Iancu Sterp, adevărul despre femeia misterioasă din viața lui: „O prietenă cu beneficii”

Iancu Sterp
Iancu Sterp, dezvăluiri despre viata amoroasa

Ce spune Iancu Sterp despre tânăra cu care a fost surprins în timpul unui live. Ce dezvăluiri a făcut fostul concurent de la Puterea dragostei.

Iancu Sterp și-a surprins fanii când a apărut alături de o femeie misterioasă. Fratele lui Culiță Sterp a decis să spună lucrurilor pe nume, mai ales că nu s-a mai afișat cu nimeni din perioada în care era la Puterea dragostei și se iubea cu Crina.

După ce s-a despărțit de aceasta, mulți s-au întrebat dacă are o iubită, iar atunci când o tânără a apărut într-un live de-al lui Iancu, fanii s-au bucurat să o vadă, chiar dacă a fost preț de o secundă.

Mai mult decât atât, dat fiind că a cunoscut-o și Culiță, fanii lui Iancu Sterp au crezut că, într-adevăr, fostul concurent de la Puterea dragostei nu mai este singur.

Iancu Sterp
Iancu Sterp, despre iubita lui[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Bianca Comănici, adevărul despre Andrei Bănuță: „S-a supărat că nu l-am ales pe el”

Pentru a lămuri lucrurile, Iancu Sterp a decis să facă lumină, așa că a vorbit despre femeia misterioasă în emisiunea Online Story a Corneliei Ionescu.

„Era o prietenă cu beneficii, o parteneră de afaceri. Nu e nimic serios, acum, în viața mea”, a spus fratele mai mic al lui Culiță Sterp în emisiunea Online story difuzată pe canalul YouTube WOWnews.

Citeste si: Codruț de la Puterea dragostei, adevărul despre Alexandra! De ce nu mai sunt cei doi împreună

În plus, Iancu Sterp a dezvăluit și cum era fratele său mai mare în copilărie.

“Când eram mic, mă bătea tot timpul Culiță, când era vorba de bătaie între noi. Acum, din fericire, s-au inversat rolurile și nu mai îndrăznește să facă figuri. Și el era afurisit, dar și eu eram al dracu. De obicei ne luam de la o jucărie, de la niște dulciuri, nu mai știu.

Mama Geta nu prea putea să îl bată, că el era destul de crescut bine. Fugea în cel mai rău caz.”, a mai spus Iancu Sterp în cadrul aceleiași emisiuni.

 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Ce sfat le oferă Claudia Pătrășcanu, femeilor de pretutindeni, pentru a se aprecia mai mult? "Doamnelor, iubiți-vă! Faceți ce nu ați făcut pană acum și trăiți fără temeri!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies