

Bani si cariera
Nu numai axa sanatatii este susceptibila efectelor Lunii Pline de sambata, ci si cea profesionala. In zilele care urmeaza, te poti confrunta cu un deficit acut de atentie sau calitatea muncii tale poate suferi de pe urma faptului ca nu cunosti toate aspectele problemei sau ai fost prost informat deliberat, fapt care lucreaza in avantajul concurentilor neloiali. Cere clarificari daca e cazul!

Familie si cuplu
Emotional vorbind, te simti la adapost in compania prietenilor, chiar daca anturajul tau nu este unul numeros, iar joia sau vinerea aceasta poti fi tentat sa evadezi incertitudinii care-ti marcheaza relatia cu partenerul sau copiii si sa te refugiezi in compania cercului tau de tovarasi. Tine minte insa ca nu aceasta este rezolvarea, ba chiar poate genera complicatii pe care nu ti le doresti.

LEU

Sanatate

Daca inceputul de saptamana te surprinde departe de casa, in compania unei persoane de la care ai multe de invatat sau in plin proces de constientizare a beneficiilor de care ai parte in aceasta perioada, nimic nu te poate opri. Nu-ti irosi energia pe distractii efemere, riscand exagerat prin practicarea unor sporturi extreme sau renuntand la stilul de viata echilibrat. Moderatia e cheia!

Bani si cariera
In lumina unor aprobari, vesti bune din partea conducerii sau ca urmare a unei delegatii care si-a atins scopul ori a obtinerii unei certificari, se intrevede luminita de la capatul tunelului profesional luni sau marti. Nu te entuziasma prea tare pentru ca au mai ramas batalii de purtat cu colegii de serviciu conservatori sau cu unele tehnici ori echipamente vechi care te limiteaza.

Familie si cuplu
Luna Plina de sambata leaga casa prietenilor si a activitatilor de grup de cea a iubirii, copiilor si a preocuparilor personale. In zilele urmatoare, aceste domenii de viata se intrepatrund. Rezista tentatiei de a incepe o relatie cu un/o amic/a si incearca sa-ti redescoperi hobby-urile proprii. Cele pe care le impartasesti cu prietenii nu-ti vor aduce niciodata aceeasi satisfactie interioara.

FECIOARA

Sanatate

In dimineata zilei de vineri, Marte intra in Varsator caruia ii corespunde casa sanatatii fizice din horoscopul tau general. Intrucat energia unei planete tinde sa-si faca mai puternic simtita prezenta cand trece dintr-un semn in altul, creste riscul accidentelor si al luxatiilor in regiunea gleznelor si a gambelor, dar si la fluctuatii severe ale temperaturii corporale. Relaxeaza-te!

Bani si cariera
Luna Plina de sambata cade pe axa responsabilitatilor care le inglobeaza atat pe cele familiale, cat si pe cele profesionale. Cresc sansele de a resimti influenta acestei lunatii daca activezi intr-o afacere de familie ori daca printre colegii de munca se numara si cei dragi. Ai fler si-ti merge mintea si acum ai ocazia de a scoate nasul din hartii si de a le arata tuturor cat de capabil esti.

Familie si cuplu
Asa cum am spus, efectele Lunii Pline de sambata se vor face simtite si pe plan familial. Daca te-ai apucat recent sa-ti renovezi casa, poate chiar sa construiesti o anexa in plus sau urmaresti sa investesti intr-un apartament mai mare, te poti pierde in detalii ori chiar sa ajungi sa faci lucruri de mantuiala daca te abati prea multe de la obiectivele principale. Cauta sa-ti maresti familia!

BALANTA

Sanatate

Avand in vedere ca Luna Plina de sambata poate tensiona axa calatoriilor, dar si pe cea a comunicarii din horoscopul tau general, nu este indicat ca in intervalul de zile joi-lunea viitoare sa-ti programezi deplasari pe distante lungi sau drumuri du-te-vino prin oras. De asemenea, s-ar putea ca vizitele la cabinetul specialistului sa nu-ti ofere raspunsuri fara echivoc. Ai rabdare!

Bani si cariera
Luna Plina de sambata poate incurca strasnic limbile la birou, fie ca esti tu cel care nu reuseste sa-si expuna ideile in cel mai fericit mod ori colegii de munca sau superiorii nu se fac deloc intelesi. Pentru a te scuti de frustrarile pe care le-ai putea experimenta la ghiseele institutiilor publice, nu le vizita zilele acestea. Pe joi sau vineri, poti fi pus in fata unui mic impas financiar.

Familie si cuplu
Cautati sa va faceti planuri si sa visati in doi luni si marti. Cele mai inspirate sunt cuplurile tinere sau proaspetii casatoriti, desi marti sau miercuri pot aparea piedici din partea familiei de origine. Luna Plina de sambata ii da curajul sa va scoata ochii cu unele lucruri, dar daca nu se bazeaza pe argumente si nu este interesata sa va ajute sa gasiti solutii, nu ii da o prea mare importanta.

SCORPION

Sanatate

Prima parte a saptamanii se anunta a fi una dinamica pentru tine, dar norocul face ca si tu esti cel putin la fel de pus pe treaba ca si premisele zilelor de luni si marti. Daca esti in convalescenta, dar sanatatea ta pare sa se fi imbunatatit considerabil in aceste zile, nu face greseala de a renunta la tratament sau la regimul de alimentatie ori de odihna. Altfel, weekendul te surprinde extenuat.

Bani si cariera
Luna Plina de sambata cheama la flexibilitate in relatie cu asociatii, clientii sau sponsorii, dar si la adaptabilitate pe plan financiar. Atata timp cat exista comunicare in raport cu aceia de care depinde, mai mult sau mai putin, siguranta ta materiala, poti inregistra profituri nesperat de consistente in urmatoarele zile. Conditia esentiala ramane insa aceea de a colabora productiv.

Familie si cuplu
Nimic din atitudinea partenerului fata de tine sau in raport cu circumstantele in care acesta se regaseste sau cu situatiile in care va aflati ca si cuplu nu pare sa te multumeasca joi sau vineri. Ti se pare ca nu vede dincolo de aparente, ca este prea incapatanat ori ca, pur si simplu, nu face nimic sa ii/va fie mai bine. Nu cumva se intampla ceva in interiorul tau de vezi lucrurile asa?

SAGETATOR

Sanatate

In afara nativilor Gemeni, cei nascuti sub acest semn nu raman deloc impasibili la explozia de energii generata de Luna Plina de sambata. Relatiile cu cei din jur, dar in special cele de afaceri, cu sponsorii, superiorii sau competitia, va supun unei tensiuni nervoase sustinute in zilele care urmeaza. Nu va sfiiti sa luati pauze ocazional pentru a va aduna gandurile si pentru a va linisti.

Bani si cariera
Relatia cu publicul si contactul cu oamenii sunt domenii tale profesionale forte, dar ce se intampla atunci cand ai parte de clienti nehotarati, asociati care fac gargara fara a spune nimic relevant si sponsori ori colegi de serviciu care nu fac decat sa te asalteze cu nimicuri? Luna Plina de sambata te provoaca sa gasesti solutia oricarora dintre aceste probleme in zilele care urmeaza.

Familie si cuplu
Este important ca, in relatia ta de cuplu, inaintea sentimentelor sa vina conexiunea mentala perfecta intre tine si partener. Daca ati inceput sa ganditi in paralel si nu mai reusiti sa va conectati in serie, Luna Plina de sambata va propune sa lucrati intens la acest aspect in zilele care preced si se succed acestei lunatii. Aveti multe de castigat daca conlucrati eficient la acest nivel.

CAPRICORN

Sanatate

Luna Plina de sambata se perfecteaza pe axa sanatatii tale, dar cu precadere cea a articulatiilor si incheieturilor. Nativilor nascuti sub acest semn si trecuti de prima tinerete le e recomandat sa ia in serios sfatul de a adopta un stil de viata activ si o alimentatie sanatoasa. Altfel, se trezesc intr-o zi din viitorul apropiat cu spatele sau genunchii in piuneze. Mizati pe exercitii fizice usoare!

Bani si cariera
Efectele Lunii Pline de sambata nu ocolesc nici axa muncii, indiciu clar ca saptamana aceasta nu se arata a fi una lipsita de evenimente notabile. Poti inregistra progrese remarcabile in cadrul proiectelor pe care ai preferat sa le tii departe de ochii lumii, cel putin deocamdata. Desi fara risc nu exista castig, nu folosi usile judiciare din dos pentru ca se pot dovedi a fi fost porti batante.

Familie si cuplu
In ultimii ani, s-a cam triat anturajul tau, indiferent daca ai fost tu cel care a pus punct relatiilor de prietenie sau, pur si simplu, au disparut din peisaj cei care n-au rezistat testului timpului. Viata ta sociala nu se va reface daca anulezi aranjamentele facute alaturi de tovarasii care ti-au mai ramas pentru a-ti petrece timpul liber cu partenerul sau copiii. Nu-ti parasi cu totul amicii!

VARSATOR

Sanatate

De data aceasta, mai exact in prima jumatate a saptamanii, miza de a lupta impotriva maniei controlului si a senzatiei ca nu esti destul de interesant in viziunea celorlalti este una concreta. In primele zile ale saptamanii, ai sansa de a cunoaste persoane noi, progresiste si care iti impartasesc viziunile, dar depinde numai de tine daca vei stabili legaturi solide cu acesti oameni.

Bani si cariera
Luna Plina de sambata creeaza o punte de legatura intre casa afacerilor de suflet si a proiectelor personale si cea a planurilor antreprenoriale de grup si a precuparilor pe care le ai in comun cu prietenii sau sustinatorii. Daca intentionezi sa transformi un hobby in cariera, profita de aceasta lunatie si fa primele demersuri. Gandeste-te bine insa cat de fezabil este si ce riscuri implica!

Familie si cuplu
Cu ocazia Lunii Pline de sambata, s-ar putea sa fii mai interesat sa-ti maresti cercul de prieteni si sa te bucuri de beneficiile burlaciei decat sa arunci ancora sau sa te gandesti la extinderea familiei. N-ai nimic de pierdut daca nu esti implicat intr-o relatie, ba dimpotriva, dar daca partenerul nu vede cu ochi buni perspectiva unei relatii fara complicatii, se pot isca scantei.

PESTI

Sanatate

Odata cu primele ore ale diminetii, Marte isi face intrarea in Varsator, zodie care coincide cu casa bolilor cronice, dar si a subconstientului din horoscopul tau general. Dat fiind faptul ca influenta acestui ingres se simte inca din primele zile in care planeta actiunii a poposit in acest semn, te poti confrunta cu episoade recurente de neliniste, nervozitate si excitabilitate excesiva.

Bani si cariera
Pe nepusa, dar binevenita masa, poti intra in posesia unei sume de bani deloc de neglijat la inceputul saptamanii, ceea ce te incredinteaza ca ai perspective in cadrul actualului loc de munca sau in domeniul in care activezi. Totusi, ai motive intemeiate sa crezi ca acest influx neasteptat de capital nu-ti poate sustine la infinit proiectele si nici nu inlatura teama zilei de maine.

Familie si cuplu
Ca si in cazul Fecioarelor, Luna Plina de sambata activeaza axa responsabilitatilor din horoscopul tau general, cu mentiunea ca, in ceea ce te priveste, accentul cade pe chestiunile familiale si locative. Asadar, nu uza de atentia ta distributiva doar pe plan profesional, ci cauta sa o folosesti si in relatie cu membrii familiei, rudele apropiate si partenerul sau in domeniul casnic.

Sursa: astrodex.ro

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

 

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies