Horoscopul vrajitoarelor care dateaza din 1547! Blestemul ascuns al fiecarei zodii

Horoscopul vrajitoarelor care dateaza din 1547! Blestemul ascuns al fiecarei zodii
Horoscopul vrajitoarelor care dateaza din 1547! Blestemul ascuns al fiecarei zodii

Se spune că fiecare persoană poartă cu ea un blestem al sorţii, care mai devreme sau mai târziu se răsfrânge asupra vieţii. Deşi nu este clar de unde provine acest blestem şi cu ce scop are loc, el diferă de la zodie la zodie şi poate fi interpretat în mai multe moduri. Află ce blestem ascunde fiecare semn zodiacal în parte!

Horoscopul vrajitoarelor care dateaza din 1547! Blestemul ascuns al fiecarei zodii

 

Rac

Semnul Rac ascunde o sensibilitate ieşită din comun, o trăsătură de caracter care, în ciuda aparenţelor, nu îl favorizează. Blestemul său este să fie atât de sensibil şi de naiv, mai ales în iubire, încât va deveni o persoană foarte uşor de rănit şi de dezamăgit.

Citeste si: HOROSCOP URANIA pentru perioada 19 – 25 ianuarie 2019. Soarele și Mercur vor intra în zodia Vărsătorului. Nativii care vor avea trăiri intense în plan sexual

 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Leu

Deşi este o persoană puternică, care stârneşte admiraţia pe oriunde ar merge, nativul Leu are o suferinţă interioară.

Este blestemat pe vecie să aibă ghinion în dragoste. Poate unii îşi vor găsi partenerul, însă majoritatea vor avea parte de poveşti de dragoste neîmpărtăşite sau care se vor încheia mult prea devreme.

 

Fecioară

În ciuda perfecţionismului său dus la extrem, Fecioara este o persoană înţelegătoare, un om pe care te poţi baza atât la bine, cât şi la rău.

Nici despre Fecioară nu se poate spune că are mult noroc în dragoste, însă blestemul său nu este legat de ghinion pe plan sentimental. Toată viaţa, o Fecioară va fi nevoită să îndure incapacitatea celorlalţi de a fi precum ea, de a reuşi să ajungă la un nivel înalt.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Horoscopul CARIEREI 2019. Schimbări financiare pentru multe zodii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies