Horoscopul săptămânii 22-28 martie

Horoscopul săptămânii 22-28 martie.
Horoscopul săptămânii 22-28 martie.

Afla de la noi preziviunile astrale pentru zodia ta in saptamana 22-28 martie si cum vei sta cu dragostea, sanatatea sau banii.

Horoscopul săptămânii 22-28 martie. Fecioara are parte de dragoste și plăcere! Afla de la noi preziviunile astrale pentru zodia ta in saptamana 22-28 martie si cum vei sta cu dragostea, sanatatea sau banii.

Horoscopul săptămânii 22-28 martie.
Horoscopul săptămânii 22-28 martie.[Sursa foto: PixaBay]

Berbec (21 martie- 20 aprilie)

Ai parte de vesti bune in aceasta saptamana care vine. Astrele sunt de partea ta si relatia din care faci parte devine mai puternica.

Este o perioada ideala pentru a duce relatia la nivelul urmator si pentru a-ti atinge obiectivele. In plus, stai bine cu banii.

Taur (21 aprilie- 21 mai)

Fericirea ta este absoluta cand vine vorba de iubire. Intalnirile sunt favorizate si trebuie sa te lasi dusa de val. Daca esti deja intr-o relatie implicata, comunicarea devine mult mai usoara. In plus, situatia ta financiara este foarte buna.

Gemeni (22 mai- 21 iunie)

Esti mult prea ocupata de viata ta sociala si nu reusesti sa te ocupi cum trebuie de relatia ta amoroasa. Totusi, esti pe val si te simti foarte bine. In plus, viata ta profesionala este stabila.

Rac (22 iunie- 21 iulie)

Este o saptamana absolut infloritoare pentru tine si esti pe val.

Iubirea domneste in viata ta si te simti extraordinar. Ai un venit fix, dar acesta iti aduce stabilitate si liniste.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Horoscop Aprilie 2021. Vărsătorii trăiesc cea mai bună perioadă a vieții!

Leu (22 iulie- 22 august)

In saptamana care urmeaza trebuie sa fii mai deschisa la ideile partenerului tau de viata si totul va fi bine. Daca esti singura, trebuie sa lasi trecutul in urma pentru a putea sa o iei de la capat. Financiar vorbind te afli la sfarsit de luna si esti cam stramtorata.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Astrele sunt de partea ta saptamana care vine si te bazezi pe ajutorul acestora pentru a reaprinde flacara iubirii sau pentru a avea intalniri incitante.

Este momentul perfect sa iubesti fara sa iti faci griji. In ceea ce priveste banii, munca ta cunoaste roadele si te vei bucura din plin.

Balanţă (23 septembrie- 22 octombrie)

Daca iti propui, in saptamana care vine vei putea rezolva orice problema amoroasa. Totusi, este posibil ca dorintele tale sa nu aiba legatura cu persoana iubita, iar acesta din urma sa se simta ignorat.

Financiar vorbind, este o saptamana buna pentru afaceri si investitii.

Scorpion (23 octombrie- 21 noiembrie)

Saptamana care vinese anunta grozava pentru tine. Succesul estefoarte aproape si este clar ca vei obtine ceea ce iti doresti in dragoste. Te vei face atat auzita, cat si inteleasa. Financiar vorbind esti pe val si te rasfeti din plin.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Săgetător (22 noiembrie- 21 decembrie)

In saptamana care vine trebuie sa fii mai diplomata daca vrei sa razbesti in viata de cuplu. Argumentele si cearta nu sduc decat rani si regret si trebuie sa faci un pas inapoi ca sa gandesti totul la rece. Contractele financiare pe care le-ai muncit in ultima perioada sunt favorabile.

Capricorn (22 decembrie- 19 ianuarie)

Dacă ești implicat/ă într-o relație, comunici cu ușurință cu persoana iubită și nimic nu pare să vă îndepărteze cât de puțin. Daca esti singura, te vei simti foarte senzuala si vei atrage persoane noi in viata ta. Esti deschisa si sincera. Financiar vorbind vei avea dificultati, aflandu-te la sfarsit de luna, dar lucrurile se vor redresa cu 1 aprilie.

Vărsător (20 ianuarie- 18 februarie)

Saptamana care vine este foarte buna pentru noi cuceriri, provocari si orizonturi noi. Ideile tale sunt indraznete si viata ta sentimentala va avansa. La munca trebuie sa depui mai mult efort ca sa te redresezi, altfel risti penalizari.

Pești (19 februarie- 20 martie)

Saptamana care vine aduce la pachet schimbari in bine, iar roadele eforturilor tale nu vor intarzia sa apara. Relatia ta se bazeaza pe loialitate si afectiune. Cu banii te descurci de minune si vei avea moralul ridicat.

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au rămas fără bani în vacanță. Ce au făcut cei doi soți în miez de noapte? „Nu sunt bancomate.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies