Horoscopul săptămânii 24-30 mai

Horoscopul săptămânii 24-30 mai.
Horoscopul săptămânii 24-30 mai.

Afla de la noi care sunt previziunile astrale pentru zodia ta si cum te vei situa cu banii, sanatatea sau dragostea in saptamana ce urmeaza.

Horoscopul săptămânii 24-30 mai. Afla de la noi care sunt previziunile astrale pentru zodia ta si cum te vei situa cu banii, sanatatea sau dragostea in saptamana ce urmeaza.

Berbec

Infiderent ca esti singura sau intr-o relatie, saptamana care vine inima ta se va bucura. Lucrurile vor functiona asa cum trebuie si vei uita complet de conflicte. Profita de aceasta perioada frumoasa. Referitor la investitii, vei avea parte de foarte multa inspiratie si vei tinti sus.

Nu te lasa insa prea mult purtata de val, sa nu ajungi la constrangeri financiare.

Taur

Saptamana care vine este perfecta sa te lasi purtata de sentimente. Esti un pic mai sensibila decat de obicei, dar vei observa in jur doar lucruri frumoase, care te vor face fericita. Pe partea decariera, ideile tale vor curge ingenios si experienta pe care o ai te va ajuta foarte mult.

Lasa in urma grijile financiare si bucura-te de prezent.

Gemeni

Saptamana aceasta trebuie sa fii mai atenta la relatia ta, cat si la persoanele dragi tie. Vei avea parte de conflicte si trebuie sa te tii in continuare de principiile tale si sa le rezolvi. In weekend te vei dedica planurilor tale si te vei relaxaa din plin. Cand vine vorba de munca, proiectele tale au nevoie de perseverenta, daca vrei sa realizezi ceva.

Rac

Saptamana care vine trebuie sa acorzi mai multa atentie partenerului tau si sa te gandesti la planurile tale cu acesta. Trebuie sa il asiguri ca lucrurile merg bine. In weekend vei avea parte de zile foarte frumoase si te vei relaxa din plin. Financiar vorbind vei avea parte de provocari si trebuie sa faci o evaluare a ceea ce ai realizat pana acum.

Leu

Invata sa iti canalizezi energia in mod corect si eficient, ca sa poti sa indeplinesti ceea ce ti-ai propus. Ai multe probleme de rezolvat si acestea par sa se stranga deodata, atat pe plan sentimental, cat si pe plan financiar. Concentreaza-te sa le rezolvi.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Fecioara

Ai o viteza exploziva si este timpul sa te opresti putin si sa te ocupi de problemele care merita cu adevarat. Fa-ti ordine in ganduri si in sentimente. E timpul pentru schimbari majore. Schimbarile acestea trebuie sa fie bazate pe realitate si nu pe vise. Nu o duci rau cu banii insa, daca vei continua in acest ritm cheltuitor, vei avea probleme.

Balanta

Saptamana aceasta vei intelege ca bunatatea este cheia fericirii. Vei fi mult mai atenta la nevoile oamenilor dragi din viata ta si acestia iti vor aprecia comportamentul si vor fi recunoscatori. Chiar si la job este nevoie deajutorul tau si, desi iti pui munca ta un pic in asteptare, esti bine vazuta de catre colegi.

Scorpion

In saptamana care vine trebuie sa depui mai mult efort decat ai facut-o pana acum, daca vrei sa ii multumesti pe cei dragi tie.

Financiar vorbind, nu stai deloc rau cu banii, asa ca renunta la stres si bucura-te de situatia ta materiala.

Citeste si: Horoscop dragoste: Zodii care află că au fost înșelate în luna iunie

Sagetator

Nu esti deloc satisfacuta de viata ta personala. Nimic nu te implineste, insa nici nu ai curaj de schimbare. In viata profesionala insa esti pe o curba ascendenta si sunt sanse mari sa avansezi in functie. O promovare te va bucura foarte mult.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Capricorn

Indiferent de problemele cu care te confrunti, important este sa vorbesti cu cei dragi. Acesti te vor intelege si iti vor oferi sprijinul de care ai nevoie ca sa o scoti la capat. In plus, trebuie sa ai grija de stabilitatea ta financiara, astfel incat sa nu ajungi la dezechilibru. Ai energie si chef de munca si sunt sanse mari sa avansezi in cariera.

Varsator

Saptamana aceasta trebuie sa acorzi mai multa atentie celor dragi tie si acestia te vor invalui cu afectiunea lor. Va fi o saptamana minunata pe plan sentimental. In ceea ce priveste banii, vei gasi solutii practice, trebuie doar sa iti expui ideile clar si vei ajunge la acorduri cu oameni care iti vor aduce profit.

Pesti

In aceasta saptamana sentimentele tale vor iesi la suprafata. Esti mai sensibila decat de obicei si vor aparea probleme de cuplu, daca nu inveti cum sa iti gestionezi emotiile. In schimb, situatia ta financiara este satisfacatoare si se va imbunatati in lunile ce urmeaza.

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Ce spune Georgiana Lobonț despre momentele de cumpănă din familie și gestionarea lor. „Nu vedem doar roz! Sunt unele lucruri care trebuie ținute acasă!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies