Horoscopul săptămânii 20-26 iunie 2022

Horoscopul săptămânii 20-26 iunie
Horoscopul săptămânii 20-26 iunie

Afla de la noi ce ti-au pregatit astrele pentru aceasta saptamana cand vine vorba de dragoste, sanatate, cat si cariera ta.

Afla de la noi ce ti-au pregatit astrele pentru aceasta saptamana cand vine vorba de dragoste, sanatate, cat si cariera ta.

Berbec

Este o saptamana speciala in materie de dragoste pentru tine si, daca pana acum ai avut parte de conflicte intense, este momentul sa te linistesti si sa iti dai seama ca in realitate voi sunteti pe drumul cel bun si tu te poti baza pe el.

Referitor la aspectele financiare, schimbarile din ultima perioada iti vor aduce roade si tu te vei simti cu adevarat apreciata din punct de vedere profesional.

Taur

Este posibil sa te conectezi la cineva de care sa te indragostesti pe loc. Riscurile sunt mari, intrucat sunt sanse ca sentimentele tale sa nu iti fie impartasite inapoi. Prin urmare, mare grija la cum te avanti. Ai incredere in instinctele tale si vezi unde te-ar putea duce.

Cand vine vorba de bani, te situezi pe plan favorabil si iti permiti sa te rasfeti. Si foarte bine faci, pentru ca meriti tot ce este mai bun.

Gemeni

Saptamana care urmeaza vei avea parte de conversatii cu adevarat interesante intre tine si partenerul tau. Te vor face sa iti dai seama ca esti pe caleacea buna, ai facut bine cand l-ai ales pe el si cu siguranta se merita sa impartiti o viata.

Tu stii ca vei avea parte doar de fericire langa el. Pe plan financiar este pe linia de plutire. Nu o duci extraordinar, dar nici in groapa nu esti. Trebuie sa fii un pic atenta cu felul in care iti gestionezi banii.

Horoscopul săptămânii 20-26 iunie
Horoscopul săptămânii 20-26 iunie[Sursa foto: PixaBay]

Rac

Daca te afli deja intr-o relatie stabila, atunci aceasta se va redresa. Problemele pe care le-ai avut pana acum vor disparea si veti reusi in sfarsit sa va linistiti si sa va bucurati unul de altul.

Acum este momentul sa planificati o calatorie romantica si sa va relaxati. Pe plan financiar te descurci absolut extraordinar si in sfarsit reusesti sa iti pui in practica acele planuri la care revnesti in secret de ani de zile. Acum este momentul tau.

Leu

In aceasta saptamana vei experimenta armonie cu partenerul de viata si vei avea o comunicare extrem de buna. Pasiunea este la cote maxime si vei trai experiente minunate.

Exista multa intelegere intre voi si este un lucru pozitiv.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Fecioara

In aceasta saptamana vei avea parte de o surpriza in materie de dragoste. Ar putea fi chiar o declaratie de iubire iesita din comun. Daca pana acum viata ta sentimentala a fost extrem de anosta, lucrurile se vor schimba radical.

Vei simti din nou fluturi in stomac.

Balanta

Pe plan sentimental, lucrurile merg extraordinar de bine in viata ta. Urmeaza-ti intuitia, deoarece te va conduce spre calea cea buna. Vei primi multa carisma si seductie, cand te astepti mai putin. Vei trai experiente noi, care te vor uni de partener si mai mult.

Scorpion

In relatia ta amoroasa, in aceasta perioada, vei avea parte de stabilitate absoluta.

Este un aspect al vietii tale care trebuie valorificat, intrucat iti influenteaza foarte mult viata. Ai grija de el si el va avea grija de tine.

Horoscopul săptămânii 20-26 iunie
Horoscopul săptămânii 20-26 iunie[Sursa foto: PixaBay]

Sagetator

Cand vine vorba de dragoste, gelozia ta absurda iti va crea multe probleme. Daca vei continua sa iti controlezi partenerul la orice pas, vei strica o relatie promitatoare. 

Capricorn

Te asteapta o saptamana furtunoasa in dragoste si va trebui sa infrunti aceasta furtuna de una singura si sa nu astepti nimic de la cei din jur. Soarele va rasari insa din nou pe strada ta si totul va redeveni usor. Nu uita un lucru: el chiar te iubeste.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Varsator

Nu trebuia sa te desparti de el si ai mare noroc ca te doreste inapoi. Acum e sansa ta sa repari lucrurile si sa faci relatia sa mearga si mai bine decat a fost inainte.

Pesti

Cand vine vorba de dragoste, vei fi coplesita de sentimente de gelozie. Nu ar trebui sa te grabesti in decizii, ci sa astepti cateva zile si sa vezi ce se intampla. Doar timpul te poate lamuri.

Citeste si: Horoscop 19 IUNIE 2022. Află ce zodie se poate înfuria destul de rău

Citeste si: Ce înseamnă dacă ai ascendentul în Scorpion

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ce spune Georgiana Lobonț despre momentele de cumpănă din familie și gestionarea lor. „Nu vedem doar roz! Sunt unele lucruri care trebuie ținute acasă!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies