Horoscopul saptamanii 4 - 11 mai 2015: Iata ce ti-au pregatit astrele pentru prima saptamana din mai!

Horoscopul saptamanii 4 - 11 mai 2015: Iata ce ti-au pregatit astrele pentru prima saptamana din mai!
Horoscopul saptamanii 4 - 11 mai 2015: Iata ce ti-au pregatit astrele pentru prima saptamana din mai!

Citeste previziunile tale astrologice pentru saptamana 4 – 11 mai 2015.

BERBEC

Incapatanarea ta se pare ca de aceasta data va fi productiva. Vei reusi sa te axezi pe lucrurile principale si, fiind plin de determinare, vei reusi sa obtii exat ce iti doresti. Este o saptamana foarte buna pentru afirmare personala, iar dezinvoltura si coerenta cu care vei vorbi iti va aduce exact aliatii de care aveai nevoie.
Cu sanatatea stai bine, insa e timpul sa iei in calcul un regim de viata mai sanatos.

O dieta sau chiar sa te abonezi la o sala de sport ar fi de dorit.

 

TAUR

Dupa o scurta pauza de la ritmul agitat cu care te-a obisnuit viata, se pare ca te reintorci in valtoarea evenimentelor. In familie te preocupa starea de sanatate a unei rude, insa trebuie sa intelegi ca evolutia unor situatii nu depinde numai si numai de tine.

La locul de munca din nou esti asaltat de proiecte, termene limita, insa vei fi plin de energie si vei lucra cu mult spor.

GEMENI

Saptamana aceasta poarta inscriptionata pe ea un mare ,,nu” la toate ideile care ti-ar putea veni. Vrei sa investesti? Nu o fa! Sectorul banilor este prost aspectat si risti sa pierzi sume importante. Vrei sa incepi o poveste de iubire? Mai ai rabdare putin; timpul s-ar putea sa iti demonstreze ca persoana respectiva nu joaca cinstit.

Vrei sa inchiriezi/vinzi/cumperi un apartament? In cateva zile drumurile se vor deschide si vei avea succes, insa acum, in aceasta saptamana iti recomand sa nu te grabesti pentru ca s-ar putea sa ai incurcaturi cu actele sau cu persoanele care intermediaza tranzactia. Iti va fi testata rabdarea, este adevarat, insa daca reusesti sa iti tii impulsurile sub control vei avea numai de castigat.

RAC

Incepe o saptamana pozitiva.

Ai chef de viata, de distractii, vrei sa te indragostesti si s-ar putea, pe ansamblu, sa fii cu capul in nori. Ai grija totusi sa iti indeplinesti indatoririle de la locul de munca, pentru ca sefii sunt cu ochii pe tine.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

LEU

Incearca sa te abtii de la comentarii.

Oricat ai avea cele mai bune intentii, oricat ai dori sa ii stimulezi pe ceilalti si sa ii sustii moral, totul va fi prost interpretat, mai ales daca te adresezi doamnelor. Nu este o saptamana buna nici pentru negocieri, nici pentru comunicare, insa daca te axezi doar pe munca si activitati de rutina iti vei asigura linistea urmatoarelor zile.

FECIOARA

Familia va reprezenta punctul central al acestei saptamani.

Situatia financiara se imbunatateste si simti cum lucrurile incep sa reintre pe directia normala. Esti plin de energie, plin de ambitie si vise indraznete. Continua tot asa, esti pe drumul cel bun catre evolutia ta personala!

BALANTA

Planeta razboinica a zodiacului,Marte, face aspecte benefice cu semnul tau zodiacal si te sustine tot mai mult! Iata de ce vei simti nevoia profunda sa actionezi, sa te implici in probleme pe care le-ai tot amanat, sperand la o rezolvare ulterioara.

Vremea strategiilor s-a dus, este nevoie sa lasi deoparte declaratiile. Se simte nevoia de a trece de la filosofie la practică, de a crea strategii care sa duca la implinirea obiectivelor, de a iesi din starea meditativă, declarativa si de a intra intr-un proces de constructie.

SCORPION

Se anunta surprize in sectorul financiar. Si nu sunt vesti rele deloc. S-ar putea sa primesti o suma de bani mai mare, fie o donatie sau un ajutor suplimentar.
O prietena te va ajuta sa iti clarifici niste nelamuriri legate de o asociere sau un parteneriat.

SAGETATOR

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Intuitia s-ar putea sa iti joace feste in aceasta saptamana si sa ii vezi pe cei din jur intr-o lumina care nu le este caracteristica. Te rog sa eviti sa cazi in capcana de a-i ,,impopotona” pe ceilalti cu atribute pe care nu le poseda. Ai grija si la minciunile care iti vor fi livrate cu multa nonsalanta, si mai ales nu te lasa manipulat de nimeni si nimic.

CAPRICORN

Te tii tare pe pozitii, esti mai incapatanat ca de obicei, insa aceasta atitudine daca o directionezi spre activitatile pe care le indeplinesti iti poate aduce multe castiguri. Sectorul muncii este foarte frumos aspectat si incepi sa simti, incetul cu incetul, cum se restabileste echilibrul financiar in viata ta.

VARSATOR

Saptamana aceasta se desfasoara pe doua coordonate: imbunatatirea relatiei cu strainatatea si lumea internetului (lumea virtuala) unde poti intalni o persoana interesanta, cu care poti incepe chiar o relatie. Incearca totusi sa faci diferenta intre lumea virtuala si lumea reala, caci risti sa fii prins intr-o poveste care sa nu se concretizeze in plan fizic.

PESTI

Esti incapatatant. Esti sigur de tine, iar atitudinea ta striga ,,aroganta” cu toata forta. Si stii ce? Bine faci! Esti pregatit sa te confrunti cu cei din liga superioara, cu profesionistii, indiferent daca aceasta confrutnare se da in sectorul iubirii, al muncii sau al afacerilor. Atitudinea spune totul si daca vei avea indoieli, cat de mici, privind prestatia ta, atunci de la teama la esec nu este decat un singur pas. Siguranta de sine iti va deschide multe usi saptamana aceasta.

Horoscop oferit de RoAstrolog.com



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies