Iata care sunt cuvintele pe care sa le eviti atunci cand flirtezi!

Iata care sunt cuvintele pe care sa le eviti atunci cand flirtezi!
Iata care sunt cuvintele pe care sa le eviti atunci cand flirtezi!

Cand te indragosesti de un barbat, trebuie sa fii atenta la ceea ce spui.

Nu vrei sa scapi cuvintele nepotrivite in prezenta lui si sa il indepartezi.Nu ar trebui sa te gandesti inainte de fiecare lucru spus, dar, in acelasi timp, ar trebui sa fii constienta de cum se pot transforma lucrurile.

Incearca sa eviti aceste cuvinte atunci cand vrei sa flirtezi:

„PERFECT”- Daca iti place un baiat, fa-i complimente. O sa aprecieze gestul tau, atata timp cat nu esti prea insistenta.

Nu ar trebui sa ii spui ca arata perfect sau ca este cel mai incantator barbat pe care l-ai vazut. Pastreaza lucrurile simple si fa-i complimente mici. Vor insemna foarte mult pentru el si nici nu il vor ingrozi, aratandu-i cat de innebunita esti dupa el.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„CASATORIE”- Cand incerci sa convingi un barbat sa iasa cu tine, evita sa mentionezi cat de mult iti doresti sa te casatoresti si sa ai copii.

Daca ii spui ca vrei ca el sa fie sotul tau, cand voi nici macar nu v-ati sarutat, va alerga in directia opusa. Poti sa spui cat de mult iti doresti ca acest lucru sa se intample, dar asteapta putin timp.

„FOST PRIETEN”- Nu vorbi cu cel de care esti indragostita de fostul tau prieten. Daca spui ceva negativ despre el, te va pune intr-o lumina proasta.

Daca spui ceva pozitiv, te va face sa pari ca nu ai trecut peste el. Nu ai cum sa castigi, asa ca cel mai bine evita aceast subiect.

„DOCTOR”- Probabil nu vrei sa vorbesti cu barbatul de care esti indragostita despre ultima ta vizita la doctor sau la dentist. O conversatie ca aceasta nu este deloc flirty. Singura reactie pe care o va avea va fi cea de dezgust, asa ca abordeaza alt gen de subiecte.

„INJURATURI”- Daca esti o persoana care injura foarte mult, nu trebuie sa elimini definitiv injuraturile din vocabularul tau. Dar atunci cand vrei sa impresionezi pe cineva, te ajuta sa te prezinti ca o persoana prietenoasa, insemnand ca trebuie sa iti limitezi numarul de injuraturi. Nu iti face griji, cand veti ajunge sa va cunoasteti mai bine, poti sa vorbesti asa cum iti doresti.

„EU, EU SI IAR EU”- Ok, este evident ca poti folosi acest cuvant din cand in cand, dar nu ar trebui sa exagerezi.

Daca o faci, inseamna ca vorbesti prea mult despre tine si nu il intrebi pe el destule despre viata lui. O conversatie este ca o strada cu dublu sens. Nu este deloc flirty sa povestesti doar despre viata ta – trebuie sa il lasi si pe el sa vorbeasca.
Citeste continuarea pe: www.ziaruldeiasi.ro



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies