Horoscopul zilnic de Joi, 5 martie 2020. O zodie va avea parte de un MARE necaz!

Horoscopul zilnic de Joi, 5 martie 2020. O zodie va avea parte de un MARE necaz!
Horoscopul zilnic de Joi, 5 martie 2020. O zodie va avea parte de un MARE necaz!

Horoscopul zilnic aduce în prim plan previziuni astrale pentru nativii zodiilor Vărsător, Pești, Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător și Capricorn.

Horoscopul zilnic de Joi, 5 martie ne arată ce au rezervat astrele pentru nativii tuturor zodiilor. Mercur se pregătește pentru a ieși din mișcarea retrogradă, fapt ce poate determina zodiile să experimenteze sentimente negative, precum neliniște, confuzie sau teamă. Mai mult decât atât, nativii unei zodii vor avea parte de un mare necaz.

Citeste si: Când se căsătoresc zodiile? Vezi dacă astrele sunt de partea ta!

Horoscop zilnic 5 martie 2020. Vărsător

Horoscopul zilnic de Joi, 5 martie 2020. O zodie va avea parte de un MARE necaz!
Horoscopul zilnic de Joi, 5 martie 2020. O zodie va avea parte de un MARE necaz!

Nativii acestei zodii trebuie să se gândească și la relaxare, deoarece Vărsătorii se vor simți copleșiți de probleme. Ar fi bine să te odihnești mai mult și să te concentrezi și la sănătate pentru că vei avea o zi agitată și s-ar putea să simți repercusiuni. S-ar putea să ai parte de un necaz, așa că dacă vei afla anumite vești proaste, nu sta prea mult cu gândul la ele și ține mine că totul trece și vor veni zile mai bune.

Horoscop zilnic 5 martie 2020. Pești

Horoscop. Cei născuți în zodia Pești au astrele de partea lor. Vor duce la bun sfârșit toate sarcinile pe care le primesc și nu vor neglija nici un aspect important din viața lor, fie că vorbim despre familie, relație, carieră sau sănătate. Te simți cu adevărat împlinită.

Horoscop zilnic 5 martie 2020. Berbec

Joi vei experimenta sentimente ciudate, cum ar fi neliniștea. Ei bine, acest lucru este produsul lui Mercur în retrograd, așa că nu ai de ce să te temi. Dacă ești Berbec, vei avea noroc și poți stabili, cu foarte multă ușurină, relații noi. Vei cunoaște persoane importante, iar doar dacă vei ignora neliniștea, acestea te pot ajuta să-ți atingi idealurile.

Horoscop zilnic 5 martie 2020. Taur

Horoscopul zilei de Joi. Vei avea foarte multe idei pe care, însă, nu știi cum să le pui în practică. Dacă le permiți apropiaților tăi să te ajute, atunci vei depăși cu brio orice obstacol. Este important să fii mai puțin egoistă și independentă, pentru că doar astfel poți realiza că nu este nevoie să le faci singură pe toate.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Horoscop martie 2020. Viața lor este pe cale să se schimbe. Zodiile care vor avea de luat decizii importante

Horoscop zilnic 5 martie 2020. Gemeni

Horoscopul zilnic de Joi, 5 martie 2020. O zodie va avea parte de un MARE necaz!
Horoscopul zilnic de Joi, 5 martie 2020. O zodie va avea parte de un MARE necaz!

Dacă ești născut sub semnul zodiacal guvernat de Gemeni, data de 5 martie va fi marcată de entuziasm. Treptat, începi să vezi cum visurile tale se materializează și atingi țeluri pe care nu te credeai capabilă să le obții.

Ești determinată să ai succes la locul de muncă, așa că șefii și deopotrivă colegii, îți vor recunoate toate meritele. Este momentul să strălucești!

Horoscop zilnic 5 martie 2020. Rac

Te simți ușor confuză, dar cu toate astea vei fi determinată să faci schimbări majore în viața ta, pentru a începe primăvara cu dreptul. Trebuie să te gândești bine dacă ești pregătită să iei totul de la zero, pentru că există posibilitatea să nu poți construi un drum nou pe fundația deja existentă.

Nu îți neglija sănătatea, pentru că știi și tu că dacă ești sănătoasă, poți muta munții din loc.

Horoscop zilnic 5 martie 2020. Leu

Horoscop zilnic. Astăzi, Joi, vei simți nevoia de joacă. Fie că vrei să te distinzi alături de partenerul de viață (și să scoți relația din monotonie) sau cu copiii/nepoții tăi, te vei simți relaxată și dornică de ceva ce nu ai mai făcut de mult timp. Acceptă acest sentiment, bucură-te de timpul petrecut cu oamenii importanți pentru tine, pentru că îți vei da un mare refresh.

Horoscop zilnic 5 martie 2020. Fecioară

Spiritul tău de detectiv iese la iveală! Scotocești informații noi și cauți să le răspândești. Te vei simți emotivă și tristă, pentru că ai impresia că lucrurile nu îți ies conform planului. E important să fii răbdătoare, pentru că odată cu trecerea timpului, toată munca ta va merita și îți va fi răsplătită pe deplin.

Horoscop zilnic 5 martie 2020. Balanță

Nativii Balanță vor avea o zi liniștită, lipsită de evenimente majore. Totuși, vei fi afectată de mișcările planetei Mercur, așa că ar fi bine să fii prudentă cu oamenii în fața cărora te destăinui. Dacă ești mai emotivă ca de obicei, descarcă-te și dă-ți voie să plângi, pentru că astfel vei deveni mai puternică.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Horoscop zilnic 5 martie 2020. Scorpion

Horoscop. Scorpionii vor fi înconjurați de persoane, fie că sunt cunoștințe vechi sau noi. Veți socializa foarte mult și veți ajunge să trageți niște concluzii foarte importante, atât în ceea ce vă privește pe voi, cât și în privința oamenilor din jurul vostru. Nu toți oamenii pe care îi iubiți vă sunt prieteni, așa că aveți grijă să nu fiți trădate.

Horoscop zilnic 5 martie 2020. Săgetător

Horoscop zilnic. Săgetătorii trebuie să acorde o atenție sporită la detalii. Universul încearcă să îți transmită anumite semne, dar trebuie să le receptatezi pentru a le pune în practică. De asemenea, intuițai este cea mai bună armă pe care o posezi, așa că folosește-te mai mult de ea.

Horoscop zilnic 5 martie 2020. Capricorn

Horoscopul zilnic de Joi, 5 martie 2020. O zodie va avea parte de un MARE necaz!
Horoscopul zilnic de Joi, 5 martie 2020. O zodie va avea parte de un MARE necaz!

Nativii zodiei Capricorni vor experimenta un val copleșitor de innspirație, pe care simt că nu sunt capabili să îl canalizeze. Fă o listă cu toate lucrurile pe care ți le dorești și, de ce nu, pe care le consideri importante și vei vedea cum totul se va contura chiar sub privirea ta mirată.

Citeste si: Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 1- 7 martie 2020. Risc uriaș de accidente, dragostea este într-o oală de presiune

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Când se căsătoresc zodiile? Vezi dacă astrele sunt de partea ta!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies