Cascavalul produs din lapte poate fi considerat de unii nutritionisti un inamic al dietelor, insa daca este de calitate si consumat in cantitati moderate poate veni in completarea dietelor
Grasimea este buna- Grasimea pe care o ingeram intr-o zi trebuie sa fie buna! Aceasta protejeaza inima si intra in componenta colesterolului bun. Adultii pot sa consume pe zi 3 produse lactate degresate. Cascavalul daca nu este foarte gras este benefic pentru organism
Cascavalul de pe pizza- Cascavalul de pe pizza nu este neaparat mai nesanatos deoarece este mai uleios sau pare mai gras, deoarece este doar topit.
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Sodiul- Depinde de tipul de cascaval, insa acesta este un produs sarat. Parmezanul are aproape 75 de miligrame de sare, iar cascavalul american are intre 174-351 miligrame de sare.
Sursa: www.doctorulzilei.ro