Horoscopul saptamanii: 21 – 27 septembrie 2015!

Horoscopul saptamanii: 21 – 27 septembrie 2015!
Horoscopul saptamanii: 21 – 27 septembrie 2015!

Citeste horoscopul pentru ultima saptamana din luna septembrie. Vezi ce surprize ti-au pregatit astrele.

BERBEC

Fara a depune prea mare efort, faceti progrese. Este ca si cum unui canotor ii sufla vantul din spate. Noile proiecte sunt indeplinite mult mai usor si visele continua sa vina pe banda. Parca si ceilalti va percep mai bine, va ajuta si va inteleg dorintele.

TAUR

Ar fi bine sa invatati sa-i ascultati pe cei care au intr-adevar ceva sa va spuna.

Nu-i mai minimalizati pe toti in acelasi continut si nici nu-i ignorati. Adunati-va toata rabdarea cu care sunteti inzestrati si veti vedea ca va schimba in ochii celorlalti. Trebuie sa cooperati cu ceilalti ca sa puteti sa va descurcati.

GEMENI

Poate va simtiti obositi, descurajati si planurile dumneavoastra nu se rezolva atat de repede, dar nu trebuie sa disperati, acest lucru este temporar si exista intotdeauna o rezolvare a tuturor problemelor.
In weekend va petreceti mai mult timp cu familia si relatia cu apropiatii se imbunatateste simtitor.

RAC

Primiti o veste buna de la un nativ din zodia Pesti. La serviciu va este testata eficienta si poate pentru prima oara va sunt recunoscute calitatile si vi se vor recompensa pe masura. Poate ar fi cazul sa invatati cum sa lucrati pentru a ajunge acolo unde va doriti.


LEU

Se simte nevoia sa va reconstituiti puterea fizica si sa va ingrijiti mai mult starea sanatatii. Aveti grija la ce mancati si cum si cat va odihniti. Poate este nevoie sa va linistiti si sa cautati sa faceti doar ce va place. Poate chiar incepeti o noua poveste de dragoste, nu se stie...

FECIOARA

In urmatoarele zile va concentrati doar pe nevoile familiei.
Renovari majore, reparatii, noi achizitii pentru casa, iata cam ce contine lista dumneavoastra de prioritati. Tineti seama si de parerea celorlalti si nu luati decizii singuri!

BALANTA

Va bate gandul sa va schimbati locul de munca sau locuinta? Stati bine si cugetati la cum este mai corect sa procedati. Puneti in calcul toate posibilitatile si incercati sa va hotarati, fara a va modifica prioritatile. Uneori, schimbarea de zi cu zi nu este privita cu ochi buni de ceilalti.


SCORPION  

Nu este niciun obstacol sa va descoperiti propriile valori reale. Mai explicit, trebuie sa fiti atenti daca sunteti fascinati de bani, nu cumva sa riscati sa experimentati si niste pierderi financiare. Astrele poate vor sa va faca sa intelegeti care sunt realele nevoi, deoarece uneori ati putea sa va inselati in aceasta privinta.

SAGETATOR

Simtiti nevoia unor schimbari si va ganditi sa faceti ceva investitii in acest sens.
Garderoba poate ar trebui revizuita si nici lookul nu va mai multumeste. Atentie la schimbari radicale. Uneori, reusiti sa deveniti o aparitie socanta in ochii celorlalti.

CAPRICORN

Aceasta este o perioada de incarcare cu energie pozitiva. A venit momentul sa va hotarati daca vreti sa scapati de tot ce nu este relevant in viata dumneavoastra. Idei, prejudecati, locuri, persoane. Practic, aveti de gand sa indepartati orice bariera va impiedica sa atingeti ceea ce doriti.


VARSATOR

Problemele pe care ati fost obligati sa le depasiti in ultima perioada se vor diminua iar in locul lor veti gasi mai multa sustinere si mai multa intelegere din partea tuturor celor cu care intrati in contact. Mai ales gasiti sprijinul unui nativ din zodia Balanta.

PESTI

Se pare ca va dati seama incotro o ia tinta unde vreti sa ajungeti. Unii se decid sa-si completeze studiile, vor dori sa se casatoreasca, isi deschid propria afacere sau vor avea doar succes profesional, dar cu siguranta, orice intreprindeti veti fi mandri de realizari.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Sursa: roastrolog.com

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Metoda de înțărcare pe care a folosit-o Ileana Sterp pentru fiul ei cel mic, Damir. „Emoțional este foarte greu, am plâns, am suferit în interiorul meu!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies