Iata care sunt cele mai bune bauturi pentru sanatate! Consuma-le si tu!

Iata care sunt cele mai bune bauturi pentru sanatate! Consuma-le si tu!
Iata care sunt cele mai bune bauturi pentru sanatate! Consuma-le si tu!

Corpurile noastre sunt alcatuite 80% din apa, de aceea este critic sa bem suficiente lichide in timpul zilei!

Apa este o sursa de baza pentru hidratare, dar iata 5 dintre cele mai bune bauturi care combina capacitatea de hidratare cu alte beneficii pentru sanatate!

Apa cu lamaie- Un pahar cu apa calda si lamaie dimineata ajuta la digestie si la detoxifierea naturala a corpului stimuland golirea mai eficienta a intestinelor. Continutul de vitamina C da un impuls sistemului imunitar si improspateaza respiratia actionand ca un antiseptic natural omorand bacteriile nocive din gura.

Adio apa de gura plina de chimicale!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ceaiurile de plante- Ceaiurile din plante si condimente nu numai ca ajuta la diminuarea cantitatii de cafeina prin inlocuirea unei cafele, dar reprezinta si un aport nutritiv benefic! Multe plante au proprietati antibacteriene, antivirale, de intarire a sistemului imunitar, de revigorare sau de calmare.

Multe dintre acestea reprezinta surse bogate de antioxidanti care combat efectele negative ale radicalilor liberi asupra corpului! Fiecare planta are calitati unice, insa se disting menta, lamaita si ghimbirul pentru calmarea stomacului; musetelul pentru liniste, iar lamaita, menta, turmericul si scortisoara pentru indepartarea simptomelor de gripa si raceala. Medicamente la pahar!

Kombucha- Un ceai fermentat bogat in probiotice. Consumul unei cani din deliciosul ceai kombucha in fiecare zi aduce o multime de beneficii! Bacteriile naturale bune din kombucha ajuta digestia, combat suprapopularea candidei, regleaza balonarea si datorita conexiunii intestine-creier, imbunatatesc acuitatea mentala si stabilizeaza buna dispozitie!

Adauga turmeric sau ghimbir pentru un plus de calitati calmante si antiinflamatorii!

Suc verde- Un suc verde presat la rece este modalitatea cea mai rapida de a furniza corpului nutrienti usor de asimilat atat de necesari celulelor corpului. Bogat in fitonutrienti care hranesc organismul, il revigoreaza in mod natural, stimuleaza detoxifierea si curata corpul. Important este ce combinatii faci! Regula generala este de 3-4 legume la un fruct pentru a fii sigur ca se mentine un aport de zahar moderat.

Kale, castravetele, dovleceii, tulpina de telina, spanacul si broccoli sunt ingrediente ideale pentru acest tip de bautura!
Citeste continuarea pe: www.viataverdeviu.ro



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies