Horoscopul zilnic pentru astăzi, Sâmbătă, 1 Februarie. Berbecii se vor certa cu persoana iubită, iar taurii pot intra într-o nouă relație

Horoscopul zilnic pentru astăzi, Sâmbătă, 1 Februarie
Horoscopul zilnic pentru astăzi, Sâmbătă, 1 Februarie

Acum că Luna se află în Taur, este momentul să luăm deciziile de care ne-am ferit până acum. Mai mult decât atât, trebuie să începem luna Februarie cu dreptul și să ne ținem de rezoluțiile pe care ni le-am făcut la începutul anului.

Acest horoscop vizează, în principiu dragostea și aspectele sentimentale, motiv pentru care astăzi, trebuie să acționăm în toate direcțiile în care ne-a fost teamă până acum. Haideți, deci, să vedem care este horoscopul zilnic pentru astăzi, Sâmbătă, 1 Februarie.

Horoscopul zilnic pentru astăzi, Sâmbătă, 1 Februarie
Horoscopul zilnic pentru astăzi, Sâmbătă, 1 Februarie

Citeste si: Vrei să te implici într-o relație amoroasă cu un Vărsător? Iată ce trebuie să ştii!

Horoscopul zilnic pentru astăzi, Sâmbătă, 1 Februarie

Horoscop zilnic BERBEC: Trebuie să înveți să te deschizi în fața partenerului tău, dar ai grijă să nu îl rănești, spunându-i vorbe pe care nu le crezi, de fapt, pentru că vă veți certa iremediabil. Dacă ești singur și te-ai obișnuit cu singurătatea, poate că ar fi bine să fii atent la ce se întâmplă în jurul tău pentru că există o persoană care încearcă să îți transmită ceva.

Horoscop zilnic TAUR: Dacă te-ai certat cu persoana iubită, încearcă să treci peste și să nu rămâi cu resentimente. E important să fii conștient că în orice relație există și certuri. Dacă ești singur, ai putea face cuceriri fără să vrei, iar dacă o persoană ți-a captat atenția, nu ai nimic de pierdut dacă o abordezi, ba din contră.

Horoscop zilnic GEMENI: Nu trebuie să-ți fie teamă să-i arăți iubitului adevăratele tale sentimente pentru că s-ar putea să descoperi că sunt reciproce.

În cazul în care te simți prinsă în relația neptrivită, este momentul să ieși din ea pentru că s-ar putea să îți găsești sufletul pereche acolo unde te aștepți mai puțin.

Horoscop zilnic RAC: Ar fi bine să îți concentrezi atenția pe detalii și să încerci să fii mai romantic pentru a-i răsplăti eforturile partenerului. Eviți certurile și găsești rezolvări rapid pentru probleme.

Citeste si: Horoscop 1 februarie 2020. Zodia care începe luna cu stângul!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Horoscop zilnic LEU: Ia-ți o seară liberă și ieși în oraș cu iubitul, faceți ceva nou. Deși nu aveți probleme majore în relația de cuplu, monotonia poate interveni cu foarte mare ușurință acolo unde nu există noutate. Dacă ești singură, folosește-te de faptul că te simți sexy și încrezătoare, nu se știe niciodată cum și unde îți găsești un nou iubit.

Horoscop zilnic FECIOARĂ: Rutina pe care tu și partenerul o aveți vă poate distruge relația treptat.

Încearcă să renunți la suspiciunile nefondate și concentrează-te mai mult pe voi și pe acțiunile pe care le faceți împreună. Ieșiți undeva, poate chiar cu grupul vostru de prieteni și vei vedea ce bine vă simțiți după o seară de distracție.

Horoscop zilnic BALANȚĂ: După o bună perioadă de probleme, în sfârșit ești bine și ai încredere în tine. Partenerul simte starea ta de spirit și o poate prelua dacă știi cum să o insufli.

Petreceți seara asta împreună, poate chiar în dormitor, pentru că l-ai cam neglijat în ultimele câteva săptămâni.

Horoscop zilnic Scorpion: Din cauza stresului de la muncă/facultate, nu ai mai avut timp să-i acorzi atenție și partenerului, motiv pentru  care vă aflați într-un moment de cumpănă. Încearcă să îți recunoști greșelile și să le îndrepți prin acțiuni mici, dar pe care știi că iubitul tău le-ar aprecia.

Horoscop zilnic SĂGETĂTOR: Astăzi e vital pentru relația voastră să încerci să fii cât mai pozitivă. Ai o stare de spirit care îți poate distruge relația pentru că ai predilacția de a fi răutăcioasă. Încearcă să ignori impulsurile negative și schimbă-ți atitudinea față de partener care, practic, nu ți-a greșit cu nimic.

Horoscop zilnic CAPRICORN: Din păcate relația ta nu se află într-un punct tocmai bun. Trebuie să ai grijă să nu amplifici stările tensionate și să nu îți încarci iubitul cu probleme. Lasă stresul de la muncă la intrarea în casă și controlează-te în preajma partenerului pentru că altfel vă veți certa și s-ar putea ajunge chiar la o despărțire.

Citeste si: Zodiile pentru care februarie va fi o lună „de foc”

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Horoscop zilnic VĂRSĂTOR: Profiți la maximum de prezența persoanei iubite în preajma ta, lucru foarte bun. Veți petrece niște clipe de neuitat, iar tu ar fi bine să îi demonstrezi ce simți epntru că vei fi plăcut surprinsă. Discuțiile pe care le aveți vă vor duce relația la un alt nivel și cine știe, poate te vei trezi cu o surpriză pe degetul inelar.

Horoscop zilnic PEȘTI: Ești foarte distras, mai ales în relația de cuplu. Încearcă să te deschizi măcar în fața partenerului, iar apoi nu te vei mai simți singură și neajutorată. Unde-s doi puterea crește, iar iubitul tău te-ar putea ajuta să te simți mult mai bine, mai relaxată.

 

 

 

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Vrei să te implici într-o relație amoroasă cu un Vărsător? Iată ce trebuie să ştii!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies