Horoscopul saptamanii 5 - 11 ianuarie 2011! Afla ce iti rezerva astrele in prima saptamana completa a anului!

Horoscopul saptamanii 5 - 11 ianuarie 2011! Afla ce iti rezerva astrele in prima saptamana completa a anului!
Horoscopul saptamanii 5 - 11 ianuarie 2011! Afla ce iti rezerva astrele in prima saptamana completa a anului!

Iata cum arata horoscopul saptamanii viitoare pentru fiecare zodie: Sananate, bani si cariera, familie si cuplu.

 

BERBEC
Sanatate
Exista riscul ca, dintr-un motiv sau altul, metabolismul sa ti se dea peste cap zilele acestea, in sensul ca se dezechilibreaza procesele catabolice si cele anabolice din organism. Asadar, nu este exclus sa retii toxinele in corp in timp ce substantele nutiritive de care ai nevoie sa se piarda. Cauta sa te odihnesti mai mult weekendul acesta si sa mananci corect pentru a evita surmenarea.
Bani si cariera
Luna Plina de luni leaga sectorul vietii publice, respectiv profesionale de cel al vietii private, semn ca in zilele care urmeaza aspecte ale celor doua domenii de viata care n-ar trebui sa se amestece ajung sa se intrepatrunda, fapt care poate genera tensiuni. Incearca sa lasi chestiunile familiale la pragul biroului si sa nu te preocupe ceea ce se intampla la munca dupa program.
Familie si cuplu
Asa cum am spus, Luna Plina de luni aduce in atentie, printre altele, viata de familie, felul in care relationezi cu cei dragi, dar in special cu familia de origine. Daca atmosferei de acasa ii lipseste armonia si linistea, poate fi nevoie sa schimbi tactica abordata pana acum in acest sector. Da dovada de maturitate emotionala in raport cu apropriatii si asuma-ti responsabilitatile cu curaj.
TAUR
Sanatate
Daca te pomenesti cu dureri de cap in ultima zi a saptamanii, poate si cu transpiratie abundenta si/sau inrosirea fetei, este posibil sa nu te confrunti cu o afectiune localizata excluziv in regiunea capului, ci cu o infectie urinara. Atat medical, cat si astrologic, cele doua segmentele ale corpului sunt strans legate, deci daca te pricopsesti cu disconfort in aceste regiuni, nu-l trece cu vederea.
Bani si cariera
Luna Plina de luni interconecteaza axa comunicarii, mai exact ceea ce gandesti si ceea ce spui, dar si felul in care vezi tu, respectiv cei din jurul tau lucrurile. Astfel, in zilele urmatoare, iti poate fi dificil sa-ti exprimi ideile, oricat de competente si bine documentate ar fi ele, din pricina emotiilor si de teama de a nu fi criticat.
Daca te feresti sa le verbalizezi, poti parea pasiv-agresiv.
Familie si cuplu
Luna Plina de luni isi poate face simtita influenta si in plan familial, social sau sentimental. Poate ca adevarul doare uneori si incerci sa-i scutesti pe cat posibil pe cei dragi de confruntarea cu realitatea, dar daca eviti sa le expui viziunea ta, risti sa pari defensiv, desi n-ai gresit cu nimic.
Oricum ar reactiona, e de dorit sa le deschizi tu ochii si sa nu dea cu capul de pragul de sus.
GEMENI
Sanatate
Astrele se indura de tine saptamana aceasta si cel putin cand vine vorba de acest capitol, iti permit sa rasufli usurat. Nu uita ca abia ai iesit de sub umbra lui Saturn pe casa sanatatii fizice, motiv pentru care te afli inca intr-o perioada de relativa convalescenta.
Unde mai pui faptul ca de sarbatori si in noaptea dintre ani ti-a supus organismul unui test sub presiune.
Menajeaza-te!
Bani si cariera
Luna Plina de luni creeaza o punte de legatura intre resursele financiare, valorile, posesiunile personale si cele ale partenerului, colaboratorilor, asociatilor sau clientilor. Probabil ca sezonul cadourilor a creat o gaura sesizabila in buget, dar taxele, impozitele, facturile sau alte obligatii banesti par sa nu tina cont de acest lucru. Poate fi nevoie sa spargi pusculita zilele acestea.
Familie si cuplu
Din cate se pare, prietenii tai continua sirul iesirilor, petrecerilor si al celorlalte genuri de distractii si saptamana aceasta, punandu-ti la grea incercare buzunarele. Intr-un fel, te deranjeaza faptul ca nu se gandesc la ziua de maine, dar in acelasi timp, ti-ai dori sa iei si tu parte la activitatile lor. Atata timp cat stii cand sa te opresti, n-ai niciun motiv sa nu te alaturi lor.
RAC
Sanatate
Chiar daca Luna Plina de luni nu-si face simtita prezenta in casa sanatatii tale fizice sau psihice, simplul fapt ca are loc in semnul Racului te poate da nitel peste cap. Mai mult, avand in vedere ca starea de spirit iti influenteaza in mare masura tonusul, iti vine greu sa nu raspunzi intr-un fel sau altul energiilor amestecate ale acestor zile. Cauta sa nu te lasi prada tendintei de a dramatiza.
Bani si cariera
Pe fondul Lunii Pline de luni, competitia poate deveni din ce in ce mai acerba saptamana aceasta. Nu este exclus ca atacurile concurentei sa depaseasca sfera profesionala si sa te vizeze personal. Sau cel putin, aceasta este impresia pe care ti-o creeaza. Inainte sa-ti atragi un avertisment din partea conducerii, ar fi indicat sa pui punct acestor sicane care nu-ti fac cinste absolut deloc.
Familie si cuplu
Luna Plina de luni te poate aduce la cutite cu partenerul daca faci din tantar armasar, te dedai santajului emotional, revelandu-i acestuia faptul ca poate nu esti suficient de pregatit, emotional vorbind, pentru ceea ce implica o relatie serioasa. In urmatoarele zile, cauta sa-i demonstrezi ca esti un sprijin de nadejde pentru el/ea si ca poti suporta cu stoicism provocarile vietii de adult.
LEU
Sanatate
Desi ceilalti sunt tentati sa-ti catalogheze nevoia de atentie si afectiune drept o dovada de narcisism, adevarul este ca de ceva vreme incoace duci lipsa apropierii fizice sau sufletesti care nu are nimic de-a face cu egocentrismul. Luna Plina de luni aduce in atentia ta mai abitir ca pana acum acest lucru, semnalandu-ti faptul ca iubirea nu se gaseste doar in exterior, ci si interior.
Bani si cariera
Poate ca ti-ar fi mai usor daca nu te-ai atasa emotional atat de mult de produsul muncii tale si daca n-ai investi, pe langa energie, timp si resurse intelectuale, si sentimente in tot ceea ce faci. Luna Plina de luni isi propune sa te invete sa impui limite in sectorul profesional, astfel incat sa nu mai simti ca pierzi ceva din tine de fiecare data cand predai un proiect. Cauta sa fii echilibrat!
Familie si cuplu
Probabil ca nu vei reusi sa percepi mesajele Lunii Pline de luni inca de la inceputul saptamanii, dar de joi incolo intelegi incetul cu incetul ca nu poti atrage si oferi dragoste asa cum ti-ai dori decat atunci cand esti dispus sa te apreciezi pe tine insuti. Poate ca nu vei ajunge la acest stadiu peste noapte, dar macar incepi sa intelegi de ce anume iubirea nu vine in dozele asteptate de tine.
FECIOARA
Sanatate
Casele sanatatii din horoscopul tau general sunt destul de aglomerate perioada aceasta, iar de la mijlocul saptamanii incolo, s-ar putea sa resimti efectele acestor tranzite. Asadar, de miercuri incepand, te poti regasi intr-o permanenta stare de excitabilitate nervoasa care poate atrage dupa sine fluctuatii de tensiune arteriala. Exercitiile de relaxare se pot dovedi de un real ajutor acum.
Bani si cariera
Luna Plina de luni te avertizeaza ca ai cam uitat de planurile de viitor de ceva vreme incoace si ca ar fi cazul sa-ti concentrezi atentia in directia lor. Nu neaga nimeni c-ai avut obligatii de sarbatori fata de cel drag ori cei mici, dar oricat de solicitante au fost financiar vorbind, e nevoie de o infuzie de capital in planurile tale pe termen lung. Vezi ce e de facut in aceasta privinta!
Familie si cuplu
Luna Plina de luni creeaza o discrepanta intre felul in care ti-ai dori tu sa-si manifeste partenerul afectiunea si modul in care alege el/ea sa te iubeasca, dar si intre viziunea ta despre voi doi in viitor si realitatea acestei perioade. Aceste zile te predispun la crize de gelozie si posesivitate, dar daca dai dovada de o atitudine calculata de Fecioara, poti depasi momentele critice cu succes.
BALANTA
Sanatate
Poate ca in ultima perioada nu te-ai odihnit suficient, iar sarbatorile nu ti-au prea permis sa ai un program regulat, fapt care-ti pune sistemul imunitar in piuneze weekendul acesta. Propune-ti sa revii la obiceiurile tale alimentare obisnuite si sa-ti impui un stil de viata ordonat, caci altfel risti sa pasesti in prima saptamana a acestui an cu stangul. Cauta sa fii disciplinat cu organismul tau.
Bani si cariera
Ca si in cazul Berbecilor, Luna Plina de luni creeaza o punte de legatura intre cariera si familie, cu mentiunea ca, in cazul tau, efectele se vad in sfera vietii publice si profesionale. In zilele care urmeaza, este de dorit sa impaci si capra si varza, chiar daca poate fi nevoie sa faci compromisuri pe plan personal. Decat sa nu te remarci pe niciun plan, mai bine excelezi intr-un domeniu!
Familie si cuplu
Se asteapta de la tine sa fii stalpul casei pe care sa se sprijine toti cei dragi in momentele de rastriste, fapt care te poate predispune sa refulezi in munca si sa cauti implinirea sufleteasca in aprecierile sefilor. Desi asteptarile celor dragi in ceea ce te priveste sunt mari, nu considera ca te transforma in cal de posta. Daca au pretentii de la tine inseamna ca stiu de ce anume esti capabil.
SCORPION
Sanatate
Cu ocazia Lunii Pline de luni, e posibil ca mesajele tale sa nu fie receptionate corect ori modul in care le verbalizezi sa nu coincida cu forma pe care ai intentionat sa le-o dai. In orice caz, cert e ca nu ti-e straina puterea cuvintelor si chiar ajungi sa o simti pe propria piele. E adevarat ca ceea ce e spus e bun spus si nu mai ai ce face, dar poate ca situatia nu este atat de grava pe cat pare.
Bani si cariera
Pe fondul Lunii Pline de luni, poti parea radical si intransigent si atunci cand incerci sa-i menajezi pe ceilalti si sa lasi loc de "buna ziua". In consecinta, poate ar fi mai bine sa-ti exprimi prin fapte si nu vorbe viziunea si ideile, astfel incat sa nu-i lezezi pe colegii de munca. Altfel, risti sa generezi tensiune in mediul profesional, creandu-ti si tie un deserviciu.
Familie si cuplu
Poti da cu bata-n balta si in conversatiile cu cei dragi, dar in special cu fratii si/sau surorile ori vecinii, desi ultimul lucru pe care ti l-ai dori este acela de a-i indeparta de tine. Intentiile tale sunt bune, dar modul in care le expui nu reflecta acest lucru. E clar ca folosesti cinismul si ironia pe post de mecanisme de aparare, dar ii poti respinge si pe cei care-ti vor binele daca exagerezi.
SAGETATOR
Sanatate
Astrele par sa fi cazut de acord ca Luna Plina de luni te supune la suficiente probe saptamana aceasta incat sa nu mai fie nevoie sa-ti rezerve provocari si la acest capitol. Parca ti s-a mai usurat sufletul de cand Saturn a parasit Scorpionul, dar nu inseamna c-ar fi intelept sa-ti disipezi energia in toate directiile. Nu te pripi si acorda-ti timp pentru a reveni intr-o forma de zile mari.
Bani si cariera
Luna Plina de luni exercita presiune in regiunea banilor, fapt care te pune in dificultate, dat fiind ca sezonul cadourilor nu s-a sfarsit de mult timp. Colac peste pupaza, se mai ivesc si tentatii la orizont care-ti testeaza capacitatea de a rezista cheltuielilor. Gandeste-te daca-ti lipseste intr-adevar ceva sau nu cumva ceea ce-ti doresti tu nu poate fi achizitionat din niciun magazin.
Familie si cuplu
Luna Plina de luni te provoca sa gasesti reteta echilibrului pe plan sentimental. Astfel, isi propune sa te invete care este dozajul perfect cand vine vorba de a oferi, respectiv a primi afectiune, cu scopul de a te lamuri cand anume asteptarile tale sunt intemeiate sau nu. Nu te astepta ca preparatul sa fie un succes inca de la prima incercare, dar persevereaza pana-ti iese.
CAPRICORN
Sanatate
Zodia nasterii tale este cel de-al doilea semn aflat in colimatorul Lunii Pline de luni. Desi nu-ti afecteaza sanatatea fizica si nu-ti pune in pericol echilibrul interior, se arata totusi la orizont o saptamana destul de zbuciumata. Multumita firii tale rationale, ai toate sansele sa supravietuiesti onorabil acestui eveniment astral, desi nu este exclus sa te sifoneze nitel toata aceasta tensiune.
Bani si cariera
Nu-i usor sa gasesti numitorul comun intre tine si asociatii, colaboratorii sau clientii tai zilele acestea, dat fiind ca asteptarile ori cererile lor iti par cel putin puerile. Straduieste-te sa vezi lucrurile din perspectiva lor si poate reusesti sa-ti dai seama ce urmaresc cu adevarat. Chiar daca nu-i usor, foloseste-te de aceasta strategie pentru a te acorda pe frecventa lor. Fii maleabil!
Familie si cuplu
Luna Plina de luni poate scoate la iveala diferentele dintre tine si partener, cu mentiunea ca felul in care manageriezi aceasta situatie se va reflecta in atmosfera de acasa. Invata de la partener sa te lasi ghidat de glasul inimii in anumite circumstante si preda-i, la randul tau, celui drag lectia asumarii elegante a responsabilitatilor. In acest fel, evitati sa veti pune piedici unul celuilalt.
VARSATOR
Sanatate
Se stie ca esti genul de persoana pentru care spiritul de echipa primeaza in fata individualitatii, dar Luna Plina de luni iti atrage atentia asupra faptului ca tinzi sa te confunzi cu cercul de prieteni fara a-ti mai celebra propria unicitate. Poate ar fi cazul sa te intrebi daca prietenii tai vad dincolo de faptul ca esti un amic de nadejde si te apreciaza pentru cine esti tu cu adevarat.
Bani si cariera
Poate ca nu mai crezi ca ceea ce faci pe plan profesional contribuie la progresul companiei in cadrul careia activezi sau al domeniului in care profesezi. Nu e exclus sa-ti displaca sarcinile primite in ultima vreme, fapt pe care nu te sfiesti sa-l semnalezi in sedintele de saptamana aceasta. Inainte sa actionezi, gandeste-te ca Luna Plina de luni iti poate distorsiona perspectiva!
Familie si cuplu
In a doua parte a saptamanii, poti cataloga pripit nevoia partenerului de a i se acorda atentie drept o dovada de narcisism. Poate ca asa intelege el/ea sa compenseze lipsa iubirii de sine, cerand cu insistenta dovezi de afectiune. In loc sa profiti de orice prilej de a evada de acasa, cauta sa-i satisfaci acest mic hatar. Nu-i ascunde insa faptul ca doar el/ea isi poate vindeca acest complex.
PESTI
Sanatate
In a doua jumatate a saptamanii, Luna activeaza planetele care-ti tranziteaza perioada aceasta casa sanatatii fizice, dar si pe cea a subconstientului. Toate starile care te incearca pana in weekend se traiesc la intensitate maxima, fapt care-si poate pune amprenta serios pe echilibrul tau emotional. Acum te poti folosi de darul tau cel mai de pret, acela de a te lasa purtat de val.
Bani si cariera
Victima colaterala a confruntarii lansate de Luna Plina de luni intre dorintele de moment si planurile pe termen lung pare sa fie stabilitatea ta financiara. Pentru a-ti justifica nevoia de a investi in tabieturi sau atentii pentru copii si partener, incerci sa te convingi ca viitorul mai poate astepta. Ai grija sa nu alergi dupa doi iepuri si sa sfarsesti prin a nu-l prinde pe niciunul!
Familie si cuplu
Pe fondul Lunii Pline de luni, risca sa intre in contradictie viata ta sociala si sentimentala. Poate fi dificil sa te imparti intre prieteni si partener, mai ales daca intervin tensiuni intre aceia care ti-au fost mereu alaturi si acela/aceea de care te-ai indragostit irecuperabil. Tine minte ca adevarul e intotdeauna la mijloc, motiv pentru care nu e bine sa le dai crezare unora in defavoarea altora.
Astrolog Anca Simina Martin
Horoscop oferit de Astrodex.ro.

BERBEC

Sanatate


Exista riscul ca, dintr-un motiv sau altul, metabolismul sa ti se dea peste cap zilele acestea, in sensul ca se dezechilibreaza procesele catabolice si cele anabolice din organism. Asadar, nu este exclus sa retii toxinele in corp in timp ce substantele nutiritive de care ai nevoie sa se piarda. Cauta sa te odihnesti mai mult weekendul acesta si sa mananci corect pentru a evita surmenarea.

Bani si cariera

Luna Plina de luni leaga sectorul vietii publice, respectiv profesionale de cel al vietii private, semn ca in zilele care urmeaza aspecte ale celor doua domenii de viata care n-ar trebui sa se amestece ajung sa se intrepatrunda, fapt care poate genera tensiuni. Incearca sa lasi chestiunile familiale la pragul biroului si sa nu te preocupe ceea ce se intampla la munca dupa program.

Familie si cuplu

Asa cum am spus, Luna Plina de luni aduce in atentie, printre altele, viata de familie, felul in care relationezi cu cei dragi, dar in special cu familia de origine. Daca atmosferei de acasa ii lipseste armonia si linistea, poate fi nevoie sa schimbi tactica abordata pana acum in acest sector. Da dovada de maturitate emotionala in raport cu apropriatii si asuma-ti responsabilitatile cu curaj.

TAUR

Sanatate


Daca te pomenesti cu dureri de cap in ultima zi a saptamanii, poate si cu transpiratie abundenta si/sau inrosirea fetei, este posibil sa nu te confrunti cu o afectiune localizata excluziv in regiunea capului, ci cu o infectie urinara. Atat medical, cat si astrologic, cele doua segmentele ale corpului sunt strans legate, deci daca te pricopsesti cu disconfort in aceste regiuni, nu-l trece cu vederea.

Bani si cariera

Luna Plina de luni interconecteaza axa comunicarii, mai exact ceea ce gandesti si ceea ce spui, dar si felul in care vezi tu, respectiv cei din jurul tau lucrurile. Astfel, in zilele urmatoare, iti poate fi dificil sa-ti exprimi ideile, oricat de competente si bine documentate ar fi ele, din pricina emotiilor si de teama de a nu fi criticat. Daca te feresti sa le verbalizezi, poti parea pasiv-agresiv.

Familie si cuplu

Luna Plina de luni isi poate face simtita influenta si in plan familial, social sau sentimental. Poate ca adevarul doare uneori si incerci sa-i scutesti pe cat posibil pe cei dragi de confruntarea cu realitatea, dar daca eviti sa le expui viziunea ta, risti sa pari defensiv, desi n-ai gresit cu nimic. Oricum ar reactiona, e de dorit sa le deschizi tu ochii si sa nu dea cu capul de pragul de sus.

GEMENI

Sanatate


Astrele se indura de tine saptamana aceasta si cel putin cand vine vorba de acest capitol, iti permit sa rasufli usurat. Nu uita ca abia ai iesit de sub umbra lui Saturn pe casa sanatatii fizice, motiv pentru care te afli inca intr-o perioada de relativa convalescenta. Unde mai pui faptul ca de sarbatori si in noaptea dintre ani ti-a supus organismul unui test sub presiune. Menajeaza-te!

Bani si cariera

Luna Plina de luni creeaza o punte de legatura intre resursele financiare, valorile, posesiunile personale si cele ale partenerului, colaboratorilor, asociatilor sau clientilor. Probabil ca sezonul cadourilor a creat o gaura sesizabila in buget, dar taxele, impozitele, facturile sau alte obligatii banesti par sa nu tina cont de acest lucru. Poate fi nevoie sa spargi pusculita zilele acestea.

Familie si cuplu

Din cate se pare, prietenii tai continua sirul iesirilor, petrecerilor si al celorlalte genuri de distractii si saptamana aceasta, punandu-ti la grea incercare buzunarele. Intr-un fel, te deranjeaza faptul ca nu se gandesc la ziua de maine, dar in acelasi timp, ti-ai dori sa iei si tu parte la activitatile lor. Atata timp cat stii cand sa te opresti, n-ai niciun motiv sa nu te alaturi lor.

RAC

Sanatate


Chiar daca Luna Plina de luni nu-si face simtita prezenta in casa sanatatii tale fizice sau psihice, simplul fapt ca are loc in semnul Racului te poate da nitel peste cap. Mai mult, avand in vedere ca starea de spirit iti influenteaza in mare masura tonusul, iti vine greu sa nu raspunzi intr-un fel sau altul energiilor amestecate ale acestor zile. Cauta sa nu te lasi prada tendintei de a dramatiza.

Bani si cariera

Pe fondul Lunii Pline de luni, competitia poate deveni din ce in ce mai acerba saptamana aceasta. Nu este exclus ca atacurile concurentei sa depaseasca sfera profesionala si sa te vizeze personal. Sau cel putin, aceasta este impresia pe care ti-o creeaza. Inainte sa-ti atragi un avertisment din partea conducerii, ar fi indicat sa pui punct acestor sicane care nu-ti fac cinste absolut deloc.

Familie si cuplu

Luna Plina de luni te poate aduce la cutite cu partenerul daca faci din tantar armasar, te dedai santajului emotional, revelandu-i acestuia faptul ca poate nu esti suficient de pregatit, emotional vorbind, pentru ceea ce implica o relatie serioasa. In urmatoarele zile, cauta sa-i demonstrezi ca esti un sprijin de nadejde pentru el/ea si ca poti suporta cu stoicism provocarile vietii de adult.

LEU

Sanatate


Desi ceilalti sunt tentati sa-ti catalogheze nevoia de atentie si afectiune drept o dovada de narcisism, adevarul este ca de ceva vreme incoace duci lipsa apropierii fizice sau sufletesti care nu are nimic de-a face cu egocentrismul. Luna Plina de luni aduce in atentia ta mai abitir ca pana acum acest lucru, semnalandu-ti faptul ca iubirea nu se gaseste doar in exterior, ci si interior.

Bani si cariera

Poate ca ti-ar fi mai usor daca nu te-ai atasa emotional atat de mult de produsul muncii tale si daca n-ai investi, pe langa energie, timp si resurse intelectuale, si sentimente in tot ceea ce faci. Luna Plina de luni isi propune sa te invete sa impui limite in sectorul profesional, astfel incat sa nu mai simti ca pierzi ceva din tine de fiecare data cand predai un proiect. Cauta sa fii echilibrat!

Familie si cuplu

Probabil ca nu vei reusi sa percepi mesajele Lunii Pline de luni inca de la inceputul saptamanii, dar de joi incolo intelegi incetul cu incetul ca nu poti atrage si oferi dragoste asa cum ti-ai dori decat atunci cand esti dispus sa te apreciezi pe tine insuti. Poate ca nu vei ajunge la acest stadiu peste noapte, dar macar incepi sa intelegi de ce anume iubirea nu vine in dozele asteptate de tine.

FECIOARA

Sanatate


Casele sanatatii din horoscopul tau general sunt destul de aglomerate perioada aceasta, iar de la mijlocul saptamanii incolo, s-ar putea sa resimti efectele acestor tranzite. Asadar, de miercuri incepand, te poti regasi intr-o permanenta stare de excitabilitate nervoasa care poate atrage dupa sine fluctuatii de tensiune arteriala. Exercitiile de relaxare se pot dovedi de un real ajutor acum.

Bani si cariera

Luna Plina de luni te avertizeaza ca ai cam uitat de planurile de viitor de ceva vreme incoace si ca ar fi cazul sa-ti concentrezi atentia in directia lor. Nu neaga nimeni c-ai avut obligatii de sarbatori fata de cel drag ori cei mici, dar oricat de solicitante au fost financiar vorbind, e nevoie de o infuzie de capital in planurile tale pe termen lung. Vezi ce e de facut in aceasta privinta!

Familie si cuplu

Luna Plina de luni creeaza o discrepanta intre felul in care ti-ai dori tu sa-si manifeste partenerul afectiunea si modul in care alege el/ea sa te iubeasca, dar si intre viziunea ta despre voi doi in viitor si realitatea acestei perioade. Aceste zile te predispun la crize de gelozie si posesivitate, dar daca dai dovada de o atitudine calculata de Fecioara, poti depasi momentele critice cu succes.

BALANTA

Sanatate


Poate ca in ultima perioada nu te-ai odihnit suficient, iar sarbatorile nu ti-au prea permis sa ai un program regulat, fapt care-ti pune sistemul imunitar in piuneze weekendul acesta. Propune-ti sa revii la obiceiurile tale alimentare obisnuite si sa-ti impui un stil de viata ordonat, caci altfel risti sa pasesti in prima saptamana a acestui an cu stangul. Cauta sa fii disciplinat cu organismul tau.

Bani si cariera

Ca si in cazul Berbecilor, Luna Plina de luni creeaza o punte de legatura intre cariera si familie, cu mentiunea ca, in cazul tau, efectele se vad in sfera vietii publice si profesionale. In zilele care urmeaza, este de dorit sa impaci si capra si varza, chiar daca poate fi nevoie sa faci compromisuri pe plan personal. Decat sa nu te remarci pe niciun plan, mai bine excelezi intr-un domeniu!

Familie si cuplu

Se asteapta de la tine sa fii stalpul casei pe care sa se sprijine toti cei dragi in momentele de rastriste, fapt care te poate predispune sa refulezi in munca si sa cauti implinirea sufleteasca in aprecierile sefilor. Desi asteptarile celor dragi in ceea ce te priveste sunt mari, nu considera ca te transforma in cal de posta. Daca au pretentii de la tine inseamna ca stiu de ce anume esti capabil.

SCORPION

Sanatate


Cu ocazia Lunii Pline de luni, e posibil ca mesajele tale sa nu fie receptionate corect ori modul in care le verbalizezi sa nu coincida cu forma pe care ai intentionat sa le-o dai. In orice caz, cert e ca nu ti-e straina puterea cuvintelor si chiar ajungi sa o simti pe propria piele. E adevarat ca ceea ce e spus e bun spus si nu mai ai ce face, dar poate ca situatia nu este atat de grava pe cat pare.

Bani si cariera

Pe fondul Lunii Pline de luni, poti parea radical si intransigent si atunci cand incerci sa-i menajezi pe ceilalti si sa lasi loc de "buna ziua". In consecinta, poate ar fi mai bine sa-ti exprimi prin fapte si nu vorbe viziunea si ideile, astfel incat sa nu-i lezezi pe colegii de munca. Altfel, risti sa generezi tensiune in mediul profesional, creandu-ti si tie un deserviciu.

Familie si cuplu

Poti da cu bata-n balta si in conversatiile cu cei dragi, dar in special cu fratii si/sau surorile ori vecinii, desi ultimul lucru pe care ti l-ai dori este acela de a-i indeparta de tine. Intentiile tale sunt bune, dar modul in care le expui nu reflecta acest lucru. E clar ca folosesti cinismul si ironia pe post de mecanisme de aparare, dar ii poti respinge si pe cei care-ti vor binele daca exagerezi.

SAGETATOR

Sanatate


Astrele par sa fi cazut de acord ca Luna Plina de luni te supune la suficiente probe saptamana aceasta incat sa nu mai fie nevoie sa-ti rezerve provocari si la acest capitol. Parca ti s-a mai usurat sufletul de cand Saturn a parasit Scorpionul, dar nu inseamna c-ar fi intelept sa-ti disipezi energia in toate directiile. Nu te pripi si acorda-ti timp pentru a reveni intr-o forma de zile mari.

Bani si cariera

Luna Plina de luni exercita presiune in regiunea banilor, fapt care te pune in dificultate, dat fiind ca sezonul cadourilor nu s-a sfarsit de mult timp. Colac peste pupaza, se mai ivesc si tentatii la orizont care-ti testeaza capacitatea de a rezista cheltuielilor. Gandeste-te daca-ti lipseste intr-adevar ceva sau nu cumva ceea ce-ti doresti tu nu poate fi achizitionat din niciun magazin.

Familie si cuplu

Luna Plina de luni te provoca sa gasesti reteta echilibrului pe plan sentimental. Astfel, isi propune sa te invete care este dozajul perfect cand vine vorba de a oferi, respectiv a primi afectiune, cu scopul de a te lamuri cand anume asteptarile tale sunt intemeiate sau nu. Nu te astepta ca preparatul sa fie un succes inca de la prima incercare, dar persevereaza pana-ti iese.

CAPRICORN

Sanatate


Zodia nasterii tale este cel de-al doilea semn aflat in colimatorul Lunii Pline de luni. Desi nu-ti afecteaza sanatatea fizica si nu-ti pune in pericol echilibrul interior, se arata totusi la orizont o saptamana destul de zbuciumata. Multumita firii tale rationale, ai toate sansele sa supravietuiesti onorabil acestui eveniment astral, desi nu este exclus sa te sifoneze nitel toata aceasta tensiune.

Bani si cariera

Nu-i usor sa gasesti numitorul comun intre tine si asociatii, colaboratorii sau clientii tai zilele acestea, dat fiind ca asteptarile ori cererile lor iti par cel putin puerile. Straduieste-te sa vezi lucrurile din perspectiva lor si poate reusesti sa-ti dai seama ce urmaresc cu adevarat. Chiar daca nu-i usor, foloseste-te de aceasta strategie pentru a te acorda pe frecventa lor. Fii maleabil!

Familie si cuplu

Luna Plina de luni poate scoate la iveala diferentele dintre tine si partener, cu mentiunea ca felul in care manageriezi aceasta situatie se va reflecta in atmosfera de acasa. Invata de la partener sa te lasi ghidat de glasul inimii in anumite circumstante si preda-i, la randul tau, celui drag lectia asumarii elegante a responsabilitatilor. In acest fel, evitati sa veti pune piedici unul celuilalt.

VARSATOR

Sanatate


Se stie ca esti genul de persoana pentru care spiritul de echipa primeaza in fata individualitatii, dar Luna Plina de luni iti atrage atentia asupra faptului ca tinzi sa te confunzi cu cercul de prieteni fara a-ti mai celebra propria unicitate. Poate ar fi cazul sa te intrebi daca prietenii tai vad dincolo de faptul ca esti un amic de nadejde si te apreciaza pentru cine esti tu cu adevarat.

Bani si cariera

Poate ca nu mai crezi ca ceea ce faci pe plan profesional contribuie la progresul companiei in cadrul careia activezi sau al domeniului in care profesezi. Nu e exclus sa-ti displaca sarcinile primite in ultima vreme, fapt pe care nu te sfiesti sa-l semnalezi in sedintele de saptamana aceasta. Inainte sa actionezi, gandeste-te ca Luna Plina de luni iti poate distorsiona perspectiva!

Familie si cuplu

In a doua parte a saptamanii, poti cataloga pripit nevoia partenerului de a i se acorda atentie drept o dovada de narcisism. Poate ca asa intelege el/ea sa compenseze lipsa iubirii de sine, cerand cu insistenta dovezi de afectiune. In loc sa profiti de orice prilej de a evada de acasa, cauta sa-i satisfaci acest mic hatar. Nu-i ascunde insa faptul ca doar el/ea isi poate vindeca acest complex.

PESTI

Sanatate


In a doua jumatate a saptamanii, Luna activeaza planetele care-ti tranziteaza perioada aceasta casa sanatatii fizice, dar si pe cea a subconstientului. Toate starile care te incearca pana in weekend se traiesc la intensitate maxima, fapt care-si poate pune amprenta serios pe echilibrul tau emotional. Acum te poti folosi de darul tau cel mai de pret, acela de a te lasa purtat de val.

Bani si cariera

Victima colaterala a confruntarii lansate de Luna Plina de luni intre dorintele de moment si planurile pe termen lung pare sa fie stabilitatea ta financiara. Pentru a-ti justifica nevoia de a investi in tabieturi sau atentii pentru copii si partener, incerci sa te convingi ca viitorul mai poate astepta. Ai grija sa nu alergi dupa doi iepuri si sa sfarsesti prin a nu-l prinde pe niciunul!

Familie si cuplu

Pe fondul Lunii Pline de luni, risca sa intre in contradictie viata ta sociala si sentimentala. Poate fi dificil sa te imparti intre prieteni si partener, mai ales daca intervin tensiuni intre aceia care ti-au fost mereu alaturi si acela/aceea de care te-ai indragostit irecuperabil. Tine minte ca adevarul e intotdeauna la mijloc, motiv pentru care nu e bine sa le dai crezare unora in defavoarea altora.

Astrolog Anca Simina Martin
Horoscop oferit de Astrodex.ro.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

 

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies