Ianna Novac este însărcinată pentru a doua oară! Ce sex va avea bebelușul

Ianna Novac este însărcinată pentru a doua oară! Ce sex va avea bebelușul
Ianna Novac este însărcinată pentru a doua oară! Ce sex va avea bebelușul

Ianna Novac urmează să devină din nou mamă, peste trei luni. Artista a dzvăluit astăzi sexul bebelușului și a vorbit despre această bucurie imensă din viața ei.

Ianna Novac trece prin cele mai frumoase clipe ale vieții sale. Artista este însărcinată cu cel de-al doilea copil.

Fosta membră a trupei ASIA și soțul său, tenorul Octavian Dobrotă, urmează să devină părinți peste aproximativ trei luni, iar cuplul așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a bebelușului.

Ianna Novac si tenorul Octavian Dobrotă mai au împreuna o fetiţă, pe Erika Maria, în vârstă de cinci ani.

Cuplul spera ca următorul copil să fie un băieţel, iar astăzi artista a dezvăluit sexul bebelușului în cadrul unei emisiuni TV.

Citeste si: Edith Gonzales, scrisoare de la mamă către fiică: "M-ai făcut mamă. Te-am ținut în brațe și..."

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sara Carbonero, celebra prezentatoare TV are cancer ovarian

Citeste si: Povestea doctorului care s-a operat singur de apendicită. Ce a urmat, este ireal: „Am simțit că-mi stă inima”- FOTO

Citeste si: Cum arată actrița Ileana Stana Ionescu la 83 de ani

„Erika a știut de dinainte că sunt însărcinată, a avut o presimțire. Nu e păcăleală. Ce credeai, că îți spun eu așa, tot? Lora știa.

O să avem un băiețel și o să îș cheme Alexandru.

Numele era stabilit de acum 12 ani. Am zis că ne dorim un băiețel pe care să îl cheme Alexandru și o fetiță pe care să o cheme Erika. Suntem în al nouălea cer. Tată de băiețel, că aveți voi o problemă. Să le ducă numele mai departe. Erika e foarte fericită. Îmi pupă burtica încontinuu și mă întreabă când vin cu el acasă”, a dezvăluit artista în cadrul unei emisiuni.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Sara Carbonero, celebra prezentatoare TV are cancer ovarian

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies