Horoscopul saptamanii 24 - 30 noiembrie! Vezi ce ti se intampla de maine!

Horoscopul saptamanii 24 - 30 noiembrie! Vezi ce ti se intampla de maine!
Horoscopul saptamanii 24 - 30 noiembrie! Vezi ce ti se intampla de maine!

Daca vrei sa stii ce ti se intampla saptamana viitoare, consulta horoscopul!

 

BERBEC
Sanatate
Se intampla ceva weekendul acesta, poate chiar sambata, care te determina sa oscilezi intre credinta si tagada. Poate ceea ce simti tu pe interior sau trairile pe care le-a generat o anumita conjunctura in care ai intrat zilele acestea contravin principiilor tale morale sau ideilor avute despre providenta. Tine minte ca mecanismul universal principal este iubirea, restul sunt detalii.
Bani si cariera
Nu esti deloc cooperant atunci cand cineva te sileste sa faci o treaba, te constrange sa folosesti o anumita tehnica sau te conditioneaza sa nu ceri mai mult decat ti se da deja. Asadar, daca sefii, supervizorii sau colegii de munca mai vechi nu-ti respecta libertatea de expresie la inceputul saptamanii, s-ar putea sa nu reactionezi tocmai bine. Canalizeaza-ti nervii in ceva productiv!
Familie si cuplu
Cauti sa-ti imbunatatesti relatia cu copiii sau cu partenerul? Nimic mai simplu! Organizeaza o mini-excursie ad-hoc
la inceputul saptamanii, de preferat chiar luni, care sa includa neaparat plimbari lungi in aer liber. Indiferent de numarul petitorilor care roiesc in jurul tau ori al hatarurilor pe care urmaresti sa le faci copiilor, e indicat ca vinerea sa ti-o petreci cu prietenii.
TAUR
Sanatate
Cu Marte in tranzit in Capricorn caruia ii corespunde casa filozofiei tale de viata si in aspect dinamic de careu cu Uranus prezent in Berbec, semn asociat casei subconstientului in horoscopul tau general, se urmareste transformarea ta totala.
Te poti trezi marti sau miercuri ca ai intrat in unele situatii complicate din pricina incapatanarii de a persista in tipare de gandire limitante.
Bani si cariera
Fie urmaresti sa demarezi o afacere impreuna cu niste prieteni ori te-ai asociat deja cu ei, cauti sponsori pentru un proiect in care crezi sau cineva se ofera sa te sprijine financiar pentru a realiza un anumit obiectiv, e vital ca in weekendul acesta sa ramai cu capul pe umeri.
Fereste-te sa dai un avans ori sa imputernicesti pe cineva sa actioneze in numele tau. Exista riscul sa fii escrocat!
Familie si cuplu
Cat anume esti dispus sa lasi de la tine de dragul prieteniei tale cu unele persoane la care tii mult? Se pune aceasta problema weekendul care vine, probabil in jurul zilei de sambata. Poate e nevoie sa renunti la convingeri personale sau sa sacrifici unele credinte pentru a-i pastra aproape pe unii membrii ai cercului tau de prieteni.
Nu va fi usor, dar daca merita, ar fi bine s-o faci!
GEMENI
Sanatate
In intervalul marti-joi, Mercur si Saturn isi dau mana in casa sanatatii fizice din horoscopul tau general. Barbatilor nascuti sub acest semn, dar mai ales acelora trecuti de prima tinerete, le e recomandat sa consulte urologul daca apar semne ca sistemul excretor sau sanatatea organelor reproducatoare lasa de dorit.
Doamnele sunt sfatuite sa nu lase afectiunile urinare netratate!
Bani si cariera
In jurul zilelor de marti si miercuri, probabil ca viitorul unor proiecte va atarna de abilitatea ta de a-ti da seama cand e mai bine sa lasi lucrurile sa-si urmeze cursul si momentul in care e cazul sa intervii. De exemplu, daca ai facut investii, poate ar fi bine sa ai rabdare ca ele sa se fructifice, dar daca crezi ca banii nu au fost administrati cum se cuvine, s-ar cere sa nu ramai indiferent.
Familie si cuplu
Intr-un fel sau altul, ceea ce transpare in exterior despre relatia pe care o ai cu partenerul sau legat de viata ta sentimentala la modul general nu e conform cu realitatea, fapt care te preocupa weekendul acesta. Simti ca trebuie sa te lupti cu preconceptiile celorlalti in raport cu un domeniu de viata care n-ar trebui sa-i intereseze deloc. Cauta sa nu alimentezi zvonurile si mai mult!
RAC
Sanatate
Planul sanatatii tale fizice este intens activat perioada aceasta, deci cauta sa renunti, cel putin pentru o perioada, la rasfaturile culinare despre care se stie ca, in cazul tau, nu sunt tocmai indulgente ocazionale. Organul care ar putea avea de suferit cel mai mult zilele acestea, dar in special in weekend, este ficatul care se cere menajat prin mese frugale si alimente sanatoase.
Bani si cariera
De la jumatatea lunii iulie incoace, tranzitul lui Jupiter prin casa finantelor din horoscopul tau general ti-a imbunatatit intr-o mai mica sau mai mare masura situatia financiara, dar poti fi tentat joia sau vinerea aceasta sa te implici in unele scheme de afaceri cel putin dubioase. Poate ai impresia ca vei castiga popularitate sau ca acestea te inspira, dar riscurile sunt prea mari.
Familie si cuplu
In mod normal, te bucura faptul ca partenerul isi asuma rolul de cap al familiei care implica greutati care pe tine, in anumite cazuri, te-ar coplesi cu totul. Dar aceasta calitate nu-i da niciun drept martea si miercurea aceasta de a-si varsa nervii pe tine. Apeleaza la duhul blandetii si dezamorseaza bomba inainte sa explodeze. Provoaca-l sa discute despre ce se intampla la serviciu.
LEU
Sanatate
S-ar putea ca unele dureri reumatice ale articulatiilor genunchilor sau ale incheieturilor mainilor sa te determine sa-ti schimbi planurile de la mijlocul saptamanii, in special daca acestea presupuneau o delegatie sau o deplasare la mare distanta de casa. Probabil ar fi bine sa te lasi pe mana unui maseur care sa te elibereze de tensiunea acumulata in aceste regiuni ale corpului.
Bani si cariera
Dictonul dupa care se deruleaza mai toate activitatile de la serviciu martea si miercurea aceasta pare a fi acela care spune ca Noi muncim, noi nu gandim. Si practica a demonstrat faptul ca acolo unde nu-i cap, vai de picioare. Uneori chiar nu poti sa faci lucrurile ca la carte pentru ca nici situatiile pe care le intalnesti nu apartin unor tipare fixe. Asadar, straduieste-te sa fii flexibil!
Familie si cuplu
S-a format o sezatoare astrala perioada aceasta in casa iubirii si a distractiei din horoscopul tau general si nu prea ai cum sa ignori acest lucru, cel putin luni. Profiti de timpul tau liber flirtand cand ai ocazia si bucurandu-te de hobby-urile tale. Dar se pare ca persoana pe care ai pus ochii nu-ti acorda atentia pe care ti-ai dori-o vinerea aceasta, fapt care te dezamageste. Fii optimist!
FECIOARA
Sanatate
Cel putin saptamana aceasta, nu e de glumit cu problemele circulatorii, mai ales periferice. Asadar, daca te confrunti cu furnicaturi la nivelul mainilor si picioarelor sau nu-ti vezi nicicum incalzite extremitatile, e indicat sa apelezi la remedii naturiste catre sfarsitul saptamanii. Potrivit pozitiilor Lunii si a lui Jupiter din Leu, respectiv Varsator, creste riscul apendicitei zilele acestea.
Bani si cariera
Calitatea muncii tale, cu precadere daca esti implicat in activitati de grup, ar putea avea de suferit joia sau vinerea aceasta din cauza faptului ca unii colegi de munca nu cunosc notiunea de fairplay sau sunt preocupati sa se faca remarcati in detrimentul echipei voastre. Daca poti face ceva in acest sens, actioneaza cat mai repede cu putinta, astfel incat sa nu primiti avertismente.
Familie si cuplu
Evenimentele prefigurate pe plan sentimental in jurul zilelor de marti si miercuri iti ofera indicii despre ce se va intampla in weekend intre tine si partener. Asadar, daca te simti manipulat, nu cadea la sfarsitul saptamanii in capcana scuzelor si a rugamintilor persoanei iubite care spera la o reconciliere. Cand vasul fragil al increderii se sparge, cioburile nu pot fi lipite la loc intotdeauna.
BALANTA
Sanatate
Poate ca uneori ti-ai autoadministrat medicatia dupa ureche si a functionat ori ai luat pastilele care i-au facut bine unui apropiat aflat intr-o situatie similara, dar regula s-ar putea sa nu se aplice si weekendul acesta. In consecinta, inainte de a te supune unor riscuri inutile, gandeste-te daca merita sa mergi la noroc cand vine vorba de sanatatea ta. Da dovada de intelepciune!
Bani si cariera
Nesfarsitele sedinte si brainstorming-uri care au loc catre sfarsitul saptamanii lucratoare s-ar putea sa fie doar praf in ochi si sa nu se clarifice unele aspecte de care depinde bunul mers al activitatilor tale profesionale. Daca ti se pare ca ceilalti colegi de munca se invart in jurul cozii, ia taurul de coarne si spune lucrurilor pe nume. Poate asa te lamuresti ce asteapta de la tine!
Familie si cuplu
Ce atitudini relationale pe care le-ai perceput in cuplul parintilor tai ti-ai promis ca nu le vei adopta in raport cu partenerul de viata? Ar fi bine sa-ti pui aceasta intrebare inca de luni, astfel incat sa nu ti se reproseze de catre persoana iubita ca repeti unele comportamente nocive din familia ta de origine in propriul vostru camin. Cauta mereu sa devii un/o sot/ie mai bun/a.
SCORPION
Sanatate
Poate ca nu de luni, dar incepand cu ziua de marti, ti-ai programat o serie de activitati istovitoare fara a lua in calcul faptul ca mai ai nevoie ocazional de pauze si de timp sa te odihnesti. Daca te expui presiunilor si stresului in mod sistematic, poti ceda fizic sau nervos chiar in mijlocul saptamanii, fapt care te-ar putea costa scump. Incearca sa nu faci lucrurile la modul heirupist!
Bani si cariera
Tine cont ca orice contract pe care-l semnezi, decizie care se ia in cadrul sedintelor ori conversatie purtata la telefon sau prin intermediul mesajelor electronice marti sau miercuri isi va pune amprenta serios pe cat, cum si ce se asteapta de la tine sa produci sau sa livrezi pana la sfarsitul saptamanii. Iar de dat inapoi nici ca se mai pune problema dupa aceste doua zile.
Familie si cuplu
Daca-ti petreci seara de vineri in compania membriilor familiei tale, s-ar putea sa ai senzatia, la un moment dat, ca esti intr-o incapere plina de oameni care te ignora, desi dai semne clare ca te preocupa ceva. Poate ca, in asemenea momente, ar fi indicat sa spui pe sleau ce anume te roade si sa nu mai astepti ca ei sa-ti prinda din zbor mesajele subliminale. Nu-ti face bine sa tii in tine!
SAGETATOR
Sanatate
In perioada cuprinsa intre zilele de marti si joi, teama ca ar putea iesi la iveala secrete care ti-ar afecta viata de cuplu, cea profesionala sau reputatia poate deveni de-a dreptul coplesitoare. Atata timp cat iti asumi trecutul, cu tot cu intamplarile de care nu esti tocmai mandru, nu ai motive sa-ti faci griji cu privire la o posibila deconspirare. Important este sa fii impacat cu tine insuti!
Bani si cariera
De la o vreme incoace, ai inceput sa simti ca banii nu se fac usor, ci necesita o doza mare de maturitate emotionala, rezistenta la stres si, nu in ultimul rand, consecventa. Daca te-ai bazat pana acum pe veniturile realizate din mici comisioane, pariuri, jocuri de noroc sau alte speculatii financiare, norocul te poate parasi la mijlocul saptamanii. Cauta sa te tii departe de cheltuieli!
Familie si cuplu
In weekend, se produce o ciocnire de proportii intre convingerile tale si ale membriilor familiei, semn ca ei se asteapta sa evoluezi intr-o directie, in timp ce tu ai ales un alt culoar de destin. De dragul pastrarii aparentelor sau a armoniei in cadrul caminului, poti alege sa nu dai curs discutiilor in contradictoriu, dar demonstreaza-le ca esti matur si capabil sa decizi pentru tine.
CAPRICORN
Sanatate
Cuvintele te pot ridica sau cobori, dar ce se intampla atunci cand cauti sa pastrezi aparentele si nu-ti gasesti curajul de a spune ceea ce simti? In cazul in care nu reusesti sa treci peste orgoliu, s-ar putea sa afli ca repercusiunile sunt mai serioase decat te-ai fi asteptat. In loc sa persisti intr-o stare de permanenta confuzie, mai bine ceri explicatii si te lamuresti cu privire la unele aspecte.
Bani si cariera
Mai mult ca oricand la mijlocul acestei saptamani, esti cu un pas inaintea celorlalti cand vine vorba de noi modalitati de a-ti suplimenta veniturile si mijloace inedite pentru a genera profit. Neajunsul major este acela ca ai nevoie de persoane care sa-ti inteleaga ideile si care sa se ridice la nivelul viziunii tale pentru a te ajuta sa o pui in practica. Investeste in oameni tineri si creativi!
Familie si cuplu
Probabil ca nu esti pregatit sa accepti faptul ca viata ta de familie a luat-o pe o panta descendenta in ultima vreme si persisti in faza de negare, dar in timp ce tu privesti nepasator, s-ar putea ca micul tau univers sa se dezintegreze cu o viteza ametitoare. Se cere sa-ti schimbi atitudinea vis-a-vis de cei dragi si chiar sa preiei initiativa repararii situatiei de acasa daca n-o face altcineva.
VARSATOR
Sanatate
Ceea ce semeni in Univers luni, vei culege nu mai tarziu de marti sau miercuri. Cu siguranta, cunosti principiile dupa care functioneaza legea atractiei universale si se pare ca, cel putin saptamana aceasta, ti se potriveste manusa. In loc sa te framanti, incearca sa te vizualizezi in contextul potrivit in viitorul apropiat. Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa se intample!
Bani si cariera
Cand nu stii pana unde se-ntinde plapuma, nu risca sa te faci prea comod. Cam acesta pare sa fie mesajul astrelor catre sfarsitul saptamanii. Evita sa faci donatii pentru cauze nobile daca reprezentantilor acestora le lipseste credibilitatea, nu te implica in proiecte care nu prezinta incredere, desi sunt initiate de prietenii tai si nici nu face imprumuturi substantiale. Fii rezervat!
Familie si cuplu
Cel putin in weekend, nevoia constanta de atentie a partenerului atrage un efect complet opus din partea ta, cautand sa-i eviti prezenta si momentele in care te preseaza sa spui lucruri la comanda. Tanjesti dupa o conexiune intelectuala, intr-un plan superior, dar nu reusiti sa va acordati pe aceeasi frecventa. Propune-i sa discutati despre un subiect care va intriga pe amandoi!
PESTI
Sanatate
Cand ti-ai facut ultima oara un control oftalmologic? In cazul in care calitatea vederii a inceput sa scada in ultima vreme sau deja porti ochelari, dar nu ti-ai monitorizat regulat parcursul afectiunii oculare, e cazul sa vizitezi cabinetul specialistului candva la mijlocul saptamanii. Poate ca exista tratamente sau regimuri alimentare care te pot ajuta sa-ti corectezi in timp vederea.
Bani si cariera
Poate superiorii ti-au dat mana libera in anumite privinte, dar nu-ti da dreptul s-o iei pe aratura. Nu e simplu de sesizat care este limita dintre un proiect ingenios, creativ, dar fezabil si unul care nu are aplicabilitate practica. Prin urmare, poate fi destul de complicat joia sau vinerea aceasta sa descoperi viziunea care functioneaza atat in teorie, cat si la fata locului. Ia-o ca o provocare!
Familie si cuplu
Nu doar la inceputul acestei saptamani, dar si in general, este important sa nu le permiti parerilor celorlalti sa dicteze ce anume crezi despre tine insuti sau sa decida care este valoarea ta ca om. Totusi, daca timpul ti-a demonstrat ca poti avea incredere in anumite persoane, merita sa pleci urechea atunci cand iti spun ca ai inceput sa nu te prea mai iei in serios. Ai grija cui dai crezare!
Sursa: Astrodex.ro

BERBEC

Sanatate
Se intampla ceva weekendul acesta, poate chiar sambata, care te determina sa oscilezi intre credinta si tagada. Poate ceea ce simti tu pe interior sau trairile pe care le-a generat o anumita conjunctura in care ai intrat zilele acestea contravin principiilor tale morale sau ideilor avute despre providenta. Tine minte ca mecanismul universal principal este iubirea, restul sunt detalii.
Bani si cariera
Nu esti deloc cooperant atunci cand cineva te sileste sa faci o treaba, te constrange sa folosesti o anumita tehnica sau te conditioneaza sa nu ceri mai mult decat ti se da deja. Asadar, daca sefii, supervizorii sau colegii de munca mai vechi nu-ti respecta libertatea de expresie la inceputul saptamanii, s-ar putea sa nu reactionezi tocmai bine. Canalizeaza-ti nervii in ceva productiv!
Familie si cuplu
Cauti sa-ti imbunatatesti relatia cu copiii sau cu partenerul? Nimic mai simplu! Organizeaza o mini-excursie ad-hoc la inceputul saptamanii, de preferat chiar luni, care sa includa neaparat plimbari lungi in aer liber. Indiferent de numarul petitorilor care roiesc in jurul tau ori al hatarurilor pe care urmaresti sa le faci copiilor, e indicat ca vinerea sa ti-o petreci cu prietenii.

TAUR

Sanatate

Cu Marte in tranzit in Capricorn caruia ii corespunde casa filozofiei tale de viata si in aspect dinamic de careu cu Uranus prezent in Berbec, semn asociat casei subconstientului in horoscopul tau general, se urmareste transformarea ta totala. Te poti trezi marti sau miercuri ca ai intrat in unele situatii complicate din pricina incapatanarii de a persista in tipare de gandire limitante.
Bani si cariera
Fie urmaresti sa demarezi o afacere impreuna cu niste prieteni ori te-ai asociat deja cu ei, cauti sponsori pentru un proiect in care crezi sau cineva se ofera sa te sprijine financiar pentru a realiza un anumit obiectiv, e vital ca in weekendul acesta sa ramai cu capul pe umeri. Fereste-te sa dai un avans ori sa imputernicesti pe cineva sa actioneze in numele tau. Exista riscul sa fii escrocat!
Familie si cuplu
Cat anume esti dispus sa lasi de la tine de dragul prieteniei tale cu unele persoane la care tii mult? Se pune aceasta problema weekendul care vine, probabil in jurul zilei de sambata. Poate e nevoie sa renunti la convingeri personale sau sa sacrifici unele credinte pentru a-i pastra aproape pe unii membrii ai cercului tau de prieteni. Nu va fi usor, dar daca merita, ar fi bine s-o faci!

GEMENI

Sanatate

In intervalul marti-joi, Mercur si Saturn isi dau mana in casa sanatatii fizice din horoscopul tau general. Barbatilor nascuti sub acest semn, dar mai ales acelora trecuti de prima tinerete, le e recomandat sa consulte urologul daca apar semne ca sistemul excretor sau sanatatea organelor reproducatoare lasa de dorit. Doamnele sunt sfatuite sa nu lase afectiunile urinare netratate!
Bani si cariera
In jurul zilelor de marti si miercuri, probabil ca viitorul unor proiecte va atarna de abilitatea ta de a-ti da seama cand e mai bine sa lasi lucrurile sa-si urmeze cursul si momentul in care e cazul sa intervii. De exemplu, daca ai facut investii, poate ar fi bine sa ai rabdare ca ele sa se fructifice, dar daca crezi ca banii nu au fost administrati cum se cuvine, s-ar cere sa nu ramai indiferent.
Familie si cuplu
Intr-un fel sau altul, ceea ce transpare in exterior despre relatia pe care o ai cu partenerul sau legat de viata ta sentimentala la modul general nu e conform cu realitatea, fapt care te preocupa weekendul acesta. Simti ca trebuie sa te lupti cu preconceptiile celorlalti in raport cu un domeniu de viata care n-ar trebui sa-i intereseze deloc. Cauta sa nu alimentezi zvonurile si mai mult!

RAC

Sanatate

Planul sanatatii tale fizice este intens activat perioada aceasta, deci cauta sa renunti, cel putin pentru o perioada, la rasfaturile culinare despre care se stie ca, in cazul tau, nu sunt tocmai indulgente ocazionale. Organul care ar putea avea de suferit cel mai mult zilele acestea, dar in special in weekend, este ficatul care se cere menajat prin mese frugale si alimente sanatoase.
Bani si cariera
De la jumatatea lunii iulie incoace, tranzitul lui Jupiter prin casa finantelor din horoscopul tau general ti-a imbunatatit intr-o mai mica sau mai mare masura situatia financiara, dar poti fi tentat joia sau vinerea aceasta sa te implici in unele scheme de afaceri cel putin dubioase. Poate ai impresia ca vei castiga popularitate sau ca acestea te inspira, dar riscurile sunt prea mari.
Familie si cuplu
In mod normal, te bucura faptul ca partenerul isi asuma rolul de cap al familiei care implica greutati care pe tine, in anumite cazuri, te-ar coplesi cu totul. Dar aceasta calitate nu-i da niciun drept martea si miercurea aceasta de a-si varsa nervii pe tine. Apeleaza la duhul blandetii si dezamorseaza bomba inainte sa explodeze. Provoaca-l sa discute despre ce se intampla la serviciu.

LEU

Sanatate

S-ar putea ca unele dureri reumatice ale articulatiilor genunchilor sau ale incheieturilor mainilor sa te determine sa-ti schimbi planurile de la mijlocul saptamanii, in special daca acestea presupuneau o delegatie sau o deplasare la mare distanta de casa. Probabil ar fi bine sa te lasi pe mana unui maseur care sa te elibereze de tensiunea acumulata in aceste regiuni ale corpului.
Bani si cariera
Dictonul dupa care se deruleaza mai toate activitatile de la serviciu martea si miercurea aceasta pare a fi acela care spune ca Noi muncim, noi nu gandim. Si practica a demonstrat faptul ca acolo unde nu-i cap, vai de picioare. Uneori chiar nu poti sa faci lucrurile ca la carte pentru ca nici situatiile pe care le intalnesti nu apartin unor tipare fixe. Asadar, straduieste-te sa fii flexibil!
Familie si cuplu
S-a format o sezatoare astrala perioada aceasta in casa iubirii si a distractiei din horoscopul tau general si nu prea ai cum sa ignori acest lucru, cel putin luni. Profiti de timpul tau liber flirtand cand ai ocazia si bucurandu-te de hobby-urile tale. Dar se pare ca persoana pe care ai pus ochii nu-ti acorda atentia pe care ti-ai dori-o vinerea aceasta, fapt care te dezamageste. Fii optimist!

FECIOARA

Sanatate

Cel putin saptamana aceasta, nu e de glumit cu problemele circulatorii, mai ales periferice. Asadar, daca te confrunti cu furnicaturi la nivelul mainilor si picioarelor sau nu-ti vezi nicicum incalzite extremitatile, e indicat sa apelezi la remedii naturiste catre sfarsitul saptamanii. Potrivit pozitiilor Lunii si a lui Jupiter din Leu, respectiv Varsator, creste riscul apendicitei zilele acestea.
Bani si cariera
Calitatea muncii tale, cu precadere daca esti implicat in activitati de grup, ar putea avea de suferit joia sau vinerea aceasta din cauza faptului ca unii colegi de munca nu cunosc notiunea de fairplay sau sunt preocupati sa se faca remarcati in detrimentul echipei voastre. Daca poti face ceva in acest sens, actioneaza cat mai repede cu putinta, astfel incat sa nu primiti avertismente.
Familie si cuplu
Evenimentele prefigurate pe plan sentimental in jurul zilelor de marti si miercuri iti ofera indicii despre ce se va intampla in weekend intre tine si partener. Asadar, daca te simti manipulat, nu cadea la sfarsitul saptamanii in capcana scuzelor si a rugamintilor persoanei iubite care spera la o reconciliere. Cand vasul fragil al increderii se sparge, cioburile nu pot fi lipite la loc intotdeauna.

BALANTA

Sanatate

Poate ca uneori ti-ai autoadministrat medicatia dupa ureche si a functionat ori ai luat pastilele care i-au facut bine unui apropiat aflat intr-o situatie similara, dar regula s-ar putea sa nu se aplice si weekendul acesta. In consecinta, inainte de a te supune unor riscuri inutile, gandeste-te daca merita sa mergi la noroc cand vine vorba de sanatatea ta. Da dovada de intelepciune!
Bani si cariera
Nesfarsitele sedinte si brainstorming-uri care au loc catre sfarsitul saptamanii lucratoare s-ar putea sa fie doar praf in ochi si sa nu se clarifice unele aspecte de care depinde bunul mers al activitatilor tale profesionale. Daca ti se pare ca ceilalti colegi de munca se invart in jurul cozii, ia taurul de coarne si spune lucrurilor pe nume. Poate asa te lamuresti ce asteapta de la tine!
Familie si cuplu
Ce atitudini relationale pe care le-ai perceput in cuplul parintilor tai ti-ai promis ca nu le vei adopta in raport cu partenerul de viata? Ar fi bine sa-ti pui aceasta intrebare inca de luni, astfel incat sa nu ti se reproseze de catre persoana iubita ca repeti unele comportamente nocive din familia ta de origine in propriul vostru camin. Cauta mereu sa devii un/o sot/ie mai bun/a.

SCORPION

Sanatate

Poate ca nu de luni, dar incepand cu ziua de marti, ti-ai programat o serie de activitati istovitoare fara a lua in calcul faptul ca mai ai nevoie ocazional de pauze si de timp sa te odihnesti. Daca te expui presiunilor si stresului in mod sistematic, poti ceda fizic sau nervos chiar in mijlocul saptamanii, fapt care te-ar putea costa scump. Incearca sa nu faci lucrurile la modul heirupist!
Bani si cariera
Tine cont ca orice contract pe care-l semnezi, decizie care se ia in cadrul sedintelor ori conversatie purtata la telefon sau prin intermediul mesajelor electronice marti sau miercuri isi va pune amprenta serios pe cat, cum si ce se asteapta de la tine sa produci sau sa livrezi pana la sfarsitul saptamanii. Iar de dat inapoi nici ca se mai pune problema dupa aceste doua zile.
Familie si cuplu
Daca-ti petreci seara de vineri in compania membriilor familiei tale, s-ar putea sa ai senzatia, la un moment dat, ca esti intr-o incapere plina de oameni care te ignora, desi dai semne clare ca te preocupa ceva. Poate ca, in asemenea momente, ar fi indicat sa spui pe sleau ce anume te roade si sa nu mai astepti ca ei sa-ti prinda din zbor mesajele subliminale. Nu-ti face bine sa tii in tine!

SAGETATOR

Sanatate

In perioada cuprinsa intre zilele de marti si joi, teama ca ar putea iesi la iveala secrete care ti-ar afecta viata de cuplu, cea profesionala sau reputatia poate deveni de-a dreptul coplesitoare. Atata timp cat iti asumi trecutul, cu tot cu intamplarile de care nu esti tocmai mandru, nu ai motive sa-ti faci griji cu privire la o posibila deconspirare. Important este sa fii impacat cu tine insuti!
Bani si cariera
De la o vreme incoace, ai inceput sa simti ca banii nu se fac usor, ci necesita o doza mare de maturitate emotionala, rezistenta la stres si, nu in ultimul rand, consecventa. Daca te-ai bazat pana acum pe veniturile realizate din mici comisioane, pariuri, jocuri de noroc sau alte speculatii financiare, norocul te poate parasi la mijlocul saptamanii. Cauta sa te tii departe de cheltuieli!
Familie si cuplu

In weekend, se produce o ciocnire de proportii intre convingerile tale si ale membriilor familiei, semn ca ei se asteapta sa evoluezi intr-o directie, in timp ce tu ai ales un alt culoar de destin. De dragul pastrarii aparentelor sau a armoniei in cadrul caminului, poti alege sa nu dai curs discutiilor in contradictoriu, dar demonstreaza-le ca esti matur si capabil sa decizi pentru tine.

CAPRICORN

Sanatate

Cuvintele te pot ridica sau cobori, dar ce se intampla atunci cand cauti sa pastrezi aparentele si nu-ti gasesti curajul de a spune ceea ce simti? In cazul in care nu reusesti sa treci peste orgoliu, s-ar putea sa afli ca repercusiunile sunt mai serioase decat te-ai fi asteptat. In loc sa persisti intr-o stare de permanenta confuzie, mai bine ceri explicatii si te lamuresti cu privire la unele aspecte.
Bani si cariera
Mai mult ca oricand la mijlocul acestei saptamani, esti cu un pas inaintea celorlalti cand vine vorba de noi modalitati de a-ti suplimenta veniturile si mijloace inedite pentru a genera profit. Neajunsul major este acela ca ai nevoie de persoane care sa-ti inteleaga ideile si care sa se ridice la nivelul viziunii tale pentru a te ajuta sa o pui in practica. Investeste in oameni tineri si creativi!
Familie si cuplu
Probabil ca nu esti pregatit sa accepti faptul ca viata ta de familie a luat-o pe o panta descendenta in ultima vreme si persisti in faza de negare, dar in timp ce tu privesti nepasator, s-ar putea ca micul tau univers sa se dezintegreze cu o viteza ametitoare. Se cere sa-ti schimbi atitudinea vis-a-vis de cei dragi si chiar sa preiei initiativa repararii situatiei de acasa daca n-o face altcineva.

VARSATOR

Sanatate

Ceea ce semeni in Univers luni, vei culege nu mai tarziu de marti sau miercuri. Cu siguranta, cunosti principiile dupa care functioneaza legea atractiei universale si se pare ca, cel putin saptamana aceasta, ti se potriveste manusa. In loc sa te framanti, incearca sa te vizualizezi in contextul potrivit in viitorul apropiat. Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa se intample!
Bani si cariera
Cand nu stii pana unde se-ntinde plapuma, nu risca sa te faci prea comod. Cam acesta pare sa fie mesajul astrelor catre sfarsitul saptamanii. Evita sa faci donatii pentru cauze nobile daca reprezentantilor acestora le lipseste credibilitatea, nu te implica in proiecte care nu prezinta incredere, desi sunt initiate de prietenii tai si nici nu face imprumuturi substantiale. Fii rezervat!
Familie si cuplu
Cel putin in weekend, nevoia constanta de atentie a partenerului atrage un efect complet opus din partea ta, cautand sa-i eviti prezenta si momentele in care te preseaza sa spui lucruri la comanda. Tanjesti dupa o conexiune intelectuala, intr-un plan superior, dar nu reusiti sa va acordati pe aceeasi frecventa. Propune-i sa discutati despre un subiect care va intriga pe amandoi!

PESTI

Sanatate

Cand ti-ai facut ultima oara un control oftalmologic? In cazul in care calitatea vederii a inceput sa scada in ultima vreme sau deja porti ochelari, dar nu ti-ai monitorizat regulat parcursul afectiunii oculare, e cazul sa vizitezi cabinetul specialistului candva la mijlocul saptamanii. Poate ca exista tratamente sau regimuri alimentare care te pot ajuta sa-ti corectezi in timp vederea.
Bani si cariera
Poate superiorii ti-au dat mana libera in anumite privinte, dar nu-ti da dreptul s-o iei pe aratura. Nu e simplu de sesizat care este limita dintre un proiect ingenios, creativ, dar fezabil si unul care nu are aplicabilitate practica. Prin urmare, poate fi destul de complicat joia sau vinerea aceasta sa descoperi viziunea care functioneaza atat in teorie, cat si la fata locului. Ia-o ca o provocare!
Familie si cuplu
Nu doar la inceputul acestei saptamani, dar si in general, este important sa nu le permiti parerilor celorlalti sa dicteze ce anume crezi despre tine insuti sau sa decida care este valoarea ta ca om. Totusi, daca timpul ti-a demonstrat ca poti avea incredere in anumite persoane, merita sa pleci urechea atunci cand iti spun ca ai inceput sa nu te prea mai iei in serios. Ai grija cui dai crezare!

Sursa: Astrodex.ro

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

 

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies