Iancu Sterp, ipostaze fierbinţi, în piscină, cu o fostă concurentă de la Puterea Dragostei! Cine este tânăra cu pricina?

Iancu Sterp si Simona de la Puterea Dragostei, la piscina
Iancu Sterp si Simona de la Puterea Dragostei

Iancu Sterp şi Simona de la Puterea Dragostei, ipostaze romantice în piscină! Imagini de senzaţie!

Iancu Sterp este un bărbat singur, frumos, celebru şi înstărit, calităţi ce atrag ca un magnet reprezentantele sexului frumos. Atât la Puterea Dragostei cât şi la Survivor, protagonistul nostru a făcut numeroase "victime". El a avut însă doar două relaţii oficiale şi asumate. Prima, cu Roxana Buzoiu şi a doua cu frumoasa Denisa.

Nu au lipsit însă nici flirturile cu Bianca, Ella, Berna sau Simona.

Ei bine, cu ultima de pe lista noastră, dar nu cea din urmă, tânărul a fost surprins în ipostaze incendiare, la piscină.

Citeste si: Ella de la Puterea Dragostei, declaraţii şocante! "Cică eu am vrut să mă sinucid"

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Iancu Sterp şi Simona de la Puterea Dragostei, ipostaze romantice în piscină! S-au mângâiat zeci de minute!

Aceştia au îmbinat utilul cu plăcutul şi, după ce au lucrat pentru un proiect comun, au înotat şi s-au hârjonit zeci de minute în bazin. După cum puteţi observa, protagoniştii noştri se simt extrem de confortabil atât de apropiaţi, iar costumul de baie sexy al Simonei nu pare să-l inhibe deloc pe fratele lui Culiţă Sterp.

Interesant este că, după ce Simona a avut o tentativă de început de relaţie cu celebrul artist, în ultima vreme apare tot mai des în braţele fratelui mai mic al acestuia.

S-a spus că Ella a avut o relaţie cu Iancu Sterp! Ce spune frumoasa brunetă?

Ella de la Puterea Dragostei a vorbit despre actuala legătură cu fostul războinic de la Survivor România.

Citeste si: Mama lui Iancu Sterp, detalii incendiare despre relaţia cu tatăl copiilor ei! "Pe Nicolae l-am iubit mult, dar am şi suferit"

Am auzit atât de multe cuvinte grele și neadevărate la adresa mea, încât, ar trebui să vărs râuri de lacrimi. Încerc totuși să nu mai bag în seamă nimic, să merg mai departe. În ceea ce-l privește pe Iancu, este adevărat,vorbim de două săptămâni. El a fost cel care mi-a scris pe adresele de socializare, însă nu avem nicio legătură amoroasă, cum se insinuează. Suntem prieteni buni, discutăm prietenește și atât! Vom vedea ce ne va rezerva viața la amândoi, dar, acum, în acest moment, suntem amici, doi oameni care se înțeleg bine! Nimic altceva.

Eu nu vreau să mă mai arunc cu capul înainte în nimic, vreau să am linia mea serioasă, să îmi văd de treabă și, cine știe, într-o bună zi, să am lângă mine bărbatul potrivit ”, a declarat Ella, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Metoda de înțărcare pe care a folosit-o Ileana Sterp pentru fiul ei cel mic, Damir. „Emoțional este foarte greu, am plâns, am suferit în interiorul meu!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies