Horoscop Ana-Maria Ticea 14-20 februarie 2022. Zodia care va lega noi conexiuni amoroase

Horoscop Ana-Maria Ticea 14-20 februarie 2022. Zodia care va lega noi conexiuni amoroase
Horoscop Ana-Maria Ticea 14-20 februarie 2022. Zodia care va lega noi conexiuni amoroase

Ana-Maria Ticea prezintă horoscopul săptămânii 14 - 20 februarie 2020!

Descoperă ce își rezervă astrele în horoscopul săptămânii 14- 20 februarie 2022! Zodiile care vor simți nevoia să își petreacă timpul departe de aglomerația cotidiana.

16 februarie- Lună plină în Leu- Se va resimți foarte mult la zodiile precum Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător. Este semnul purificării unei relaţii, a vindecării acesteia, dar și a conştientizării faptului că până la a ajunge ca cealaltă persoană să se schimbe trebuie să începem mai întâi cu noi.

Citeste si: Horoscopul dragostei pentru săptămâna 14-20 februarie

Ana-Maria Ticea prezintă horoscopul săptămânii 14 - 20 februarie 2020!
Ana-Maria Ticea prezintă horoscopul săptămânii 14 - 20 februarie 2020![Sursa foto: PixaBay]

Horoscopul săptămânii 14- 20 februarie 2022

BERBEC- Nativii acestei zodii vor avea parte, în această săptămână, de câteva discuții contradictorii cu persoanele apropiate. Cât din punct de vedere profesional, mulți își vor da seama dacă proiectele pe care le-au inițiat în urmă cu mai mult timp vor putea sau nu să se finalizeze.

TAUR- Nu vor putea ocoli discuții din familie! Este posibil să nu mai poată amâna anumite conversații pe care ar fi trebuit oricum să le poarte încă de acum foarte mult timp. Taurii vor avea nevoie de o perioadă pentru a-și pune toate planurile cap la cap, atât din punct de vedere profesional, cât și personal, deoarece vor simți nevoia unei relații sănătoase cu partenerul de viață.

GEMENI- Comunicarea este singura soluție! Relația cu partenerul de viață a luat o întorsătură puțin diferită în ultima perioadă, astfel că a venit timpul unei discuții serioase, la care va trebui să contribuie cu multă diplomație de data aceasta.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

RAC- Racii simt că a venit timpul să pună în practică planurile pe bază de creativitate la care au lucrat mult și bine până acum, însă vor avea

nevoie de suport financiar. Trebuie să aibă mare grijă la cum își gestionează veniturile și la cheltuielile inutile pe care ar putea să le ocolească fără probleme.

LEU- Nativii acestei zodii ar putea cunoaște un alt tip de conexiune cu anumite persoane din jurul lor. Poate fi un amic, un coleg de muncă sau poate chiar o persoană cu care au mai avut anumite tangențe în trecut, însă ar trebui ca de data aceasta să reevalueze mai bine conexiunile.

Citeste si: Horoscop chinezesc 2022. Ce aduce anul Tigrului de Apă

Ana-Maria Ticea prezintă horoscopul săptămânii 14 - 20 februarie 2020!
Ana-Maria Ticea prezintă horoscopul săptămânii 14 - 20 februarie 2020!

Horoscopul Ana-Maria Ticea 14- 20 februarie 2022

FECIOARĂ- După o perioadă extrem de încărcată, nativii acestei zodii se vor resimți, astfel că vor pleca pentru o perioadă de timp din agitația cotidiană. Vor alege un loc în natură, unde preferă să stea singuri pentru a se reconecta cu propriile persoane.

BALANȚĂ- Proiectele pe care își doreau să le pună în practică în urmă cu ceva timp s-ar putea să iasă din schema planurilor de viitor. Balanțele vor realiza că acestea nu mai sunt de viitor și își vor focuza atenția pe lucrurile care chiar contează, cum ar fi copiii și familia.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

SCORPION- Scorpionii vor reevalua proiectele în care sunt implicați, asta pentru că nu mai suportă amânare, iar colaboratorii pun din ce în ce mai multă presiune. Este foarte important pentru nativii acestei zodii să găsească un echilibru între viața profesională și cea personală!

SĂGETĂTOR- O persoană foarte importantă va veni cu ideea de a călători pentru o perioadă de timp. Săgetătorii își vor da seama, în săpătmâna aceasta, că a venit timpul să lucreze mai mult la schimbarea propriei mentalități, inițiativă care vine în urma unor discuții profunde cu o identitate specială.

CAPRICORN- Relațiile cu oamenii din jur vor recunoaște anumite schimbări la care nu se așteaptă. Este foarte importantă conexiunea cu aceștia pentru a rezolva anumite probleme care persistă de o bună perioadă de timp.

VĂRSĂTOR- În perioada aceasta este prioritar să se raporteze la persoanele din jurul lor într-un mod obiectiv! Aceasta este singura soluție pentru a afla dacă lucrurile mai funcționează sau nu la fel ca înainte.

PEȘTI- Nativii acestei zodii au nevoie de foarte multă odihnă, pentru a se regăsi și a-și încărca bateriile. Este foarte posibil să aibă ocazia de a afla anumite secrete, dar va trebui să aibă mare grijă să nu le răspândească mai departe.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

2022: Tradiții și obiceiuri de Sfântul VALENTIN. Ce trebuie să faci de Ziua Îndrăgostiților

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies