Iata cateva remedii bizare pentru sughit. Sigur te vor ajuta si pe tine!

Iata cateva remedii bizare pentru sughit. Sigur te vor ajuta si pe tine!
Iata cateva remedii bizare pentru sughit. Sigur te vor ajuta si pe tine!

Sughitul este cea mai enervant dintre afectiuni. De obicei apare cand mancam un platou intreg de mancare, deserturi sau bem ceva acidulat.

Iata care sunt cele mai bizare tratamente pentru a te vindeca

Sughitul apare cand corzile vocale se inchid si diafragma se contracta, apoi la fiecare doua secunde apare reflexul si celebrul sunet “hic”. Sa mananci lamaie, sa fii speriat sau alte astfel de metode de tratament fac parte din categoria leacurilor babesti. Doctorulzilei iti prezinta 4 tratamente bizare sustinute de stiinta

Bea un pahar cu apa cu urechile infundate- In momentul in care sughitam nervii din sistemul nostru auditiv sunt iritati si trebuie stimulati ca sa reina la starea initiala.

Bea apa si roaga pe cineva sa iti bage degetele in urechi. Astfel, daca bei apa si stimulezi sistemul auditiv vei scapa de sughituri, conform doctorului Ronald Goldstein

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Scoate limba- Nu este cel mai dragut gest pe care sa il faci in public, insa daca scoti limba afara vei relaxa diafragma si aceste reflexe enervante, conform Discovery.

Orgasmul- In anul 2012 un barbat care suferea de sughituri severe a putut sa se vindece in momentul in care a facut sex si a ejaculat. Sughiturile i-au disparut si nu s-au mai intors pentru un an de zile.

Masaj rectal- Oricat de bizar ar suna, un masaj rectal chiar l-a ajutat pe un om in varsta de 60 de ani, care suferea de sughituri severe.

Cercetatorii sugereaza ca acest mod de tratament trebuie practicat doar daca este vorba de sughituri severe inainte de a apela la medicamente.
Sursa: www.doctorulzilei.ro



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Gabriela Cristea, despre situațiile din trafic. Ce a pățit prezentatoarea TV în timp ce își ducea fetele la școală. “Copiii sunt cei care trebuie să plătească”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Sfatul zilei din 22 septembrie 2024. O zodie se ocupă de o planificare atentă a resurselor

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies