Horoscopul săptămânii 27 Ianuarie- 2 Februarie! Taurii așteaptă o schimbare!

Horoscopul săptămânii 27 Ianuarie- 2 Februarie
Horoscopul săptămânii 27 Ianuarie- 2 Februarie

Previziunile astrologice pentru săptămâna viitoare, 27 Ianuarie - 2 Februarie nu sunt tocmai favorabile pentru nativii tuturor zodiilor. Balanțele vor avea o perioadă dificilă iar Gemenii se pot îndrăgosti.

Horoscopul săptămânal al perioadei 27 Ianuarie- 2 Februarie aduce previziuni pentru nativii tuturor celor doisprezece zodii: berbec, taur, gemeni, rac, leu, Fecioară, Balanță, scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Astfel, zodiile vor avea parte de perioade de cumpănă, de stres la locul de muncă, iar unii nativi se pot îndrăgosti de persoana nepotrivită dacă nu sunt atenți. 


Horoscopul săptămânii 27 Ianuarie- 2 Februarie
Horoscopul săptămânii 27 Ianuarie- 2 Februarie

Horoscopul săptămânii următoare, perioada 27 Ianuarie- 2 Februarie 


Horoscop Berbec 27 Ianuarie- 2 Februarie 

Berbecii  nu au avut tocmai cea mai bună organizare în ultima perioadă, însă pot trece cu ușurintă peste aceste zile mai grele pentru că soarele se arată pe strada lor. Situațiile neplăcute vor începe să se rezolve de la sine, iar toate consecințele vor fi în favoarea berbecilor.

În săptămâna 27 Ianuarie- 2 Februarie singurele probleme vor apărea din punct de vedere financiar pentru că veți fi tras la răspundere pentru o datorie msi veche. 

Citeste si: Eșecul în dragoste în funcție de zodie! Nativii Rac sunt cei mai sensibili, iar Gemenii, nepăsători!

  Horoscop Taur 27 Ianuarie- 2 Februarie

Nativii zodiei Taur pot experimenta o serie de obstacole la nivelul carierei, care pot fi rezolvate dacă veți asculta mai mult ce se întâmplă în jur și veți acționa în consecință. Mai mult decât atât, dacă veți încerca să va abateți de la lege, ați putea intra în bucluc cu organele de control. Aveți grijă la cei pe care îi considerați prieteni pentru că s-ar putea să vă trădeze. 


Horoscop Gemeni 27 Ianuarie- 2 Februarie 

Gemenii  se pot îndrăgosti în perioada următoare, motiv pentru care e important să fiți atenți la intențiile oamenilor pentru a nu fi răniți în dragoste. Săptămâna următoare e important să fiți perseverent la job, sau în căutările unui loc de muncă mai bun pentru că astrele vor complota pentru un eventual succes. 


Horoscop Rac 27 Ianuarie- 2 Februarie 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

În perioada menționată, Racii trebuie să fie deschiși să cunoască oameni noi. Astfel s-ar putea să se ivească noi oportunități și posibilități de avansare. De asemenea, e foarte important să lucrați la propriul ideal profesional pentru că veți simți o ușoară stagnare.

Dacă nu vă aflați intr-o relație, veți avea ocazia de a cunoaște o persoană care vă stârnești interesul.

Citeste si: Zodiile care suferă în luna februarie! Vor fi copleșite de probleme

Horoscop Leu 27 Ianuarie- 2 Februarie 
Pentru Lei această săptămână este propice pentru a învața ceva nou sau pentru a memora o informație de care veți avea nevoie în viitor, ca să vă departajați de restul colegilor de la muncă.

Deocamdată, munca în echipă este cea care vă va ajuta să accedeți în ierarhia profesională și veți fi în centrul atenției, în cadrul grupului.

Horoscop Fecioară 27 Ianuarie- 2 Februarie 

Fecioarele vor avea parte de dezacorduri destul de mari în sânul familiei sau la serviciu și de asta e foarte important să discutați cu oamenii din jurul vostru. Încercați să acceptați și alte păreri și să nu fiți nervoși, răutăcioși sau mânioși. De asemenea, foarte multe dintre lucrurile pe care vi le doriți se pot împlini în perioada imediat următoare.

Horoscop Balanță 27 Ianuarie- 2 Februarie

Balanțele vor trece peste problemele personale, cum ar fi cele de sănătate, dar vor avea parte de dificultăți la locul de muncă, din cauza letargiei resimțită. Mai mult decât atât, dacă va aflați intr-o funcție de conducere, este foarte important să fiți atenți la angajați și la problemele acestora pentru că altfel, nu va merge afacerea. 

Horoscop Scorpion 27 Ianuarie- 2 Februarie

Munca pe care Scorpionii va trebui să o depună, poate părea asiduă uneori, dar la final, va merita. La locul de muncă nivelul de treabă va fi unul ridicat, iar acasă s-ar putea să experimentați stări și trăiri emoționale greu de gestionat. Este bine să apelați la apropiați și să conștientizați că uneori, vulnerabilitatea aduce progres.

Horoscop Săgetător 27 Ianuarie- 2 Februarie 
Săgetatorii trebuie să fie precauți la atitudinea lor față de oamenii din jur, dacă veți fi impulsivi și mârșavi, nu numai că vă veți îndepărta anturajul, dar veți pierde oamenii care vă sfătuiesc cu deciziile importante. Ați putea să întâlniți o persoană care vă stârnește interesul, dar pentru a o păstra, va fi nevoie să vă deschideți în fața ei.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Citeste si: Zodiile pentru care februarie va fi o lună „de foc”

Horoscop Capricorn 27 Ianuarie- 2 Februarie

Pentru Capricorn,  odihna va fi extrem de importantă. Corpul vă dă semnale de alarmă penare trebuie să le ascultați cu atenție, altfel riscați să ajungeți pe patul de spital. Este o perioadă aglomerată în care oamenii au nevoie de voi, iar la locul de muncă lucrurile nu stau tocmai bine, dar sănătatea e pe primul plan și e important să preveniți viitoare problemecare se pot agrava. 

Horoscop Vărsător 27 Ianuarie- 2 Februarie

Vărsătorii sunt, ca de obicei, visători, și visează la schimbări pe care le așteaptă peste noapte. Va trebui să munciți pentru ceea ce vă doriți, chiar dacă nu e recomandat să acționați spontan. Proiectele pe care vi le-ați imaginat se pot materializa cu ușurintă dacă veți forma o echipă cu oamenii voștri de suflet. 

Horoscop Pești 27 Ianuarie- 2 Februarie

Nativii zodiei Pești pot avansa dacă sunt conștienți de oportunitățile care se ivesc pe parcurs. Fie că este vorba despre planul personal sau carieră, totul va funcționa bine, chiar dacă atintrecut prin perioade grele. Trebuie doar să înțelegeți ca mereu este loc de "mai bine" și că oamenii nu sunt Perfecți.

 

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Zodiile pentru care februarie va fi o lună „de foc”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies