Iata care sunt produsele care iti fac tenul sa straluceasca

Iata care sunt produsele care iti fac tenul sa straluceasca
Iata care sunt produsele care iti fac tenul sa straluceasca

Pentru a avea un ten frumos si curat, in afara de diete, antrenamente sau respectarea orelor de somn, trebuie sa folosesti produse adecvate ingrijirii pielii.

Cu atatea produse de ingrijire a pielii care se gasesc pe piata este foarte greu sa alegi care sunt mai bune pentru tine. Iata cateva dintre produsele de ingrijire a pielii care te ajuta cel mai mult.

Antioxidantii – includ vitaminele C si E. Acestea actioneaza ca o aparare puternica impotriva radicalilor liberi, cauzele aparitiei acestora fiind: poluarea, fumul, lumina razelor ultraviolete, toxinele si alti factori de mediu.

Radicalii liberi dauneaza pielii si pot duce la semne vizibile de imbatranire. Consumul de alimente si bauturi cu continut de antioxidanti, cum ar fi ceaiul verde, sau bogate in vitamina C, cum ar fi portocalele si ardeiul rosu, pot avea un effect de incetinire a procesului de imbatranire.

Glicerina – in general utilizata in curatare si hidratare, glicerina este ca un magnet de superumiditate. Aceasta actioneaza instantaneu, netezind si improspatand pielea si consolidand luminozitatea tenului tau.

Nu este nimic mai frumos decat o femeie cu pielea stralucitoare.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Lipidele – in ingrijirea pielii, termenul se refera la grasimile care se gasesc in mod natural in pielea noastra si ajuta la mentinerea hidratarii. Lipidele, cum ar fi acidul linoleic, colesterolul si ceramidele se gasesc in multe crème si lotiuni.

Ele actioneaza ca o bariera de protectie pentru a mentine umiditatea.

Uleiuri naturale – uleiurile de jojoba si avocado sau extractele din struguri ajuta pentru a opri uscarea si furnizeaza pielii o emoliere bogata, fara sa infunde porii. Aceste uleiuri naturale ajuta la curatat prin descompunerea machiajului si eliminarea impuritatilor.

Unturile – unturile de shea si de avocado sunt extreme de blande si calmante pentru piele.

Ele ofera maximum de umiditate si previn uscarea.

Vitamina B5 – inmoaie pielea, pregatind-o pentru urmatorul pas de tratament. Aplicarea unui produs cu vitamina B5 (se gaseste in anumite geluri si crème hidratante) pe fata, nu numai ca-ti creste hidratarea, dar iti imbunatateste de asemenea moliciunea si elasticitatea, ajutand la dezintoxicarea pielii uscate si aspre.

Cafeina – acelasi ingredient care iti da energie dimineata, iti poate ajuta si tenul.

Cafeina este un anti-inflamator, care calmeaza pielea cu probleme. Inclusa in produsele de ingrijire a pielii, cafeina aduce beneficii de stralucire si minimizeaza modificarile de culoare. Folosita in cremele pentru ochi, reduce aparitia liniilor fine.
Sursa: www.health.com



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies