Iata care sunt obiectele din casa de care orice persoana trebuie sa scape!

Iata care sunt obiectele din casa de care orice persoana trebuie sa scape!
Iata care sunt obiectele din casa de care orice persoana trebuie sa scape!

Atunci cand arunci la gunoi lucrurile care nu-ti mai trebuie mai raman multe altele de care uiti sa scapi.

Iata cateva dintre lucrurile nefolositoare care s-ar putea gasi in colturile caselor noastre.

1.    Hartii fara valoare- Atunci cand blender-ul pe care l-ai folosit atat de mult in ultima vreme si-a dat ultima suflare nu ai nicio problema sa-l arunci la gunoi. Insa de multe ori uiti sa scapi si de ghidul de utilizare sau de certificatul de garantie, care a expirat inca de anul trecut.

Majoritatea oamenilor pastreaza aceste lucruri pe considerentul „poate mai am nevoie de ele in viitor”. S-ar putea sa mai existe si alte lucruri nefolositoare: spre exemplu, bonuri de cumparaturi de care nu mai ai nevoie, facturile achitate deja si alte hartii care ocupa spatiul degeaba.

2.    Mobila care nu-ti place, „dar…”- Oricine are obiecte pe care nu le iubeste – nici macar nu ii plac – si cu toate acestea de fiecare data cand s-a gandit sa scape de ele a intrat in scena „dar”.

Iata un exemplu: de multa vreme vrei sa scapi de un anumit scaun vechi aflat in bucatarie, iar cand ai vrut sa-l arunci ti-ai spus „Dar daca vine in vizita un prieten ar putea sta pe el” asa ca te razgandesti si il pastrezi. Adevarul este insa ca daca te gandesti suficient de mult vei gasi argumente pentru a tine orice lucru in casa. Data viitoare cand in minte iti apare acest „dar”, intreaba-te de ce vrei cu adevarat sa pastrezi obiectul respectiv.
Daca nu-ti place si nu se potriveste in casa ta, atunci scapa de el.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

3.    Machiajul, la moda odata, care zace in baie de prea multa vreme- Este vorba despre produsele care vara trecuta sau acum un an-doi erau foarte populare in randul femeilor.

Insa ar trebui sa stii ca durata lor de viata nu e mare, asa cum este cazul unor perii de aplicat machiajul.

4.    Cartile mediocre- Atunci cand ai terminat de citit cartea pe care n-ai putut s-o lasi din mana este usor sa o dai (sau macar sa o imprumuti) unor prieteni, membri ai familie care iti impartasesc gusturile literare. Volumele care nu-ti plac le donezi rapid.

In schimb, titlurile mediocre raman in biblioteca, ocupand spatiul in care ai putea pastra volumele care iti plac cu adevarat.

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."- stirilekanald.ro

5.  

 Lucrurile pe care le vei repara in curand- Sa fim cinstiti: daca timp de un an nu ai reparat un anumit obiect, amanand de fiecare data sa te apuci de el, atunci este timpul sa iei in considerare sa-ti traiesti viata fara ca el sa mai faca parte din ea. Cu totii avem in case anumite obiecte care s-au stricat si pe care, credem noi, le vom repara intr-o zi, cand vom avea o sambata mai putin ocupata si vom fi plini de energie si cand nu va fi meciul acela important de urmarit.
Insa daca a trecut un an si tot nu l-ai reparat atunci scapa de el.

6. Gadget-uri vechi cu care nu stii ce sa faci- Un studiu a aratat ca 68% dintre oameni pastreaza mobile, camera de filmat/fotografiat vechi si alte asemenea obiecte pe care nu le-au mai folosit de ani. Iar jumatate dintre aceste persoane nu stiu ce ar trebui sa faca cu ele. Pur si simplu mergi si arunca-le la gunoi.

Sursa: www.sfatulparintilor.ro




Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Mia a murit la 8 ani, după ce medicii au trimis-o acasă. Copila suferea de o boală gravă, dar medicii au diagnosticat-o cu o banală răceală


Cookies