I-a refuzat cererea în căsătorie lui Cătălin Cazacu. Cine este femeia care i-a spus "nu" celui mai râvnit burlac din showbiz

Catalin Cazacu o respecta enorm pe mama copilului sau
Catalin Cazacu o respecta enorm pe mama copilului sau

Cătălin Cazacu a fost cuplat cu unele dintre cele mai frumoase urmaşe ale Evei din showbiz.

Cătălin Cazacu este un burlac râvnit din showbiz şi are o reputaţie de cuceritor după ce a avut relaţii cu mai multe vedete superbe din România. În prezent, omul de televiziune are o legătură amoroasă cu suişuri şi coborâşuri cu frumoasa Ramona Olaru.

Între cei doi sunt sentimente foarte puternice, dar deşi sunt împreună de mai puţin de jumătate de ani, protagoniştii noştri s-au certat de nenumărate ori.

Când vine vorba, însă, despre femeile care i-au câştigat respectul, Cătălin Cazacu nu uită să o menţioneze pe mama copilului său, frumoasa Niko Delinescu. Fostul sportiv are numai cuvinte de laudă la adresa blondei.

Timpul le rezolvă pe toate. Eu cu mama copilului meu avem o relație atât de mișto. (…) Am ajuns să o respect pentru că știu prin câte a trecut ”, a povestit Cazacu.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Cine este Ramona Olaru. „Nici dacă eram Angelina Jolie nu se vorbea atât despre mine"

Catalin Cazacu o respecta enorm pe mama copilului sau
Catalin Cazacu o respecta enorm pe mama copilului sau[Sursa foto: Instagram]

Ce a spus Niko despre tatăl băiatului ei

La rândul ei, şi Niko a vorbit în spaţiul public despre tatăl băiatului ei.

Cătălin Cazacu m-a cerut de soție, dar eu nu mai eram pregătită, după ce am pierdut primul soț nu am mai putut face acest pas. (…) Andrei are 11 ani și este pasionat de motociclism. Am amânat acest moment, am încercat toate sporturile, dar când s-a urcat prima dată pe motor s-a îndrăgostit și s-a îndrăgostit și motorul de el ”, a declarat Niko Delinescu în cadrul unei emisiuni.

Citeste si: Cătălin Cazacu și Ramona Olaru s-au împăcat! „Dacă vrei să dureze o relație trebuie să te prefaci că nu te înșală”

Cătălin Cazacu are planuri de nuntă cu Ramona Olaru

" Nunta mea vreau să fie cât mai repede, avem planuri, am spus și voi spune tot timpul, Ramona Olaru este femeia cu care eu îmi doresc să îmbătrânesc.

I-am spus și ei, așa că nu știm dacă va fi nunta mâine sau poimâine, dar e un lucru pe care ni-l dorim", a spus vedeta.

De cealaltă parte, Ramona este mai rezervată când face declaraţii despre relaţia ei.

" Nu îmi mai doresc neapărat ceva (pentru anul 2022, n.r.). Sunt atât de călită, încât nu poate veni ceva ce nu aş putea manageria! Dar dacă vrei ceva neapărat, de mult îmi doresc un copil, aşa că poate în 2022 vine!", a mărturisit asistenta TV.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Care este secretul folosit de mamaia Lenuța pentru dulceața de gutui? "Am cules gutuile din copac, că acum e toamnă, s-au copt!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies