Iata care sunt cele mai suprinzatoare aspecte pe care  nu le stii despre flirt!

Iata care sunt cele mai suprinzatoare aspecte pe care  nu le stii despre flirt!
Iata care sunt cele mai suprinzatoare aspecte pe care  nu le stii despre flirt!

Se spune ca si flirtul este o arta si ca exista metode prin care poti deveni profesionista in acest domeniu. Studiile arata ca felul in care flirtezi este mai important chiar decat felul in care arati cand vine vorba sa sucesti mintile unui barbat. Uite cateva lucururi pe care nu le stiai despre flirt.

Daca stii sa flirtezi ii transmit celui de langa tine ca esti disponibila si mai ales ca ai foarte mare incredere in tine. Pentru a deveni o maestra a flirtului trebuie sa afli cateva aspecte mai putin cunoscute cu privire la acest subiect.

Conform cercetatorilor exista cinci tipuri de flirt: traditional, fizic sau trupesc, sincer, jucaus si flirtul din politete.

Contactul cu ochii celuilalt te fac mai atragatoare. Daca te uiti in ochii celui pe care vrei sa il seduci, ii arati ca esti interesata si il faci sa devina foarte

atras de persoana ta.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Vocea te da de gol. Studiile arata ca femeile tind sa vorbeasca calm atunci cand poarta o conversatie cu cineva de care sunt interesate.

“A face pe inabordabila” functioneaza. Barbatii isi doresc ce nu pot avea, asa ca daca esti mai retinuta la inceput, nu ai cum sa dai gres.

Ai grija doar sa ii mentii interesul!

Varsta nu este un factor important, atunci cand vine vorba de flirtul jucaus. Studiile arata ca barbatilor le place sa flirteze cu femei de orice varsta.

Poarta culoarea rosie, fie ca vorbim de o rochie sau de ruj. Vei atrage toate privirile si vei parea mai deshisa la flirt.

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cine gătește în familia Natanticu și ce anume i-a pregătit Cosmin soției sale, în prima zi când a rămas la el? „Am două mâini stângi.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies