Hummus cu ardei copţi - reţeta de POST super GUSTOASĂ şi sănătoasă

Hummus cu ardei copţi - reţeta de POST super GUSTOASĂ şi sănătoasă
Hummus cu ardei copţi - reţeta de POST super GUSTOASĂ şi sănătoasă

Dacă îţi place hummus-ul tradiţional dar te-ai plictisit de aroma lui simplă, încearcă şi această variantă. Extrem de simplu de preparat, extrem de sănătos şi, poate cel mai important, extrem de bun! O gustare simplă, neaşteptat de rapidă şi spectaculos de bună pentru zilele de post, care te va unge pe suflet!

Mod De Preparare

Combină toate ingredientele într-un blender (în afară de ardeii copţi şi uleiul de măsline, pe care îl adaugi abia la final, treptat).

După ce ai obţinut o pastă omogenă, adaugă  – pe rând – şi ardeii copţi. Dă blender-ul la o treaptă mică şi toarnă şi uleiul de măsline în compoziţie.

Poţi adăuga peste bucăţi de ardei copt, seminţe de susan etc. Cel mai bine merge servit cu nişte naan sau pâine prăjită fierbinte.

sursa: retete.unica.ro



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Mâncăruri sfinte şi sănătoase de post, direct din chiliile mănăstireşti

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies