Horoscopul weekendului. Cine va avea zile agitate?

Horoscopul weekendului. Cine va avea zile agitate?
Horoscopul weekendului. Cine va avea zile agitate?

Afla de la noi horoscopul weekendului care iti va spune cum vei sta cu dragostea, sanatatea, banii ori cariera.

Horoscopul weekendului. Cine va avea zile agitate? Afla de la noi horoscopul weekendului care iti va spune cum vei sta cu dragostea, sanatatea, banii ori cariera.

Horoscopul weekendului 13-14 august

Berbec

Oricat de mult ti-ai dori sa te relaxezi in acest weekend, nu vei reusi. Vei avea prea multe pe cap si prea multe probleme nerezolvate care sa te preseze astfel ca nu vei putea sa te relaxezi deloc.

Horoscopul weekendului. Cine va avea zile agitate?
Horoscopul weekendului. Cine va avea zile agitate?[Sursa foto: PixaBay]

Taur

Vei cunoaste oameni noi in acest weekend. Si este perfect normal sa se intample asta, avand in vedere cat de mult ai iesit in ultima perioada prin oras si continui sa o faci. O sa fie un weekend vesel, cu multe bucurii.

Gemeni

Profita de timpul liber pe care il vei avea in acest weekend si relaxeaza-te complet.

Fa acel shopping pe care il doreai de mult, iesi la terasa cu fetele, citeste o carte buna. Este timpul sa fii fericita.

Rac

Ai grija la ceea ce mananci. Nu iti strica o supa si un ceai, pentru o digestie mai buna. Daca vei continua cu pizza si burgeri, cel mai probabili ti vei petrece weekendul in casa cu pastile de stomac si digestie.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Leu

Esti foarte emotionata pentru toate acele oportunitati care te asteapta. Si este perfect normal sa te simti asa. Nu uita insa ca trebuie sa te bucuri de ele, nu sa te stresezi. Incearca sa fii un pic mai organizata si mai bine pregatita pentru ceea ce urmeaza.

Leu

Viata ta amoroasa va avea de suferit in acest weekend. In loc sa va bucurati de 2 zile calde la plaja, voi veti sta in casa sa va certati. Daca tot aveti atat de multe de discutat, incercati macar sa va concentrati pe discutii constructive, din care sa iasa solutii.

Balanta

Daca vei continua in acelasi ritm, in care ceri atat de multe de la cei apropiati, vei sfarsi in a-i indeparta de tine.

Ar trebui sa dai dovada de mai multa intelegere la adresa lor si sa te mai calmezi putin.

Scorpion

Te descurci foarte bine financiar si te bucuri de un surplus pe care ar trebui, o parte sa il economisesti, o parte sa il cheltui in acest weekend cu cei dragi. Ce poate fi mai frumos decat o seara de cinema urmata de o plimbare in natura, urmata apoi de o cina romantica.

Horoscopul weekendului. Cine va avea zile agitate?
Horoscopul weekendului. Cine va avea zile agitate?[Sursa foto: PixaBay]

Sagetator

Este weekendul perfect sa reiei acele legaturi mai vechi. Fostii tai prieteni, desi nu ai mai vorbit de ceva timp cu ei, sunt oameni buni care iti vor binele si ar trebui sa te gandesti serios la o consolidare a relatiilor.

Citește și: Ce avere are, de fapt, Dan Puric: „Mergem la bancă să arăt conturile”. Actorul a dezvăluit ce a făcut în paralel cu teatrul- kanald.ro

Citește și: TEST IQ: Ecuația care poate fi rezolvată doar de genii în 10 secunde- stirilekanald.ro

Capricorn

Vei avea parte de un sfarsit de saptamana agitat. Ar trebui sa te inarmezi cu rabdare, pentru ca vei avea nevoie din plin. Incearca sa te controlezi si sa nu explodezi, desi tu simti asta din plin. Exista insa metode mai constructive de a gestiona situatia.

Varsator

Ai asteptat atat de mult acea veste si iata ca in sfarsit apare. Incearca totusi sa nu te entuziasmezi prea tare. Discretia este cuvantul cheie in acest weeked.

Pesti

Astrele sunt favorabile tie in acest weekend si vei excela din punct de vedere financiar si amoros. Este tot ce ai nevoie ca sa te bucuri de weekendul ce urmeaza. Nu uita sa imortalizezi momentele cu poze si filmari. Merita pastrate.

Citeste si: Horoscop chinezesc din 12 august 2022. Nativul Tigru ia decizii care îi schimbă destinul

Citeste si: 5 zodii care adoră să flirteze



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Gina Bradea, sfaturi în bucătărie! Care este diferența dintre gem și dulceață? „Dulceața este un produs de lux, pe care nu îl mâncăm zilnic. Are foarte mult zahăr, e bombă calorică.”

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Drama neștiută a actriței Ileanei Stana Ionescu! Coșmarul casei din Pipera: ”Au furat și au plecat”

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

Alexandra se sărută cu Gagea, dar plânge pentru Patrick! Aflați cum va reacționa Gagea și ce se va întâmpla în Casa iubirii, marți, 2 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies