Iata care sunt uluitoarele beneficii ale plantei Aloe Vera! Vindeca arsurile, detoxifica organismul, mentine tineretea pielii!

Iata care sunt uluitoarele beneficii ale plantei Aloe Vera! Vindeca arsurile, detoxifica organismul, mentine tineretea pielii!
Iata care sunt uluitoarele beneficii ale plantei Aloe Vera! Vindeca arsurile, detoxifica organismul, mentine tineretea pielii!

Probabil cea mai completa planta care exista pe planeta noastra, este folosita de mii de ani datorita efectelor sale miraculoase atat asupra sanatatii, cat si a frumusetii.

Aloe Vera face parte din familia liliaceelor, alaturi de ceapa, usturoi sau lalea. Numele plantei vine din cuvântul arab "aloeh" si inseamna "seva cristalina si amara".

Varietatea cea mai bogata din punct de vedere nutritiv este Aloe Barbadensis Miller. Gelul din interiorul frunzei reprezinta unul dintre cele mai complete suplimente nutritive, continand peste 200 de compusi activi. Introdus in meniul nostru zilnic, acest gel de Aloe Vera face minuni, pastrandu-ne corpul curat in interior si totodata intarindu-l.

Gelul de Aloe, folosit atat pentru uz extern, cat si pentru uz intern, accelereaza vindecarea ranilor, crescand viteza de regenerare celulara de sase-opt ori.
Aloe Vera normalizeaza metabolismul, detoxifica organismul, inclusiv vilozitatile intestinale, are efect antiseptic.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Aloe Vera este foarte eficienta in cazul arsurilor si ranilor, hraneste, tonifica si hidrateaza pielea, mentinandu-i aspectul tineresc.

De mii de ani, Aloe Vera este considerata planta medicinala magica, fiind cunoscuta si folosita de toate marile civilizatii ale antichitatii. Vechii egipteni venerau intr-atat planta, incat o puneau printre darurile funerare inmormantate impreuna cu faraonii.

Azi Aloe Vera Barbadensis se cultiva pe sute de mii de hectare in sudul Statelor Unite, Mexic si America Centrala, in cantitati suficiente pentru a fi folosita de toti cei pentru care sanatatea este pe primul loc.

Planta creste pana la 1,2 m inaltime, iar frunzele sale carnoase pot ajunge pana la 1,5 kg fiecare.

"Sunt patru plante indispensabile pentru viata omului: graul, strugurii, maslinele si planta de Aloe. Prima hraneste, a doua bucura inima omului, a treia aduce armonie, a patra te face sanatos", a spus Christopher Columb.

Intr-adevar, Aloe Vera este una dintre cele mai eficace solutii pentru sanatatea noastra, pe care natura ne-o pune la dispozitie cu generozitate.

Restul depinde de noi.
Sursa: www.dcnews.ro



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies