Iata care sunt motivele nesanatoase invocate atunci cand o relatie este pe terminate!

Iata care sunt motivele nesanatoase invocate atunci cand o relatie este pe terminate!
Iata care sunt motivele nesanatoase invocate atunci cand o relatie este pe terminate!

Unele relatii se mai si termina si este normal, insa exista 3 motive pe care le evoci de fiecare data cand gasesti oportunitatea sa te desparti de cineva pentru ca nu mai merge si care sunt nesanatoase pentru psihicul tau si al/a partenerului/partenerei.

Iata care sunt si cum sa treci peste ele

Nu a facut nimic rau!- Este cel mai prost argument pe care ti-l poti da atunci cand nu mai simti nimic pentru o persoana sau vezi ca relatia nu evolueaza, dar totusi vrei sa ramaneti impreuna. Cand iubesti o persoana nu o pastrezi langa tine ca un premiu pentru buna purtare, ci ca un intreg cu calitati si defecte.

Exista persoane care raman cu partenerii care i-au inselat, mintit, abuzat etc. Fiecare face ce vrea, insa in momentul in care vezi ca o relatie nu mai merge in nicio directie ar trebui sa nu mai dai apa la moara

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Nu vreau sa o/il ranesc- La fel ca in situatia de mai sus si in cazul acesta este vorba de egoism.

In momentul in care persoanele se despart, exista acel soc, acea suferinta, dar pana la urma, toata lumea invata sa treaca peste despartire. In momentul in care folosesti acest argument admiti ca tu esti centrul universului, iar acea persoana este incapabila sa se descurce fara tine si va sta mereu intr-o bula de suferinta deoarece tu ai facut asta.

Nu vreau sa fiu singur- Dupa o despartire aceasta teama este normala si acesta este principalul motiv evocat de toate persoanele, insa, ca mersul pe bicicleta, sa fii singur nu se uita.

Sa te poti bucura de lucrurile pe care le faceai inainte sau sa descoperi lucruri noi si pasiuni noi nu este greu. Trebuie doar putina vointa.
Sursa: www.doctorulzilei.ro



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Cum îl ajută Mihai Trăistariu pe fratele care i-a incendiat casa: "Știți că nu are o situație prea bună"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies