Iata care sunt lucrurile pe care cuplurile nu ar trebui sa le imparta!

Iata care sunt lucrurile pe care cuplurile nu ar trebui sa le imparta!
Iata care sunt lucrurile pe care cuplurile nu ar trebui sa le imparta!

Chiar daca v-ati mutat impreuna si faceti aproape totul impreuna exista obiecte pe care nu trebuie sa le imprumuti de la partenerul/partenera ta.

Cuplurile cred ca “imprumutatul” unui obiect de igiena personala nu este mare lucru, dar iata ce poti sa patesti daca folosesti urmatoarele obiecte

Periuta de dinti- Dar ne sarutam, nu-i asa? Periuta de dinti ascunde particule de mancare, pe care iubitul/iubita ta/tau le-a mancat de dimineata. Sigur nu ai vrea asa ceva pentru tine. Transmiterea virusurilor este mult mai posibila prin folosirea aceleasi periute.

Lama de ras- Lama de ras face rani invizibile pe piele si cateodata trece prin piele si cauzeaza sangerare.

Chiar daca realizezi sau nu, particule din sange se afla pe lama de ras astfel ca infectiile sangelui (stafilococ auriu, bacterii, fungi, hepatita) pot fi transmise prin contactul cu sangele altcuiva. Cel mai bine este sa ai ustensile de ras deosebite (albastre pentru baieti, roz pentru fete)

Buretii de baie/ piatra ponce- Buretii de baie si pietrele sunt folosite pentru gomaj (indepartarea celulelor morate de pe suprafata pielii).

Bacteriile traiesc in celulele moarte de pe piele, astfel ca intalnirea cu bacteriile sotului tau este mult mai aproape decat crezi daca folositi bureti/pietre la comun

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Unghierele- Daca ai infectii cu ciupierca piciorului sau fungi, ii poti imprastia mult mai usor cu ajutorul unei unghere.

Deodorantele si antiperspirantele- Gandeste-te de ce folosesti deodorantele si antiperspirantele in primul rand – pentru ca transpiri si pentru ca mediul umed este propice bacteriilor. Foloseste-ti propriul set!

Ata dentara- Este evident de ce nu ar trebui sa folosesti asta, dar, unele cupluri care incearca sa puna bani deoparte fac si lucrurul acesta! NU! Virusuri precum herpesul sau raceli pot fi transmise foarte usor prin ata dentara

Prosoape- Cand termini de facut dusul gandeste-te de doua ori inainte de a folosi acelasi prosop ca sotul tau.

Virusurilor le place umiditatea, astfel, cand folositi aceleasi prosoape faceti schimb de bacterii

Pensetele- La fel ca in cazul lamelor de ras, pensetele colecteaza bacterii si microorganisme. Cumpara o penseta de alta culoare pentru a stii care a cui este
Sursa: www.doctorulzilei.ro



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies