Iancu Sterp, apariție de senzație pe rețelele de socializare! Cum a reacționat logodnica lui când a auzit ce a spus acesta? „Băgați-vă femeile în casă!”

Iancu Sterp, apariție de senzație pe rețelele de socializare! Cum a reacționat logodnica lui când a auzit ce a spus acesta? „Băgați-vă femeile în casă!”
Iancu Sterp, apariție de senzație pe rețelele de socializare! Cum a reacționat logodnica lui când a auzit ce a spus acesta? „Băgați-vă femeile în casă!”

Fratele lui Culiță și-a surprins iubita într-o ipostază neobișnuită.

Iancu Sterp și Denisa Coțolan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mulți ani, iar acum se pregătesc de nuntă, după ce fiul mamei Geta a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, într-un mod inedit, după ce a pierdut un meci de lupte.

Astfel, povestea lor de dragoste a captat atenția publicului, mai ales datorită popularității lui Iancu Sterp. Cei doi îndrăgostiți au împărtășit momente din viața lor personală pe platformele de socializare, ceea ce a permis fanilor să fie la curent cu evoluția relației lor.

Iancu și Denisa postează adesea fotografii și mesaje care reflectă momentele fericite petrecute împreună, iar cei doi parteneri și-au creat astfel o comunitate numeroasă în mediul online, care sunt alături de ei la orice pas și urmăresc evoluția poveștii lor de iubire. Recent, fratele lui Culiță a postat pe InstaStory un filmuleț prin intermediul căruia le prezenta fanilor săi noua tunsoare, însă ceea ce a putu să spună a șocat-o inclusiv pe logodnica sa.

Iancu Sterp, declarații neașteptate pe rețelele de socializare

Citește și: Iancu Sterp, mândru de dotările pe care le are mașina sa: „Ați mai văzut să vă faceți părul în mașină? Nu am mai văzut la alte mașini să aibă.”

Iancu Sterp, apariție de senzație pe rețelele de socializare! Cum a reacționat logodnica sa când a auzit ce a spus acesta
Iancu Sterp[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Motivul pentru care Ileana Sterp nu a mai fost atât de activă pe rețelele de socializare în ultima perioadă. Ce s-a întâmplat cu fiica mamei Geta? „Am trecut printr-o perioadă mai neplăcută.”

Fratele lui Culiță a vrut să facă o glumă cu privire la noua sa tunsoare. Mai exact, Iancu a bătut apropo la faptul că tunsoarea lui îl face să arate atât de bine încât bărbații trebuie să își protejeze iubitele de el, ca să nu le fure.

La auzul acestor vorbe, Denisa Coțolan a rămas de-a dreptul surprinsă. Ulterior, ca să dreagă busuiocul, Iancu a liniștit-o, spunându-le fanilor că a glumit doar și că el este cu iubita lui și nu are nevoie de altele.

Iancu Sterp: Băgați-vă femeile în casă că m-am tuns!

Denisa Coțolan: Așa vorbești?  

Iancu Sterp: Puteți să le lăsați pe afară că sunt și eu cu a mea, nu-i problemă, am glumit doar.”, a fost dialogul dintre cei doi îndrăgostiți.  



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Valentin și Codruța Sanfira țin banii la comun! Artistul și soția sa nu au discuții legate de tema banilor: „Știm cât câștigăm, dar nu s-a pus niciodată problema de a calcula!”

Cine este tatăl Elizei, fiica Adrianei Iliescu. Cea mai bătrână mamă din lume...

După ce a fost surprinsă cu brațul plin de răni, Lavinia Pîrva a postat imaginea asta din vacanță

Momente de panică pentru Raluka! Artista a făcut pană cu mașina în timp ce se grăbea la tatăl ei la spital

Motivul pentru care Ana Morodan s-a mutat singura la 15 ani

Casian recunoaște ce părere are despre Rebecca! „Nu-mi găsesc cuvintele s-o descriu...”. Aflați cum reacționează Antoni în episodul din „Casa iubirii” de miercuri, 14 august, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Chinurile Ioanei din Broșteni: Violată de tată, părăsită de mamă! "Mi-a zis că e sfâșiată"


Cookies