„I-a cheltuit din banii mei cam jumătate de milion de euro. Banii mei l-au făcut dorit numai de femei dubioase.” Alex Ashraf a mai înșelat-o pe Oana Zăvoranu, cu mai mult timp în urmă

„I-a cheltuit din banii mei cam jumătate de milion de euro. Banii mei l-au făcut dorit numai de femei dubioase.” Alex Ashraf a mai înșelat-o pe Oana Zăvoranu, cu mai mult timp în urmă
„I-a cheltuit din banii mei cam jumătate de milion de euro. Banii mei l-au făcut dorit numai de femei dubioase.” Alex Ashraf a mai înșelat-o pe Oana Zăvoranu, cu mai mult timp în urmă

După 7 ani petrecuți împreună, Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au ajuns la o decizie dureroasă, și anume, să pună capăt căsniciei lor.

Cu toate că vedeta a vorbit mereu la superlativ despre soțul ei în timpul căsniciei, recentele dezvăluiri au scos la iveală întâmplări șocante din mariajul lor.

Citește și: „Și dacă am insistat și am spus lucrurile pe care le-am simțit la momentul respectiv, de ce a mai acceptat? ” Cum a reacționat Marius Elisei, după ce Oana Roman a publicat mai multe conversații dintre ei

Alex Ashraf a mai înșelat-o pe Oana Zăvoranu, cu mai mult timp în urmă

Anunțul divorțului a fost făcut de Oana Zăvoranu într-o postare emoționantă pe rețelele de socializare, unde a mărturisit că în ultimul an și jumătate a fost înșelată de Alex Ashraf. Cu toate acestea, șocul a continuat atunci când vedeta a dezvăluit că acesta nu a fost singurul episod de acest gen din căsnicia lor.

Oana a expus faptul că, în 2019, Alex Ashraf a călcat strâmb și atunci, fiind atras într-o altă relație. De data aceea, Oana Zăvoranu l-a iertat pe Ashraf și au mers împreună la preot pentru a depăși această perioadă dificilă.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Cu toate acestea, recenta dezvăluire a Oanei despre o altă infidelitate a lui Ashraf a șocat publicul și a stârnit întrebări cu privire la starea relației lor.

Vedeta a afirmat că femeia cu care Alex este acum într-o relație nu ar fi fost singura cu care acesta ar fi înșelat-o pe Oana, lăsând loc pentru speculații și întrebări legate de trecutul lor amoros.

Această dezvăluire a adus subiectul divorțului lor în centrul atenției publicului și continuă să stârnească reacții și dezbateri în mediul online și în mass-media. Este de așteptat ca detaliile suplimentare să fie dezvăluite pe măsură ce povestea lor continuă să se desfășoare.

 „În 2019, a mai avut o păcănistă, Ileana, altă femeie ușoară. I-a cheltuit din banii mei cam jumătate de milion de euro. Banii mei l-au făcut dorit numai de femei dubioase. De la ea a venit cu o piedică de mort acasă. Vrăjile sunt sport național acum. Atunci l-am iertat. Așa e destinul omului.  Poate anumite lucruri se întâmplă ca să-ți dea anumite lecții de viață.

Am făcut slujbe atunci, am mers la preot. Aia avea gemene, cu un fost soț care venea pe acasă și care i-a zis să nu-l mai vadă pe Alex pe acolo, că altfel o taie de la bani. Aia îi mânca doar lovelele, nu se gândea ea să facă familie cu el. Astalaltă ce a zis, doamne, eu o săracă, îmi face casă, îmi ia mobilă”, a povestit Oana Zăvoranu pentru Cancan.ro.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Oana Zăvoranu are probleme cu banii

Oana Zăvoranu a mărturisit că se confruntă cu dificultăți financiare în prezent. Ea a dezvăluit că soțul ei, Alex Ashraf, a ales să o părăsească după ce a constatat că ea se confruntă cu probleme financiare. Mai mult decât atât, el ar fi decis să cumpere un apartament pentru amanta sa cu banii soției sale, în loc să ajute la rezolvarea problemelor financiare ale Oanei.

„De când nu am mai avut bani a început să își facă ‘culcușul’ pentru plecarea pe care o gândea. Fiind sigur că aici nu o să mai fie mare lucru. Da, eu trec printr-o situație mai delicată, dar peste care voi trece și o voi rezolva. El nu putea pune umărul împreună. A preferat din banii comuni care veneau să îi cumpere ei un apartament pe care l-a renovat, mobilat, utilat. Posibil și ăsta să fie un motiv real (nr. faptul că ea se confruntă cu probleme financiare) pe care l-a luat foarte atent în calcul”, a spus Oana Zăvoranu, conform Fanatik.

Citește și: „M-a aruncat la gunoi.” Motivul pentru Catinca Roman și Loredana Groza nu își mai vorbesc. Fiica lui Petre Roman nu s-a mai ascuns



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

„Sunt în sfârșit o femeie liberă care are de unde alege. Asta sunt eu.” Oana Zăvoranu a vorbit despre divorțul de Alex Ashraf

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies