Iata care sunt secretele unui par frumos!

Iata care sunt secretele unui par frumos!
Iata care sunt secretele unui par frumos!

Se intampla frecvent ca doamnele sa fie nemultumite de parul lor.

Cele cu parul drept se plang de lipsa volumului, cele cu parul cret, in schimb, sunt nemultumite de firele rebele si de dificultatile pe care le intampina in momentul pieptanarii. Fie ca va incadrati intr-o categorie sau alta, trebuie sa stiti ca exista cateva trucuri care sa puna capat razboiului pe care il aveti zi de zi cu propria podoaba capilara.

Parul drept cere o tunsoare in colt- Pentru a da mai mult volum parului fin si drept, este nevoie de un sampon pentru volum.

Cele mai bune produse pentru spalarea parului drept sunt cele pe baza de aminoacizi, care nu ingreuneaza firul de par, dar care, in schimb, ofera o mai mare sustinere pentru radacini. Cu cat firele de par sunt mai subtiri, cu atat mai mult se lipesc de pielea capului si se murdaresc mai repede. Secretul pastrarii frumusetii unui astfel de tip de par este acela de a-l spala o data la doua zile.
Spalarea zilnica nu este benefica pentru doamnele cu parul subtire si drept.

In ceea ce priveste tunsoarea, cea mai potrivita este cea in colt, lungimea parului fiind pana in dreptul barbiei. Pe langa faptul ca o astfel de tunsoare este foarte la moda in aceasta perioada, ofera si senzatia de par mai bogat. In cazul in care doriti sa aveti parul lung, pentru a oferi senzatia de volum filati zona de deasupra urechilor.

Daca aveti parul drept si va intrebati ce este mai bine sa folositi atunci cand va pieptanati, peria sau pieptenul, trebuie sa stiti ca, in cazul parului scurt sau de lungime medie, orice alegere este buna. In cazul unui par lung, este indicata folosirea periei, deoarece parul se electrizeaza mai putin si se rup mai putine fire. Cand va uscati parul, nu folositi niciodata peria sau pieptenul. Pentru a crea mai mult volum, alegeti culori mixte, nu foarte stridente.

Vopsiti-va radacinile mai deschis decat restul parului, acest truc facand ca parul sa para mai umflat.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Atunci cand va pieptanati, aplicati la radacini o cantitate mica de spuma de par pe baza de cheratina, apoi aplicati ceara doar pe varfurile umede, pentru a modela pieptanatura.

Parul cret si ingrijirea sa- Pentru a spala parul cret, cea mai buna solutie o reprezinta folosirea unui sampon bogat in substante uleioase.

Cele pe baza de seminte de in sunt perfecte, deoarece, pe langa faptul ca hidrateaza parul, il „imbraca” intr-o pelicula subtire, care il face sa para mai putin rebel. Parul cret este foarte frumos dupa doua zile de la spalare.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Intervalul ideal pentru spalarea

unui astfel de par este o data la trei – patru zile.

Doamnele cu parul cret trebuie sa se fereasca de cararea pe mijloc. Tunsorile asimetrice si in degrade sunt ideale pentru acest tip de par. In ceea ce priveste instrumentul folosit pentru pieptanare, stilistii recomanda folosirea periei cu dinti rari. Momentul uscarii este extrem de important pentru aranjarea parului cret. Este recomandata folosirea difuzorului de sus in jos, incepand cu radacina si mergand spre varfuri.

Pentru parul cret, sunt potrivite culorile uniforme, cu un continut bogat de substante hidratante, care il fac sa para mai putin umflat. Pentru definirea carliontilor, puteti folosi o spuma elasticizanta.

De asemenea, uleiul de par este un produs perfect pentru parul cret rebel. Dupa ce aplicati uleiul, nu va pieptanati deoarece astfel nu faceti altceva decat sa cresteti din nou volumul.
Sursa: www.frunza-verde.ro



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies