Iancu Sterp a făcut un pas important în relație: „ Nu vreau să mă laud, dar am cea mai harnică iubire de pe planetă”

Iancu Sterp a făcut un pas important în relație: „ Nu vreau să mă laud, dar am cea mai harnică iubire de pe planetă”
Iancu Sterp a făcut un pas important în relație: „ Nu vreau să mă laud, dar am cea mai harnică iubire de pe planetă”

Iancu Sterp s-a mutat cu iubita lui la Timișoara. Aflați din rândurile următoare cum decurge relația celor doi și dacă sunt pregătiți să facă pasul cel mare.

Familia Sterp este din ce în ce mai numeroasă. Mama Geta se bucură de împlinire sufletească atunci când își vede copiii realizați. După nunta surorii sale, Getuța, Iancu Sterp a făcut și el un pas important în relația cu iubita lui, Denisa Coțolan.

Cei doi s-au mutat împreună și sunt mai fericiți ca niciodată.

Fratele mai mic al lui Culiță postează adesea de rețelele de socializare atât poze, cât și filmulețe, lăudându-se cu iubita lui, semn că cei doi le merge din ce în ce mai bine.

Iancu Sterp se mândrește cu iubita lui    

Citește si: Iancu Sterp și-a făcut apariția împreună cu iubita lui, Denisa Coțolan, la nunta surorii sale

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

                                             

Într-un videoclip postat recent pe pagina sa de socializare, fratele lui Culiță a povestit despre cum îl răsfață iubita sa de când au început să locuiască în aceeași casă.

Denisa pare să-și fi luat în serios rolul de gospodină și îl răsfață adesea pe iubitul său cu diverse preparate: „ Nu vreau să mă laud, dar am cea mai harnică iubire de pe planetă ”, a spus Iancu Sterp în mediul online.

Este pregătit Iancu Sterp să se căsătorească?

Citește si: Cine este Sebastian Crăciunescu, bărbatul cu care și-a unit destinul Geta Sterp

Iancu și Denisa

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Fostul concurent de la „ Puterea Dragostei ” a mărturisit într-un interviu acordat recent că are planuri serioase cu iubita lui. Astfel, deși sunt de puțin timp împreună, Iancu este gata să o ia pe urma fraților lui și să se așeze și el la casa lui. Mai mult decât atât, se pare că frumoasa Denisa a cucerit-o până și pe mama Geta.

Am dus-o acasă pe Denisa și se înțelege și cu mama și cu Geta, de acum Geta își ia zborul de acasă, dar spre surprinderea e ok, se înțelege bine

cu mama. Nu mă gândeam vreodată în viața asta că o femeie se poate înțelege bine cu mama. Mama Geta e mai dificilă, dar a simțit-o că e ce trebuie, că e o fată cuminte, frumoasă, pentru mine și atunci dacă eu sunt fericit, nu are de să nu fie și ea. Dacă mă ajută Dumnezeu, poate la anul urmez eu după Getuța. Sănătoși să fim și calculați, că e foarte important să avem înțelegere.
Dacă nu e înțelegere între oameni, lucrurile o iau razna
”, a declarat Iancu.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Reacția mamei Geta la vederea fiicei sale în rochie de mireasă. Momentele emoționante prin care a trecut Geta Sterp

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies