Iata care sunt abilitatile tale sociale in functie de zodie! Vezi ce-ti spun astrele!

Iata care sunt abilitatile tale sociale in functie de zodie! Vezi ce-ti spun astrele!
Iata care sunt abilitatile tale sociale in functie de zodie! Vezi ce-ti spun astrele!

Fiecare zodie este inzestrata cu anumite abilitati sociale. Astrele ti le dezvalui!

Berbec- Esti un comunicator innascut. Stii cum sa mentii vie o conversatie, indiferent de contextul in care te afli.

Taur- Simt nevoia ca la fiecare reuniune sau intalnire sa fii tu cea care porneste o discutie interesanta.

Gemeni- Pentru tine, socializarea poate fi un lucru destul de ciudat, fiindca iti impui sa comunici doar pentru a nu te plictisi.

Rac- Tu stii cum sa te lasi purtata de o discutie, ceea ce le arata celor din jur ca te simti comfortabil cand socializezi.

Leu- Esti o persoana foarte sociabila, motiv pentru care stralucesti si esti in centrul atentiei cand iei parte la discutii.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Fecioara- Stii sa fii vesela si distractiva, insa iti este cam greu sa socializezi, cu atat mai mult cu cat

esti intr-un anturaj care nu iti este cunoscut.

Balanta- Dintre toate zodiile, tu este cel mai sarmant nativ, fiindca te adaptezi oricarei situatii. Esti un bun comunicator!

Scorpion- Tu esti cand o fire introvertita, cand iti place sa fii in centrul atentiei si sa conduci discutia. Ai nevoie de timp pentru a te deschide in fata celor din jurul tau.

Sagetator- Cu toate ca nu esti inteleasa intotdeauna de cei din jur, nu ai o problema in a comunica si in a-ti face noi prieteni.

Capricorn- Esti o fire foarte selectiva cand vine vorba de partenerii de discutii. Iti face placere sa comunici, insa nu ai mereu timpul necesar.

Varsator- Nu ai probleme in a fi o persoana sociabila, intrucat esti capabila sa intretii discutiile, cu toate ca nu esti tu cea care le porneste.

Pesti- Esti genul de persoana care analizeaza si capteaza informatiile in jur, fie pentru a socializa cat mai bine, fie pentru a le folosi cu un scop personal.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies