I-au explodat silicoanele! Raluca Dumitru de la Survivor a fost operată de urgență acum ceva timp!

I-au explodat silicoanele! Raluca Dumitru de la Survivor a fost operată de urgență acum ceva timp!
I-au explodat silicoanele! Raluca Dumitru de la Survivor a fost operată de urgență acum ceva timp!

Raluca Dumitru, una dintre cele mai sexy prezențe de pe micul ecran a trecut, de curând, printr-o situație limită, de viață și de moarte, ea fiind supusă unei operații de urgență din cauza implanturilor mamare pe care le avea.

Mai exact, după ce s-a întors dintr-o vacanță de vis, Raluca Dumitru de la Survivor a ajuns direct la medic. Era, de câteva luni deja, deranjată de problemele cu bustul ei, dar lururile s-au înrăutățit brusc pentru ea.

Citeste si: Raluca Dumitru a comis-o! Ce a făcut pe plajă, cu o femeie goală lângă ea, e de INFARCT

Citeste si: Raluca Dumitru, confidenta lui Răzvan Botezatu! ”Știam că e gay, dar nu m-a interesat asta” EXCLUSIV

Citeste si: Ruby a plecat la Survivor la scurt timp după ce și-a schimbat silicoanele: „Mă voi feri”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

”Aveam dureri, dar mai ușoare, încă de anul trecut, de prin vară. Am mers la medic, mi-a făcut un RMN, mi-a spus să revin după câteva luni la un nou control.

Știam că, deja, implanturile mamare ale mele, care aveau 13 ani, sunt, să zic așa, expirate, dar cum mă dureau puțin și rar, am crezut că totul va fi ok”, ne-a spus Raluca Dumitru, în exclusivitate.

Din păcate, problemele ei s-au agravat la începutul acestui an. Și, mai mult chiar, au făcut-o pe frumoasa brunetă să nu mai reziste din cauza durerilor cumplite, Raluca Dimitru ajungând speriată la medic, din nou.

”Am mers din nou la medic, mi s-a mai făcut un RMN și mi-au spus că implantul mamar e spart, că a explodat practic. Nu mai puteam, aveam dureri groaznice după ce s-a spart implantul cu silicon, așa că, imediat, am mers la chirurg”, ne-a mai spus Raluca Dumitru.

Normal, având în vedere diagnosticul, medicii au decis să îi scoată implanturile mamare și, pentru că și-a dorit să se poată lăuda, și în viitor, cu un bust perfect, Raluca Dumitru a schimbat implanturile.

”M-am operat și am schimbat implanturile. Acum sunt mai mari, e adevărat, dar mi s-a explicat că era dificil să fie puse implanturi de aceeași dimensiune. Acum am 410 ml pentru fiecare implant, înainte aveam 300. Oricum, sunt fericită că nu s-a agravat și mai mult situația, dacă mai stăteam s-ar fi infectat, iar consecințele puteau fi dezastruoase, puteam chiar să și mor”, ne-a mai spus Raluca Dumitru.
Evident, recunoaște bruneta, este încântată de rezultat. ”Abia aștept să mă recuperez cum trebuie după operație, sunt chiar curioasă cum arată noile implanturi”, ne-a spus Raluca Dumitru de la Survivor.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Raluca Dumitru a renunțat la televiziune

 

După ce, alături de Răzvan Botezatu, a fost exclusă din echipa matinalului pe care îl prezentau de ani buni, cu succes, Raluca Dumitru pare să nu își mai dorească să se întoarcă în televiziune. De altfel, întrebată de amicii săi, de fiecare dată, focoasa brunetă a oferit același răspuns. ”Am mai mult timp pentru mine, am timp și pentru afacerile pe care le derulez, nu cred că vreau să revin prea curând la televizor”, spunea Raluca Dumitru.

Cu toate acestea, acum, după ce și-a schimbat implanturile mamare, Raluca Dumitru nu ar refuza să intre într-un show TV, cu condiția să fie unul despre modă.

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Andreea Esca a vorbit despre momentul când a rămas însărcinată și care este relația cu cei doi copii în prezent. „Cred că din educația vremurilor respective.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies