Iata care sunt cele mai longevive casnicii de vedete!

Iata care sunt cele mai longevive casnicii de vedete!
Iata care sunt cele mai longevive casnicii de vedete!

Pentru ca mariajul sa reziste este nevoie de efort din partea ambelor parti. Motivele de divort sunt diverse mai ales daca esti in lumina reflectoarelor. Unele cupluri detin insa secretul unei casnicii indelungate si frumoase. Uite despre ce vedete este vorba.

Kurt Russell si Goldie Hawn- desi nu sunt oficial casatoriti cei doi formeaza un cuplu de peste 25 de ani si se pare ca nimic nu le poate zdruncina relatia. Fiica actritei Goldie Hawn, vedeta Kate Hudson il considera pe Kurt Russell tatal ei. Cei doi au un baiat de 26 de ani, pe nume Wyatt

Rita Wilson si Tom Hanks- s-au casatorit in 1988 si lumea ii considera cuplul perfect.

Acestia au doi baieti Truman si Chester. Tom Hanks mai are doi copii din prima casnicie, Colin si Elizabeth.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Matthew Broderick si Sarah Jessica Parker- si-au unit destinele in anul 1997 si au trei copii. Cei doi sunt exemplul perfect ca se poate sa ai o casnicie durabila si frumoasa chiar daca toata lumea este cu ochii pe tine.

David si Victoria Beckham- ceremonia de casatorie a celor doi a avut loc in anul 1999 si a avut doar 29 de invitati. Se pare ca au o casnicie destul de solida acest lucru datorandu-se probabil si faptului ca s-au tinut departe de scandaluri.

Catherine Zeta Jones si Michael Douglas- formeaza un cuplu cu acte in regula din annul 2000.

Intr-un interviu recent, Michael a declarant ca partenera sa de  viata este cea mai buna sotie si ca o va sprijini in tot ceea ce va intreprinde. Nu-i asa ca e dragut?!

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies