Iata cateva motive pentru care sa spui „Nu“ casatoriei!

Iata cateva motive pentru care sa spui „Nu“ casatoriei!
Iata cateva motive pentru care sa spui „Nu“ casatoriei!

Ai fi surprinsa cate femei care trec printr-un divort spun ca au facut o greseala atunci cand au mers spre altar.

Mai jos ai semnele de avertizare pe care ar trebui sa le iei in considerare inainte de a spune „Da“.

Nu te intelegi cu familia lui-
Multe cupluri aleg sa se casatoreasca cu speranta ca toate lucrurile legate de familie vor merge bine. Nu pica in acesta capcana pentru ca rareori se intampla asa. De fapt, problemele cu socrii au tendinta sa se agraveze in timp – in special cand apar si copii.

Daca familia lui creeaza probleme in relatia voastra inainte de casatorie, ar trebui sa te gandesti serios la anularea nuntii.

Ati fost impreuna mai putin de un an-
Cei mai multi oameni isi arata doar partile bune in primele 12 luni. Dupa aceea, majoritatea are tendinta de a lasa garda jos si abia atunci iti dai seama cu cine ai de-a face. Acest lucru este foarte important, deoarece, in mod ideal, se presupune ca atunci cand va casatoriti urmeaza sa va petreceti restul vietii impreuna.
Este important de stiut daca partenerul tau este acea persoana cu care poti trai zi de zi, pentru un termen lung, chiar si dupa ce luna de miere se sfarseste.

Nu ati picat de acord asupra copiilor, carierei si alte probleme fundamentale- Cele mai multe cupluri sunt atat de prinsi in organizarea nuntii, incat uita sa vorbeasca despre aceste probleme fundamentale pentru viata in doi.
Veti avea copii? Cati copii? Conform carei religii vor creste copii tai? Unde veti locui? Unul dintre voi va sta cu copiii acasa? Cum vor fi planificate vacantele? Cum vor fi impartite treburile casnice? Cuplurile ar trebui sa acorde cel putin la fel de mult timp detaliilor privind viata lor in doi, precum o fac cu detaliile nuntii lor. Daca nu puteti ajunge la o intelegere privind aceste probleme inainte de casatorie, ar trebui sa luati in considerare o amanare a nuntii, pana veti ajunge la un acord reciproc cu privire la aceste detalii.


Va lipsesc aptitudinile de rezolvare a conflictelor- O multime de cupluri au diferite conflicte inainte de nunta, cum ar fi „nervii din ziua nuntii“. Dar adevarul este ca daca aveti certuri urate sau lupte cu partenerul si nimic nu pare sa le rezolve, ar fi mai bine sa luati o pauza de la planurile de nunta pana cand conflictele voastre isi gasesc solutiile. Relatiile pe termen lung necesita abilitati in rezolvarea conflictelor, dar vestea buna este ca pot fi invatate in cazul in care ambii parteneri isi doresc asta.


Citeste continuarea pe: www.adevarul.ro

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies