Iata care sunt cele mai frecvente minciuni pe care le spun barbatii!

Iata care sunt cele mai frecvente minciuni pe care le spun barbatii!
Iata care sunt cele mai frecvente minciuni pe care le spun barbatii!

De multe ori barbatii spun doar ce vor sa auda femeile, fie pentru ca nu vor sa starneasca un conflict, fie pentru ca vor sa obtina ceva. Iata cand trebuie sa fii vigilenta!

„Vino pe la mine sa bem doar un pahar de vin”

Cand un barbat incearca sa te ademeneasca la el spunandu-ti ca vrea doar sa beti un pahar de vin inseamna, de fapt, ca vrea sa se culce cu tine. Nu-i face jocul, mai ales daca vrei sa te respecte si sa fie constient de faptul ca nu esti disponibila cand vrea el.

„Imi plac toti prietenii tai”

Mai rar ca unui barbat sa-i placa toti prietenii iubitei.

De obicei, ii sunt antipatici toti prietenii de sex masculin ai partenerei lui, fiindca este gelos si nu-si doreste ca prietena lui sa petreaca prea mult timp in compania altor barbati.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Nu am fantezii cu alte femei”

O alta minciuna destul de frecventa pe care multi barbati o sustin pana-n panzele albe.

Totusi, daca nu recunoaste ca are fantezii cu alte femei este posibil sa o faca pentru ca nu vrea sa te supere.

„De abia astept sa-ti cunosc parintii”

I-ai propus sa mergeti in vizita la parintii tai si el se arata extrem de entuziasmat? In general, barbatii sunt destul de speriati de ideea de a-ti cunoaste familia, insa nu toti recunosc acest lucru.

„N-am idee de ce-mi da fosta mesaje”

De fapt, el stie prea bine care este motivul pentru care fosta lui prietena il tot cauta, insa se

fereste sa-ti spuna. Daca ajungi intr-o situatie similara, cel mai bine ar fi sa-i explici ca vrei sa discutati deschis, indiferent de ceea ce se ascunde in spatele minciunii.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cine gătește în familia Natanticu și ce anume i-a pregătit Cosmin soției sale, în prima zi când a rămas la el? „Am două mâini stângi.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies